ПРЕДЛОЖЕНИЕ... е, ще вдигаме ли летвата, или ДА?

преди 20 години 10 месеца #2026
"И моята корекция е следната! Вместо "Страница за българска просвета"... да стане "Страница за националистическа просвета"!"
Ако съчетаем двете,се получава "Страница за българска националистическа просвета".
Дали пък няма да може и без "страница":
"Българска националистическа просвета".

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2027
А и още малко допълнение към тезата ми!

Нека всеки да си представи, че имаме възможност да наемеме билборд, примерно в центъра на София!

Този предполагаем билборд как би изглеждал по силно, как би направил, по силно впечатление, как би привлекъл повече интерес към себе си???

вариянт 1: "Движение Войни на Тангра"

www.voininatangra.org

вариант 2: www.voininatangra.org

СТРАНИЦА ЗА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПРОСВЕТА

на

"Движение Войни на Тангра"

Аз лично бих се впечатлил от билборд с надпис като втория вариант!

А и още едно предложение за страницата! Нали има раздел със статии които са само за циганското насилие!?

Какво ще кажете този раздел да се озаглави така:

"МУЗЕЙ НА ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР"

и също да получи подобаващо място на главната страница??????????????????????????

преди 20 години 10 месеца #2029
Знаете ли какво предлагам аз. Дайте да го оставим без етикет. Нека всеки сам за себе си да преценява какво е това нещо voininatangra.org. Заглавието Движение "Воини на Тангра" звучи достатъчно мистично и интересно за да подбуди по-нататъшен интерес.

преди 20 години 10 месеца #2030

Мистик имаше предвид просто да има засегната такава тама в страницата, а не толкова къде точно да попадне, в коя графа...

И да и не Стоимене, защото ако слагането на химикали във водата и храната са част от конспирацията, изсичането на горите или натравянето на посевите с изкуствена тор и химикали си е наша глупост и алчност.

Трябва да повдигнем грамотността на нашите фермери (земеделци и животновъди) - трябва да се разбере, че производството на екологично чиста храна е въпрос на живот и смърт.

Не знам - важното е да се пише за това.

преди 20 години 10 месеца #2032

Mistique писа:
И да и не Стоимене, защото ако слагането на химикали във водата и храната са част от конспирацията, изсичането на горите или натравянето на посевите с изкуствена тор и химикали си е наша глупост и алчност.

Съгласен съм

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.