Странно малко посещения

преди 18 години 5 месеца #26137
Прави ми впечатление от как днес сутринта хакнаха сайта - имаме много малко посетители. Други дни обикновено има по 100 - 200 четящи, а днес повече от 50-60 не станаха.
Едва ли е случайно.
Сега това че румен Главътъ трябва да си ходи на Плевен е в реда на нещата. Както е в реда на нещата после от Плевен да иде за поне едно десетилетие в Ловешкия затвор. Ми то там също е за хора - какво толкова!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26138
Що си толкоз пестелив на десетилетията? :-?

преди 18 години 5 месеца #26139
Освен това,колчем погледна на най-новия регистриран все виждам нови имена!Пак ще дойдат Жоре!

преди 18 години 5 месеца #26140

Мещера писа: Що си толкоз пестелив на десетилетията? :-?

Щото като един път влезе в Системата за излежаване на наказание - там може служебно да му се дава допълнително и така и още и още...
Та важното е веднъж да го включим в "играта", а после кога ще излезе или дали изобщо ще излезе някога е друг въпрос.

преди 18 години 5 месеца #26143
Това е ясно,но аз предпочитам още в началото да знае,че са му дадени примерно,900 години при първоначален много строг режим-първите 100 години!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.