Реклама на сайта Реклама в нета

преди 18 години 6 месеца #25295
Хора, какво да ви кажа, ако не бях прекарал няколко часа в нета в губене на време, не бях цъкнал два -три линка и не бях се въоръжил с много търпение и накрая не бях забелязал с дребен шрифт адреса на този сайт, сега аз просто нямаше да знам за него.Той е твърде безизвестен.Твърде безизвестен за такава благородна кауза!Дайте сега да пуснем две-три реклами в дира, гювеча, старт бг-то, абв-то и други по известни български сайтове хората да научат за това място, да стане достъпно за широката общественост, самият сайт да се разрастне.Надявам се когато админите прочетат този призив, ако го прочетат, защото нямат време за всичко, да направят нещо по въпроса.Благодаря за вниманието.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25301
Идеята не е лоша, но е свързана с плащане. А ние сега събираме за хоста.

Въпреки това нищо не пречи да се разбере колко би ни струвала подобна реклама по други сайтове.

Обаче имам предубеждения, че нещо тази няма да я бъде по причина, че преди време писах на известен сайт да каже колко ще иска за наш банер и реклама. Веднага отговориха и се отзоваха. И като казах кой е сайта - замлъкнаха и забравиха какво са казали. Още не са ми отговорили и никога няма да го направят.
Явно има някаква всевиждаща система дето се грижи да не би някой да ни отрази или спомене по медиите.

Нещата са много по-зле от колкото може да се предположи.

Почвам да си мисля , дали ще ни споменат по новините ако тук се заплаши Резидента или противоНародното Събрание с някакъв атентат? Какво би станало ако във форума някой обяви, че ще прави преврат или ще трепе някой евреин от национално значение? Дали ще ни споменат по новините?
Но какъв по добър начин да разберем - от този да обявим и да призовем за преврат на някаква дата? Или пък да обявим че резидента ще бъде отстрелян, но за целта събираме средства за наемен убиец по някаква сметка. Или нещо подобно там ...

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 26.2.2008, 22:03

преди 18 години 6 месеца #25305
Мога да активирам рекламен линк в Гуугъл.
Трябва да измислим за кои ключови думи да е валиден:
Тангра, България, и т.н.

преди 18 години 6 месеца #25306

Dimitar_II писа: Мога да активирам рекламен линк в Гуугъл.
Тангра, България, и т.н.

Ако е възможно и двете, но моето мнение е, че без Тангра няма България. Така, че, ако думата трябва да е само една, нека бъде Тангра.

преди 18 години 6 месеца #25323
Щом са ти оъказали там, е по-разумно да поискаме рекламни банери в други подобни сайтове, да се свържем всички патриоти в България.Явно някои не искат широката общественост да знае за този сайт.И с основателна(за тях) причина.На мен обаче ми хрумна по-добра идея.Да направим реклама та в сайт(който ще приеме и е горе-долу на тази тематика), който се рекламира в по-известен сайт.
Идеята за Google е добра, но рано или късно ще разберат, затова трябва да се действа по-тихо.

преди 18 години 6 месеца #25330
В дир.бг по думата "колобър"вижте какво излиза:

Тангра.орг: портал за националистическа култура
www.tangra.org

Портал за националистическа култура на движение "Воини на Тангра". Древна българска история, религия, култура... Движението е сред основателите на политическа организация "Онгъл".
BG /Интернет/Портали 1115 посещения / 20.06.03

преди 18 години 6 месеца #25332
Това е стария адрес на движението, а сайта го унищожи бившия админ Цветомир Йолов от Варна с прякор Цъката. Сега е собственик на Ария Нет в морската столица.

преди 18 години 6 месеца #25339
Ще кажеш ли точния адрес на ария точка нет, искам да разбера що за сайт е.

преди 18 години 6 месеца #25347

преди 18 години 6 месеца #25361

Jordan_13 писа:

Dimitar_II писа: Мога да активирам рекламен линк в Гуугъл.
Тангра, България, и т.н.

Ако е възможно и двете, но моето мнение е, че без Тангра няма България. Така, че, ако думата трябва да е само една, нека бъде Тангра.

Аз намерих този сайт с думата Тангра!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.