Реклама на сайта Реклама в нета
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въпреки това нищо не пречи да се разбере колко би ни струвала подобна реклама по други сайтове.
Обаче имам предубеждения, че нещо тази няма да я бъде по причина, че преди време писах на известен сайт да каже колко ще иска за наш банер и реклама. Веднага отговориха и се отзоваха. И като казах кой е сайта - замлъкнаха и забравиха какво са казали. Още не са ми отговорили и никога няма да го направят.
Явно има някаква всевиждаща система дето се грижи да не би някой да ни отрази или спомене по медиите.
Нещата са много по-зле от колкото може да се предположи.
Почвам да си мисля , дали ще ни споменат по новините ако тук се заплаши Резидента или противоНародното Събрание с някакъв атентат? Какво би станало ако във форума някой обяви, че ще прави преврат или ще трепе някой евреин от национално значение? Дали ще ни споменат по новините?
Но какъв по добър начин да разберем - от този да обявим и да призовем за преврат на някаква дата? Или пък да обявим че резидента ще бъде отстрелян, но за целта събираме средства за наемен убиец по някаква сметка. Или нещо подобно там ...
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 26.2.2008, 22:03
Трябва да измислим за кои ключови думи да е валиден:
Тангра, България, и т.н.
Ако е възможно и двете, но моето мнение е, че без Тангра няма България. Така, че, ако думата трябва да е само една, нека бъде Тангра.Dimitar_II писа: Мога да активирам рекламен линк в Гуугъл.
Тангра, България, и т.н.
Идеята за Google е добра, но рано или късно ще разберат, затова трябва да се действа по-тихо.
Тангра.орг: портал за националистическа култура
www.tangra.org
Портал за националистическа култура на движение "Воини на Тангра". Древна българска история, религия, култура... Движението е сред основателите на политическа организация "Онгъл".
BG /Интернет/Портали 1115 посещения / 20.06.03
Аз намерих този сайт с думата Тангра!Jordan_13 писа:
Ако е възможно и двете, но моето мнение е, че без Тангра няма България. Така, че, ако думата трябва да е само една, нека бъде Тангра.Dimitar_II писа: Мога да активирам рекламен линк в Гуугъл.
Тангра, България, и т.н.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.