Ей, ей, ей...! Не забравяйте, че именно Парадокс беше в челната редица по отстраняването на групата ЛЕМС. А тая група беше много добре обучена, снабдена с много добра техника и въобще битката беше сериозна. Кой какво е направил? Всички сме направили по нещо според силите си. И не е нужно да показваме тук, пред всички кой какво е направил и кой с какво се е преборил. Минахме през тежки изпитания, изпитанията още не са приключили и е рано за равносметка. Някои от вас, които стоят скромно в ъгъла и не се обаждат също направиха много, понякога рискувайки живота си. Никой не е най-велик и никой не е маловажен. Някъде беше казано, че Вселената има нужда от всеки свой атом.
Разберете, приятели, вместо да си мерим разни работи, нека свършим малко полезна работа. А когато България бъде свободна и независима Българска държава, тогава ще изясняваме недоразуменията си. Сега не можем да си го позволим. Война е!
За гостуването на Парадокс само ще кажа, че аз го поканих, при това доста настоятелно, защото имам съмнение, че ЛЕМС отново се опитват да се активизират. След онова, което понесох, не мисля, че ще се справя сам.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.