Вътрешни спорове

преди 19 години 4 седмици #18471

Аз предлагам малко по-различен подход..!!!
Незнам дали знаете, но в цяла България има само два цеха (завода) които обработват букова дървесина..?!! Единият е в помашкото село Драгиново до Велинград, а другият е в Банско...!!! Ходил съм в този в Драгиново - държът го помаци. Почти цялото село работи при тях...!! Във въпросното село, има новопостроен институт за имами(сещате се с какви пари)...!!! Почти същото е положението с дъбовата дървесина..!!! Ето къде трябва да се пали...!!! Като се удари дървопреработването им, няма кой да изкупува дървесината...!! Сечта няма да спре, но ще намалее чуствително..

Парадокс,приятелю теб да те попитам това професионално изкривяване ли е?
Сценариите ги запази за себе си и за професионалните ти нужди....!!!!!
ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ.......!!!!!!!!

Имаш сведения, чудесно.Ти имаш развито въображение ами съставяш план събираш съмишленици и ДЕЙСТВАТЕ, ако трябва обади се ще помагаме......

Няма нужда от афиширане ..........
Надявам се да си ме разбрал.......!!!!!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 седмици #18493

PARADOX писа:

Дари писа:

Незнам дали знаете, но в цяла България има само два цеха (завода) които обработват букова дървесина..?!! Единият е в помашкото село Драгиново до Велинград, а другият е в Банско...!!! Ходил съм в този в Драгиново - държът го помаци. Почти цялото село работи при тях...!! Във въпросното село, има новопостроен институт за имами(сещате се с какви пари)...!!! Почти същото е положението с дъбовата дървесина..!!! Ето къде трябва да се пали...!!! Като се удари дървопреработването им, няма кой да изкупува дървесината...!! Сечта няма да спре, но ще намалее чуствително..

Имаш сведения, чудесно.Ти имаш развито въображение ами съставяш план събираш съмишленици и ДЕЙСТВАТЕ, ако трябва обади се ще помагаме......

Слушам и изпълнявам, другарко командир...!!!

Тук няма главнокомандващи, които да издават заповеди и подчинени, които да ги изпълняват....
Да не би да си помисли, че щом тук са „Воини на Тангра”, значи е някаква военна организация?
СВОБООООДНО!!!!-ако така ще ме разбереш по-ясно.

преди 19 години 4 седмици #18496

Дари писа:

PARADOX писа:

Дари писа:

Слушам и изпълнявам, другарко командир...!!!

Тук няма главнокомандващи, които да издават заповеди и подчинени, които да ги изпълняват....
Да не би да си помисли, че щом тук са „Воини на Тангра”, значи е някаква военна организация?
СВОБООООДНО!!!!-ако така ще ме разбереш по-ясно.

Всичко е възможно с моето развинтено въображение...!!!
Може ли да отида до тоалета..?!!

преди 19 години 4 седмици #18498

PARADOX писа: Тоя разговор го спираме тука...
Ще го продължим по някое време на друго място...

Действаш като форумен ПОЖАРОГАСИТЕЛ...!

преди 19 години 4 седмици #18503

antijew писа:

PARADOX писа: Тоя разговор го спираме тука...
Ще го продължим по някое време на друго място...

Действаш като форумен ПОЖАРОГАСИТЕЛ...!

Както кажете...!!! Вие сте прави за всичко, а мен можете да ме обесите, когато ви е удобно...

преди 19 години 4 седмици #18505

(PARADOX @ Aug 7 2007, 10:21 AM)

Ами отивай, от един отбор сме, няма да се на*ираме сега я.
Колко мангали имаме да на*ираме по горите. :hammer:

преди 19 години 4 седмици #18508

Дари писа:

Съгласен съм, но трябва да почакам одобрението и резултатите от проучването ми от страна на някои съфорумци..!!! Снощи бях на гости на едно място и там съвсем случайно видях една моя снимка свалена от телевизията...?!! Явно сред нас има оптимисти, които продължават да вярват, че могат да открият под вола - теле...!!! Вината, че вместо теле, са открили на вола оная работа си е изцяло тяхна...!! Ако някой в този сайт иска да научи нещо за мен, да ме пита, а да не се занимава с работи които не разбира и не му се отдават...

преди 19 години 4 седмици #18515

PARADOX писа:

Дари писа:

Съгласен съм, но трябва да почакам одобрението и резултатите от проучването ми от страна на някои съфорумци..!!! Снощи бях на гости на едно място и там съвсем случайно видях една моя снимка свалена от телевизията...?!! Явно сред нас има оптимисти, които продължават да вярват, че могат да открият под вола - теле...!!! Вината, че вместо теле, са открили на вола оная работа си е изцяло тяхна...!! Ако някой в този сайт иска да научи нещо за мен, да ме пита, а да не се занимава с работи които не разбира и не му се отдават...

Да аз я направих тази снимка,защото не ти е чиста работата тук...!
Още с бруталното си появяване си съмнителен...!
Много ходиш на "едно място"...!
Да не търсиш Нещо там...?

преди 19 години 4 седмици #18516
За разлика от много хора, аз ходя на гости когато ме поканят (явно често ме канят) ...!! А защо ме канят е работа на домакина..!!! Не мислиш ли...?!!Ако той прецени да сподели с теб и останалите "пишман дедективи и контра-разузнавачи" причините за своите покани, ще научите, а дотогава (ако има тогава) ще си останете в същото неведение в което сте и в момента...!! :tooth: :yeah:

преди 19 години 4 седмици #18518

PARADOX писа: За разлика от много хора, аз ходя на гости когато ме поканят (явно често ме канят) ...!! А защо ме канят е работа на домакина..!!! Не мислиш ли...?!!Ако той прецени да сподели с теб и останалите "пишман дедективи и контра-разузнавачи" причините за своите покани, ще научите, а дотогава (ако има тогава) ще си останете в същото неведение в което сте и в момента...!! :tooth: :yeah:

Не съм чувал досега,някой да са го канили на Първо гости в СЪНЯ му!
За това какво ще кажеш?
Май си се натресал?
Или греша а?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.