За параноята в този сайт
Приликата с действителни лица е случайна! Ако някой все пак се е припознал, нека да се замисли дали мястото му е тук, защото според мен един истински ВОЙН неможе да бъде ПАРАНОИК...!!! Сега се страхувате от точки и удивителни! Скоро ще започнете да се страхувате и от буквите..!!! Накрая ще развиете параноя от собствения си език и кръв!!! И ПОРАДИ ЩО ЩЕ СЕ НАРИЧАТЕ БЪЛГАРИ..?!!! НЛП съществува, но това не е причина да се самоизяждаме в догатки и предположения! Всяко нещо, което не ни убива, ни прави по-силни!!! Затова сме оцелели като нация! Всичко останало е хленч...
На всички засегнати, предварително няма да се извиня!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Казвам ти 90 % истината за мен , и ти се пързалящ по-надолнището на останалите 10 % - ПАРАНОЯ.
Например казвам , че на 37 год съм бил републикански шампион по гръб-50 м. т.е. през 1987 г.
Но тува не ми попречи през същата год., на едно муждународно състезание в Братислава , последната при жените ... едно маце от Полша да ме бие с близо 20 секунди(за гедерейката не гувора - поне с 30 сек. е била пред мен!?!?!?) ?????
Аре сига кажете къде са останалите 10 -те % истина !!!!
Блаже
Това че една полякина ме бие с близо 20 сек. на 50 м. гръб показва едно , че това момиче се е живяла наравно с здравите , не е минала през моите унижения и т.н.При нас до 1983 г. , нямаше съюз на инвалидете освен този на слепите и глухите? Защото такъв нямало във великия Съветски съюз и тем пудобни глюпости!!!
Сега за протокола , ако имаш възможност в ЛБ ми дай адреса на Елтимир-молбата се отнаса и към другите съфорумци! Писах на една -две ЛБ за неговия адрес но не ми беше отговорено.
Така , че ако можеш прати ми неговият адрес.
Блаже
Ближе, що ми се струва, че ти беше този, който агитираше за амнистия на агентите на ДС! Що ми се струва, че ти беше този, който отричаше лемс! Май ти беше и този, който отрече палежа срещу семейството на Елтимир и то в темата за лемс.., а..?blag009 писа: Парадокс - 10 % истина е че съм шампион за инвалиди ! Но това поне в моите очи не прави моите победи по малоценни от тия на здравите !
Това че една полякина ме бие с близо 20 сек. на 50 м. гръб показва едно , че това момиче се е живяла наравно с здравите , не е минала през моите унижения и т.н.При нас до 1983 г. , нямаше съюз на инвалидете освен този на слепите и глухите? Защото такъв нямало във великия Съветски съюз и тем пудобни глюпости!!!
Сега за протокола , ако имаш възможност в ЛБ ми дай адреса на Елтимир-молбата се отнаса и към другите съфорумци! Писах на една -две ЛБ за неговия адрес но не ми беше отговорено.
Блаже
Другото е от лукавия !!!!!
ПП.Обърни внимание , над 80 % от писанията против Лемс са на сексуална пубертетска основа
Питбулче пудред шъ ти окна:pitbull писа:
Ближе, що ми се струва, че ти беше този, който агитираше за амнистия на агентите на ДС! Що ми се струва, че ти беше този, който отричаше лемс! Май ти беше и този, който отрече палежа срещу семейството на Елтимир и то в темата за лемс.., а..?blag009 писа: Парадокс - 10 % истина е че съм шампион за инвалиди ! Но това поне в моите очи не прави моите победи по малоценни от тия на здравите !
Блаже
Ближе, що ми се струва, че ти беше този, който агитираше за амнистия на агентите на ДС!
-Кво си разбрал за агентите от мен не знам ? Но за протокола - нима агентите на тайните полиции на соц.лагера плюс КГБ за Литва,Латвия и Естония са били по-милостиви от нашите ?
Е ... къде са те сега , къде сме ние след 18 год.НЕУМОРНА БУРБА С ТЯХ ?
Развивал съм тезата , подобно на испанците - историците да се разправат при тяф с Франко , при нас с комунягите!
Що ми се струва, че ти беше този, който отричаше лемс!
-За да съм пределно ясен ... хич не ми пука от ВАШИТЕ сексуални намерения към Лемс(прочети кво сте писали) ???Лемс я уважавам като човек който лично познавам.Тува че някой казва че е ченге , не е мой проблем!
Май ти беше и този, който отрече палежа срещу семейството на Елтимир и то в темата за лемс.., а..?
-Нещо пак бъркаш ??? Прочети точно кво съм писал за Елтимир , във връзка с палежа на неговият дом!
Това че чадо питбулче !!!
Блаже
ПП.Шъ вида дали мога да намера репликата за палежа на Елтимир !
Нямам параноя...!!!
Не ме питай само какви...!!!
Ти знаеш...!!!
Е няма как да не те питам...!!!antijew писа: Парадокс,ако наистина си Войн на Тангра не би трябвало да участваш в чифутски игри!
Ти знаеш...!!!
Я кажи в какви чифутски игри играя..?!!!
Помисли си.PARADOX писа:
Е няма как да не те питам...!!!antijew писа: Парадокс,ако наистина си Войн на Тангра не би трябвало да участваш в чифутски игри!
Ти знаеш...!!!
Я кажи в какви чифутски игри играя..?!!!
Казах да не ме питаш.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.