Волен

преди 19 години 2 месеца #17586
Днес в Ботевград беше Болен Лидеров. Помолих го да ми даде някй лев, че не съм ял три дни. Отказа ми. Съпругата ми замина за 10 дни командировка и се заблудихме, (е ще получим един запис. Ползвам случая да благодаря да Антиджу и Дари за помощта, без която помощ бих умрял. Това е. Имайте предвид какъв е Волен. А на мен ми кажете "сбогом". Бел, нито Хорус, нито Парадокс ударжаха на обещанията си. Излъгаха и теб, и мен. Севар, от мен си видял само добро. Защо и ти? Защо, приятелю?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17588
Няма да те оставим! Ще измислим нещо!

преди 19 години 2 месеца #17590
ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА!!! - НАРОДЪТ!

преди 19 години 2 месеца #17595
Какво става бе?!
И Прадакс ли сгази лука.
На към 6-ти юли ще ходя на дело в София,бат Ангеле,пиши ми на лични как може да се видим.

преди 19 години 1 месец #18057
Това е за коментар на снимка:
Виж сега Erwin, Елтимир и Памир си оправиха взаимоотношенията вече! Дадоха си прошка! След като всички разбраха, че Атака работи за запазване на тероризма и бандитизма, никой вече не очаква някой от тях да се извини на Памир. Винаги така става, когато някой е пристратен на политическа партия, става РАЗДЕЛЕНИЕ!
Явно още не си го разбрал, щом си се окичил с търговския етикет на ПП Атака. Вземи че порасни малко.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.