Наследница на първородния род Дуло, княгиня Олга
Понеже много ме натискат богомилските дружини от 2 седмици на тази тема, търсят контакт с мене, хубаво, какво да направя аз, в случая?
Иначе си говорих с тях за Короната и без да съм гледал интервюто и разказа, нещата между това, което казах съвпаднаха.
Тъй, аз нямам финансови възможности да ходя по събори в Преслав и в Русия, който от Движението има финансова възможност, нека отиде. Тя живее в Киев.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Вчера ми разказаха за това видео, което ти си сложил тук и което е било качено на 12.05.2017, но е било видимо само няколко часа и е свалено. Аз лично не можах да го гледам, но явно Лейла Пугачова е казала неща, които не са удобни на някого.Йордан_13 писа: Наследница на първородния род Дуло, княгиня Олга - Лейла Пугачова в Бургас!
Понеже много ме натискат богомилските дружини от 2 седмици на тази тема, търсят контакт с мене, хубаво, какво да направя аз, в случая?
Иначе си говорих с тях за Короната и без да съм гледал интервюто и разказа, нещата между това, което казах съвпаднаха.
Тъй, аз нямам финансови възможности да ходя по събори в Преслав и в Русия, който от Движението има финансова възможност, нека отиде. Тя живее в Киев.
My Webpage
Видеото с интервюто на Лейла Пугачова е свалено.
Но ако се свържем с тях - би трябвало да ни го пратят.
След като свалят клипове - един преразказ на видяното и качен тука - НЯМА КАК ДА СВАЛЯТ.
Така или иначе мисля да се запозная с тези хора.
Не познавам тези хора. Надявам се да не е за още дълго.
Сега показват ми тази Алла и викат, тя е чистата наследница на рода Дуло. Да, но Българската държавност има и други родове. И аз им казвам, че като гледам така жената, тази родова чистота е в определени граници и проценти, тъй като за мен, жената си е рускиня (нищо лощо
В общи линии, подходът към мен беше некакъв опит за вербовка "стани един от нас", което няма как да стане, защото аз им казах ясно: "Аз не се ръководя по човешките общества, затова съм изолиран и изолацията не всякога е лошо нещо"
В общи линии това, трябва да се има впредвид, когато се контактув ас тях
Това е Дамян Попхристов. Внимавай с него.Георги-НЗ писа: А това също е добре да се види:
Не познавам тези хора. Надявам се да не е за още дълго.
Писах на лични съобщения на това нещо, наречено Богомила Христова, следното-
"Красимир Гечев и Богомила Христова, НА КАКВИ ПАРИ И НА КОЛКО СРЕБЪРНИКА СЕ ОЦЕНЯВАТ ВАШИТЕ "РОДОЛЮБИВИ" ЧУВСТВА? При условие че сте закупили правата върху всички исторически артефакти и всички информации, свързани с княгиня Олга, Лейла Пугачова, и рода Дуло? В пари ли се измерва вашата "родолюбивост"? Нямам думи, мозъка ми не го побира, че сте се обадили на Асен Асенов Хермес да свали от ютюб канала си видеото с итнтервюто с Лейла Пугачова и сте го ЗАПЛАШВАЛИ? С какво го заплашихте, вие "родолюбивци"? Със съд, със снемане на предаването му от ефир, шантажирали сте го? ЕГАТИ РОДОЛЮБОТО ПОВЕДЕНИЕ ИМАТЕ!!!!!!! АКО ВСИЧКИТЕ НИ РОДОЛЮБЦИ СА КАТО ВАС - НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВЪНШНИ ВРАГОВЕ! Искам само едно-две неща още да ви кажа и приключвам. Индийците имат поговорка - ИСТИНАТА Е КАТО ВОДАТА - КОЛКОТО И ДА Я КРИЕШ И СПИРАШ, ТЯ ВИНАГИ НАМИРА ПЪТ ДА ИЗЛЕЗЕ. А ние българите казваме - Бика като рие с копитата си, на гърба му пада! Бъдете живи и здрави и изключително щастливи с ЮДО-МАСОНСКИТЕ СИ МЕТОДИ, ОСОБЕНО БИВШЕТО ЧЕНЧЕ ГЕЧЕВ, ВЪПРЕКИ ЧЕ БИВШ КОМУНИСТ И БИВШО ЧЕНГЕ НЯМА АМА НЕЙСЕ......Бъдете все така същите сребролюбци - НЕБЕТО ВИЖДА, ТАНГ-РА ВИЖДА...И ЗАПИСВА! Айде - със здраве да си ползвате информацията СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ!!!!!"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.