Прочистването
Гуна Иванова
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Саморазправа - разбира се, че не. Ако си седят кротко, вегетират в изменените условия и чакат да си отидат от средния свят - добре. Ако обаче пречат като сухи клонаци на новото, трябва да бъдат отстранени. И това не е саморазправа, а просто прочистване на туй, що е преминало през Ситото.Казано е : "Който има малко, ще му бъде взето и малкото. Който има много, ще му бъде дадено още"
Това са думи на Кан Озри и означават, че който е имал малко човешко, ще му бъде отнето и то, а който е запазил човешкото си, ще му бъдат дадени още способности. ...
Относно мутрите и подобните, след промяната, може и дори да не могат да говорят,. но това е само хипотеза.
Едва ли ще се стигне до някаква саморазправа. Това би било падение. В старата епоха не ги мачкахме, пък в новата да слезем на тяхното ниво, не става.
Ако ще се прави нещо, ще е с мисъл на астрално ниво. Това работи сега, но в новото безвремие, ще е много по-силно.
Сега, два месеца по-късно имах една интересна кореспонденция с един от нас. Там стана дума за сегашните събития и дали не се е отключило пак Небето. Че ни е дало знак е ясно и то не само един. Но между даване на нишани и отключване има голяма разлика. Едното е пасивна намеса, другото съвсем активна и осезаема. Миналия ден имаше тези коментари;
И тогава се замислих върху казаното. И ми хрумна нещо. Че Небето се е отключило в своето откровение, което става всяка година на Еднажден е ясно. Но ... заключвало ли се е въобще?!Аз пък се уверих че небето вече е отключено изцяло, а израза "небето" се използва като синоним на правилата на живота или на взимодействието на енергиитеАз обаче съм сигурен, че Небето заключва всеки техен ход.
Датата 19-и февруари ще бъде вписана с големи букви в историята на България. Не само с Възнесението на един велик колобър към горния свят, паднал за свещена България. Но и с директната намеса като физическо начало на Безвремието.
Какво е вашето мнение? На мен тази мисъл не ми дава вече покой.
Според мен тогава е станало навлизане на определени енергии в нашия свят които в момента подпомагат директно промяната. Ние си представяхме потопи и разушения които да ударят системата, но явно самите ние сме били готови да проведем промяната, затова и проявленията на тези сили са се случили по този начин. Нали в някои книжки пише, че по време и след прехода всеки човек ще си има по два ангела да го напътстват в новите условия. Мисля че ние българите сме си ги имали и преди промяната, но то е друго.
Потопите и разрушенията сигурно ще се случат, защото и самата Планета трябва да се нагоди към Новите енергии. Глобалното затопляне е един такъв естествен и неизбежен процес. Но въпроса е дали човечеството ще посрещне тези събития сплотено и подготвено, за което то трябва да се е очистило от мърсотията или ще ги посрещне увлечено в оргии и безразсъдство както в минали епохи когато целия човешки род е бил изличаван до санитарен минимум.
Как бих дефинирал силите които ни помагат? Беше писано из форума, мисля че в един текст на Елтимир "старите Богове ще заемат някогашните си домове и ще изгонят натрапниците". Старите богове според мен са християнските светии. Според християнството "само едно е Името, което ще те свърже с Бога - то е Иисус Христос". Е да ама епохата на христичнството отминава и е време да си припомним и другите Имена от Небосвода и да ги Зовем на помощ. И да дадем свобода на фантазията и да отворим сетивата за усещанията. И за Астрала не мога да говоря свободно защото не разбирам много за какво става дума, но там в момента се случват невероятни неща, ако човек има фантазия и осезание да пребивава там.
Твърде любопитна миниатюра, изобразяваща битка на Александър Велики срещу песоглавци или 'недохора', както са наречени:anti666 писа:
Хубаво, приемам корекцията. Още повече, че излязоха някои снимки от въпросния некропол, където и тракобългари и воини от българския Саракт са прилагали едни и същи техники спрямо враговете си. Да го онагледим визуално с това...хм, същество с кучешка глава от Мартен, РусенскоVostroRe писа: anti666, малка корекция. Онези, към които прилагаме трепетликовия кол не са под юрисдикцията на Ериг Кан, те са от друг свят. Точно затова към тях се прилага кол. Да не се връщат повече тук.
Песоглавец
"Песоглавец, наричан и кинокефал (на гръцки: κῠνοκέφᾰλοι) е измислено същество с глава на куче или чакал и тяло на човек. Съществува още в древногръцката и древноегипетската митология..[1][2] То се среща и като фантастичен персонаж в романите на Аркадий и Борис Стругацки. По време на Средновековието за тях пишат много автори, а на картите от това време са отбелязани райони, „населявани от песоглавци“.[3] Последните показания на „очевидци“ са от XVIII век."
За сравнение, статиите в рускоезичната и англоезичната версии:
Кинокефалы
Cynocephaly
Друго се чудя. Защо никоъ не пищи срещу Зевс, Атина, Хера, Аполон, Юпитер, а все срещу песоглавците пищят. Гърците нарекли своята столица Атина, на на Марс и Юпитер има наречени цели планети.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.