Манипулацията "Българомохамеданин"

преди 15 години 11 месеца #39885

kalitko писа: А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? :lud:

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 15 години 11 месеца #39886
.................

А вероизповеданието няма нищо общо с етноса така или иначе. :roll:

Браво, Йордане, хакер си, разконспирира ме, няма и да се върна в тая скапана държава с тоя нихилистичен народ. :hammer: Само дето въпроса ти е некоректен спрямо моя, никъде не посочвам, че се смятам за българин. :yeah:
И в тоя дух на мисли... Не съм по-малко българин от Джон Атанасов, второ поколение американец, който националистите все си "придърпвате" към България... Ама ако е известен и успял, е щото е българин, а ако не е, е поради "загуба на българското самосъзнание", така ли? :tooth:

преди 15 години 11 месеца #39888

kalitko писа: А който е българин, ама не ще да спазва вашите закони, к'во правим? :lud:

К'во да правим с калитко, който е българин, ама не ще да спазва законите? :cool: Сещам се за три възможности;
а) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после честен бизнесмен
б) Оставяме калитко да се разпищоли и стане мутра, а после министър или съветник
в) Свием на калитко сърмите и го пратим да залесява планината под зоркия поглед на строгия, но справедлив старшина с пушка помпа :hammer:

преди 15 години 11 месеца #39893

Йордан_13 писа:

204.8.156.142 US UNITED STATES MASSACHUSETTS BOSTON BOSTON UNIVERSITY
================================================================
Ти не си баш българин. По какви критерии се смяташ за такъв;)))) И смяташ ли, че като завършиш университета в Бостън в теб ще има и капка българско самосъзнание, което да ти даде право да се наречеш българин?

Йордане поставяш некоректни въпроси. В твоя ред на мисли всеки, в случая аз ще те попитам.
Откъде знаеш, че не е баш българин? По какви критерии ти се смяташ за българин? Откъде на къде ще смяташ, че ти си по-българин от него? Защото се интересуваш повече от българската традиция и скиташ из пущинаците и излагаш на показ българските светилища ли?

Относно това, къде е завършил Калитко няма никакво значение за българския дух в него. Момчето е право в примера, който даде с Джон Атанасов. Виждал съм във форума примери с учени от български произход, които са давани за пример за българския дух, така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Колкото до анти666 с последното ти предложение се чудя кой е по-лош комунистите или такива, като теб. Бог да пази България!

преди 15 години 11 месеца #39894
Bogatir, може би не си разбрал правилно, но ние никога не сме имали претенции, че сме демократи и след време принципите на управление ще са пределно ясни. Нарушаваш ли българските закони - затвор. Но не да лежиш и мааш карти, а бачкане. При по тежки случаи - смъртна присъда. Разбирам притесненията ти за човешките права, но и женицата от Пловдив, която беше зверски заклана и изнасилена от урод с вече едно убийство също имаше права. Мога да те уверя само, че в Саракта такъв изрод отдавна да е пратен към долния свят с еднопосочен билет. Само не ми използвай клишета като комунисти, защото явно или не си чел точно какви сме ние или си тук да чекнеш. Въобще знаеш ли каква е разликата между атеист и вярващ, комунист и националист?

....така че не разбирам с какво право се заяждате с момчето.

Ние не се заяждаме с момчето. Ние му поизтрихме някои постинги, където си поизпусна нервите и псуваше мъничко. И най-недемократично го банирахме. Ако не ти е познат и ти липсва, поискай от Данчо да ти прати емайла му да си общувате колко сме ужасно нетолерантни. Тука нема да ти отговори повече.

преди 15 години 11 месеца #39895
Анти666 по-млад съм от теб, затова не искам да се заяждам с теб, защото вероятно ще сгреша. Просто не ми харесаха прибързаните ти заключения за даден човек от няколко постинга. Колкото до това, доколко съм запознат с възгледите ви, смятам че отдавна си ме виждал във форума и сам можеш да видиш датата на регистрацията ми. Смятам, че за толкова време е ясно, че ще съм разбрал вашите виждания по всичките въпроси, които изреди. И с ПОВЕЧЕТО съм съгласен, но говорейки си за толерантността, едно нещо само не ми е ясно и ще те помоля ти или Йордан евентуално да ми обясни. Говорите, че за да можем да възстановим Саракта, след Промените ни е нужна критична маса българи, с която да осъществим идеята. Как ще я съберете тази критична маса и има ли значение колко голяма ще бъде тя, за да се постигне това? Смятате ли, че ще я съберете с постоянното раздаване на банове и липсата на препратки.

преди 15 години 11 месеца #39896

Bogatir писа: Анти666 по-млад съм от теб, затова не искам да се заяждам с теб, защото вероятно ще сгреша. Просто не ми харесаха прибързаните ти заключения за даден човек от няколко постинга. Колкото до това, доколко съм запознат с възгледите ви, смятам че отдавна си ме виждал във форума и сам можеш да видиш датата на регистрацията ми. Смятам, че за толкова време е ясно, че ще съм разбрал вашите виждания по всичките въпроси, които изреди. И с ПОВЕЧЕТО съм съгласен, но говорейки си за толерантността, едно нещо само не ми е ясно и ще те помоля ти или Йордан евентуално да ми обясни. Говорите, че за да можем да възстановим Саракта, след Промените ни е нужна критична маса българи, с която да осъществим идеята. Как ще я съберете тази критична маса и има ли значение колко голяма ще бъде тя, за да се постигне това? Смятате ли, че ще я съберете с постоянното раздаване на банове и липсата на препратки.

Браво, Йордане, хакер си, разконспирира ме, няма и да се върна в тая скапана държава с тоя нихилистичен народ. smil3dbd4e5e7563a.gif Само дето въпроса ти е некоректен спрямо моя, никъде не посочвам, че се смятам за българин. smil4334a5a360a6a.gif
И в тоя дух на мисли... Не съм по-малко българин от Джон Атанасов, второ поколение американец, който националистите все си "придърпвате" към България... Ама ако е известен и успял, е щото е българин, а ако не е, е поради "загуба на българското самосъзнание", така ли? smil4341944e6b0c8.gif
===================================================
Хм, ти как мислиш, момчето сам си признава, че не е баш българин. Аз какво мога да направя. "Няма да се върна в тая скапана държава и тоз нихилистичен народ". Той ще се върне, Богатирче, ама за да те управлява, и ще те управлява лошо, много лошо, толкова лошо, че ще един ден ще разбереш, защо сме му опекли, една мека, хубава и хрупкава баница. И сме го почерпили с нея.
Трябва да се радваш, че не сме подкастрили една хубава гьостерица и не сме го нагостили с нея.
Дали смятаме, че ще постигнем нещо с баници и чупене на глави. Виж, ние не разчитаме на тези, които отиват да пуснат бюлетина в урната, вервай ми, а само на будните. Защото и бюлетината може да създаде диктатура под формата на демокрация.
А на упреците към нас, че не сме човечни, мога само да кажа: ако ние не сме човечни, бъдете човечни вие, към тези, които заслужават или към всички, но после не идвайте да се оплаквате, че не са ви отговорили на човечността с човечност. Ние сме твърди, да, безкомпромисни, да, лоши - може би, но просто такива, трябва да бъдем.
Ако се правим на човечни, а не сме, не сме ли лицемери, ако говорим, без да действаме, не сме ли двуличници? Точно така.
И затова казвам на всички: ако искайте ни вярвайте, ако искате недейте, ваша си воля, но един ден, вие ще дойдете на нашето място и тогава ще разберете за правотата ни, днес.
И че на някои хора, трябва да се счупят главите, особено на тия, които подмолно и лицемерно, искат да накарат другите, да не вярват в това, което казваме или пишем.

преди 15 години 11 месеца #39898
Йордане, доколкото съм наясно ти си мъж на около 40-те. Калитко е момче на около 20-24 годишен студент в САЩ. Той може да ти бъде, кажи речи син. Твоята роля, като по-голям, а и като админ на този просветителски форум не е да режеш езика на децата, а да им покажеш грешките. В случая погрешното мислене. Нима ще зашлевиш шамар на сина си ако иска да да учи в чужбина или иска да следва своя собствен път, който е противоположен на твоите виждания. Ако е така, жалко за теб, защото дори и сина ти да не го покаже, той ще има някаква неприязън и ще загуби уважението си към теб. Същото става и с този син на България, който няма перспектива за нещата и вижда само върха на айсберга.
Калитко не го познавам, но познавам много такива, като него със същите виждания за страната и народа си. Демек искаш да ми кажеш да оставяме матряла да си ферментира на спокойствие, това ли е мотото на форума? Казваш ми, че момчето не е будно. Ако не беше с буден дух, щеше ли да влиза в този форум изобщо?
Сега след вашата реакция го настроихте срещу себе си и всичко написано от вас ще го приема лично и го правите симпатизант на онези от съседските форуми, като tisitova и XNET да му се промива мозъка в една "по-приятелска" атмосфера. Този форум беше по-толерантен по времето, когато влязох за първи път, защото ако бях влязъл сега, щеше и аз да си получа баницата. И аз бях на нивото на Калитко и аз бях избухлив на моменти, но много поуки си взех именно от този форум. Просто в момента вие сте блокирали тази пътека за промяна с вашата резервираност към всеки новопостъпил. Затова и много хора бяха или изгонени или сами спряха да пишат и мястото запустя. Много хора ги притеснява да си кажат мнението или да зададат въпрос. Оказа се че всеки втори във форума е агент на някоя абревиатура. Откъде имам гаранция, че и вие не сте агенти, за които основна цел е убиването на форума. Да казах си съмненията най-накрая. Теб Йордане и Анти666 ви познавам, толкова колкото и останалите стари участници от форума, които набедихте за агенти. И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум.

преди 15 години 11 месеца #39899
Нима ще зашлевиш шамар на сина си ако иска да да учи в чужбина или иска да следва своя собствен път, който е противоположен на твоите виждания. Ако е така, жалко за теб, защото дори и сина ти да не го покаже, той ще има някаква неприязън и ще загуби уважението си към теб.
=====================================================
Да, му зашлевям шамар и не само шамар, ще имам една специална гьостерица за побългаряване, която ще стои в ъгъла. Защото за мене България е над всичко, а не "собствен път" и други шментикапелни, глобалистични "перспективи".
Пътят е България, другото е ала-бала. Може да отиде в Русия, където иска да отиде Алки, ама не му стиска.

преди 15 години 11 месеца #39900
Просто в момента вие сте блокирали тази пътека за промяна с вашата резервираност към всеки новопостъпил. Затова и много хора бяха или изгонени или сами спряха да пишат и мястото запустя. Много хора ги притеснява да си кажат мнението или да зададат въпрос. Оказа се че всеки втори във форума е агент на някоя абревиатура. Откъде имам гаранция, че и вие не сте агенти, за които основна цел е убиването на форума. Да казах си съмненията най-накрая. Теб Йордане и Анти666 ви познавам, толкова колкото и останалите стари участници от форума, които набедихте за агенти. И лично за мен откак Йордан взе "властта" форума умря, което и беше идея на враговете, които вие гонихте. Не казвам, че сте защото нямам други доказателства освен крайния резултат, който виждам в този форум.
=================================================

Ами тяхна си воля, дали искат да пишат или не. Или да изказват мнение. Така е, форума запустя, но стана много по-съдържателен, престанаха цирковете с Алки/Елтимир, на които той много държи, престанаха празните лафове и безсмислени спорове, т.е. пазара и чаршията затвори и тука е за хора будни. За празни приказки, купешки лафове, призиви за борба, която никога няма да се състои, всичко това отиде в коша. Още повече, че зад тези призиви, стоеше човек, който е нечистоплътен по същество.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.