Кан Михаил от Слънцеград Още за древнобългарските предсказания

преди 18 години 2 месеца #28655

anti666 писа: Това е историческата и недовършена мисия на Българите. За да бъде победен Антихриста, според тези средновековни пророци трябва да се възстанови Саракта. Начело на който ще бъде не просто български цар, а Кан Сюбиги, от Бога владетел. Върховен колобър и Кан - две в едно. Слънцеград пък е също символично име на столицата, където Слънчевата Вяра ще бъде възстановена. Където в самата светая сетих на Саракта ще е Медното Гумно и свещените Български символи. Дали ще е Търновград или Плиска - няма значение. Важното е къде ще е Слънчевия символ.
В "Кръгове" пък се споменава за Седмия. Българин, в чийто вени тече свещената кръв на Дуло с мощни колобърски способности, чиято мисия е да победи Антихриста (Синът Погибелен). Тук се събират и предсказанията. В случая важното е, че средецките пророци дават едно съществено допълнение. Преди това трябва да се въстанови Саракта - Българската държава. Държавата на Духа. Как ще стане - само Българският Бог знае, но силно вярвам, че това време не е далеч, колкото и парадоксално да ни изглежда сега.

Това много ми прилича на идеята за новия Йерусалим, в Откровението на Йоан. Мисля, че е съвсем нормално и да е така, тъй като и самото предсказание е пълно с християнска символика и терминология, използвана е такава. Единствено името на града е сменено на Слънцеград.
Намира се на голяма и висока планина, според Откровението. Там наистина е описан един тотален триумф на единобожието в неговия възможно най-абсолютен вид, като Слънцето и Луната като небесни светила вече не играят роля. Нека го имат това впредвид тези, които искат да ни изкарат като тотални поклоници на небесните светила.
Слънчевия символ ще бъде изразен от Издигащата се Оренда. Местото му е вече вътре у нас, тъй като оттам не може да го вземе никой.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #28657

Миро писа: Не знам защо, но се замислих за Слънцеград... Усещането ме води не към Плиска, а към нещо много по-древно, може би тракийско... Защо си мисля за някакъв слънчев диск? Ако още не е намерен, значи ще го намерят и това ще бъде всъщност мястото на Слънцеград.
Jordan_13, ти си по-запознат с разкопките на могилите, чувал ли си за нещо такова? Или за някакво старо предание за този град?

Така е. Става въпрос за нещо много древно, чийто първообраз е създаден тук, на Балканския полуостров, от нас, преди тръгването ни из различни точки на света. Археолозите още копат един от неговите материални образци. Не се пише за тези разкопки все още, не е гръмнала сензацията по радиото и телевизията, но може и да не се чуе нищо, защото просто е неудобно. Затова нека си представим какво е Слънцеград и да публикувам тук, онова, за което някой един ден, някой ще обере славата на голям археолог.

преди 18 години 2 месеца #28658
Защо си мисля за някакъв слънчев диск? Ако още не е намерен, значи ще го намерят и това ще бъде всъщност мястото на Слънцеград.
Така е. Такъв диск поставихме в Куско, наречен от местните Кориканча. Испанците са го претопили, понеже целият е бил от злато, някъде към 1533 г. А като чуят "злато" при евреите почва обилно слюнкоотделяне, създаващо ниагарски водопад от лиги. Този диск е имал овална форма първоначално (не кръгла) и е бил създаден,за да показва, че е имало Създател на Небето и Земята" - чисто единобожие.

преди 18 години 2 месеца #28663
Тази снимка на Йордан ми прилича на Аркаим, живот и здраве догодина смятам да го посетя. Наричат го още града на Свастиката или града на Мандала.

преди 18 години 2 месеца #28664
Вече почвам да се плаша от себе, защото в последно време каквото съм помислил все вярно излиза :aham:

Така е. Става въпрос за нещо много древно, чийто първообраз е създаден тук, на Балканския полуостров, от нас, преди тръгването ни из различни точки на света. Археолозите още копат един от неговите материални образци.

Кажи ми къде е това място, искам да отида и да го "усетя", знам, че и мястото "ме иска"... Дано да е в България, че иначе има да ме чака ...

преди 18 години 2 месеца #28667

Dimitar_II писа: Тази снимка на Йордан ми прилича на Аркаим, живот и здраве догодина смятам да го посетя. Наричат го още града на Свастиката или града на Мандала.

Изпревари ме с този посто. Погледнете и компютърния модел на светилището в Турция, което е сложено в Галерията от Йордан. Същата структура. Според някои източници - по този начин е организирана самата Шамбала. Безусловно почеркът е един и същ - на една мощна древноарийска култура. Тази на БългАрите.

преди 18 години 2 месеца #28669

Dimitar_II писа: Тази снимка на Йордан ми прилича на Аркаим, живот и здраве догодина смятам да го посетя. Наричат го още града на Свастиката или града на Мандала.

Но не е Аркаим. Структурата му е абсолютно същата, дори на места по-отчетливо соларна. Това е в България, на Балканския полуостров. Точно това писах, че още не се е вдигнала врява по радио и телевизия, защото е в процес на разкопки.
Фотоси от Аркаим и Гьобекли тепе, публикувам в Галерията, в албума "Слънцеград"

преди 18 години 2 месеца #28800
Онзи ден ми хрумна нещо по тази тема... Възможно е този град да не е построен още, но мисля, че мястото може да се локализира и така...!!! Ако някой може да намери архив на движението на облачната покривка над източна България (например ако е възможно от Гугъл-Ърт), ще ви кажа как според мен ще стане номера...!!!

преди 17 години 4 месеца #34482

Jordan_13 писа: А не само турското име на връх Мусала ще бъде сменено. Самата столица ще бъде сменена. От София на Слънцеград. Тази столица може и да е някое малко планинско селце до древно светилище, където ще бъде Медното Гумно и ще заседава Съвета. Далеч от градската суета.

Това е една много добра идея. Съвременната представа за столица е един модерен, важен административен център с много силен властови ресурс, икономика и т.н. и т.н. и т.н. и т.н. Столицата при Саракта, явно, ще е предимно духовен център, близо до планинските върхове, за да се знае, че вземането на решения, трябва да е на бистра глава, без лобизъм и най-вече, отговорно, защото си твърде близо до Онзи, който вижда Всичко и е много неприлично да вземеш решение в ущърб на държавата и народа си.

Това няма да отмени ролята на София или там Търновград като административен център, където ще са разположени учреждения, посолства и т.н. Самият Слънцеград ще е с много незабележими функции, където едни скромни хора ще се събират в Съвет. Където дори не всеки, ако не притежава необходимата духовна сила, ще може да припари. Там ще се взимат най-важните държавнически решения, в близост до Небето и далеч от суетата и аурите на хилядите хора. Там ще се изработва стратегията на Саракта, а ежедневните проблеми ще си останат за решаване в общоизвестната "столица". Където няма как - капкана и ичургу боила с останалите боили ще трябва да се примирят и да живеят.
Не случайно най-добрите университети в света са изнесени в малки градчета, където може да се развие творческата енергия в пълнотата си. Това са неща, които прадедите ни са ги знаели много добре и макар да са имали строителните знания да живеят в лукс, са предпочитали свободата и природата.

Това съобщение е редактирано от Admin на 10.4.2009, 15:16

преди 17 години 4 месеца #34483

anti666 писа:

Jordan_13 писа: А не само турското име на връх Мусала ще бъде сменено. Самата столица ще бъде сменена. От София на Слънцеград. Тази столица може и да е някое малко планинско селце до древно светилище, където ще бъде Медното Гумно и ще заседава Съвета. Далеч от градската суета.

Това е една много добра идея. Съвременната представа за столица е един модерен, важен административен център с много силен властови ресурс, икономика и т.н. и т.н. и т.н. и т.н. Столицата при Саракта, явно, ще е предимно духовен център, близо до планинските върхове, за да се знае, че вземането на решения, трябва да е на бистра глава, без лобизъм и най-вече, отговорно, защото си твърде близо до Онзи, който вижда Всичко и е много неприлично да вземеш решение в ущърб на държавата и народа си.

Това няма да отмени ролята на София или там Търновград като административен център, където ще са разположени учреждения, посолства и т.н. Самият Слънцеград ще е с много незабележими функции, където едни скромни хора ще се събират в Съвет. Където дори не всеки, ако не притежава необходимата духовна сила, ще може да припари. Там ще се взимат най-важните държавнически решения, в близост до Небето и далеч от суетата и аурите на хилядите хора. Там ще се изработва стратегията на Саракта, а ежедневните проблеми ще си останат за решаване в общоизвестната "столица". Където няма как - капкана и ичургу боила с останалите боили ще трябва да се примирят и да живеят.
Не случайно най-добрите университети в света са изнесени в малки градчета, където може да се развие творческата енергия в пълнотата си. Това са неща, които прадедите ни са ги знаели много добре и макар да са имали строителните знания да живеят в лукс, са предпочитали свободата и природата.

Обсъждането на тези неща ще се случи след, а не преди да са постигнати набелязаните цели, и най вероятно ще бъдат предмет на широка обществена дискусия.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.