Законите на орела Тълкуване на хексаграмата

преди 17 години 9 месеца #32769
Съжалявам, че разбих илюзиите ти.
По добре си стой при тях, защото ти дават умствен комфорт.
Със здраве...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 17 години 9 месеца #32770
Повече не искам никой да говори за шестоъгълници и че Тангра е вписан в някакви шестоъгълници, многоъгълници, паралелепипеди и дуги тем подобни халюциогенни изживявания на дадени индивиди. Неслучайно публикувам тази ИЗКЛЮЧИТЕЛНА СНИМКА.
От нея ясно се вижда, че шестолъчката е под опашката на двуглавия орел, а над главата му е седмолъчката!

Крилете и опашката му кодират числото 777, седмолъчката и венците, кодират пак 777.

Повече не искам спекулации за шестоъгълници, петолъчки, многостени и паралелепипеди. Нарочно ви давам, ясно и нагледно доказателство, сами да си направите изводите, защото почвам да трия, всяко сквернословие, относно опита да се даде форма на Българския Бог!

преди 17 години 9 месеца #32771

Dimitar_II писа: Йордане защо изтри мненията на Румен ?!

Темата я имам цялата преди да мине гумата. Ако някой желае ще му я пратя на лични. Румене, ще прехвърля материалите в спиралата, там ще продължим.

Тема не съм трил. Изтрих една съвършена глупост, написана от един съвършено болен човек. Давам ви нагледен пример - снимка. Бълнуванията на определени хора, не ме занимават. Да, може да продължите темата в спиралата.
Предупреждавам, всички привърженици на Спас Мавров, защото и на него шестоъгълници му се въртяха в главата. Моля, съобразявайте се, когато пишете, или когато представяте идеите на някого, не ги приемайте ва банк, и разсъждавайте много дълго върху тях.

преди 17 години 9 месеца #32772
Jordan_13, категорично не съм съгласен с теб този път! Така не се прави, приятелю, така не се оборва различно от твоето мнение! Бъди убеден в своето мнение, но остави да прочетем и други такива.

Dimitar_II , ако обичаш изпрати ми на мейла каквото си записал от темата.

преди 17 години 9 месеца #32773
ОК, развивай си сектата както сметнеш за добре.
Но не забравяй, душа душа да не поробва !

преди 17 години 9 месеца #32774

Миро писа: Jordan_13, категорично не съм съгласен с теб този път! Така не се прави, приятелю, така не се оборва различно от твоето мнение! Бъди убеден в своето мнение, но остави да прочетем и други такива.

Dimitar_II , ако обичаш изпрати ми на мейла каквото си записал от темата.

Извинявай, ама да се нарече Ден Грее, Таунгри, и най-вече, това, че не бил някакъв Бог, а просто мъдрец, който живял, някога си, пърдял и умрял, това не е просто посегателство, това е гавра и нарочен опит да се бламират някои неща.
Като искате да ставате апостоли на Чорбаджийски, вземете му записвайте бълнуванията и му издавайте книгите, след това ги разпространявайте.
Но тук има една ясна концепция - Ден Грее. Никакви Таунгрита, Маунгрита, Маймунгрита, иран, марман и дардан, не вървят.
Още повече, ние си имаме име - Таня, Танко, дори Деньо, Диньо, Денко са също производни от името на Българския Бог.
Моля ви, неслучайно има дефинирани ЦЕЛИ и ЗАДАЧИ на Движението.
А първа точка от тях е: 1. Да съхрани и защити Името на Българския Бог...

Всякакви други опущения, срещат гумата.

преди 17 години 9 месеца #32775

Dimitar_II писа: ОК, развивай си сектата както сметнеш за добре.
Но не забравяй, душа душа да не поробва !

Да, разбира се, ще развиват идеите точно в тази посока, но опущения, няма да допусна. Ако говорим за секта - Румен Чорбаджийски е прекрасен пример за това. Но той няма нищо общо с Тенгрианството. Много хора днес им е модно да пишат по тая тема, изпаткали малко амфетки или обърнали кило ракия. Извинявам се, ама аз ви представям НАГЛЕДНО СНИМКОВО ДОКАЗАТЕЛСТВО, че Руменчо , не е прав, и то МОШЕ-нически не е прав.

преди 17 години 9 месеца #32776
Ако така смяташ да защитаваш своята теза за българският Бог - аз съм до тук! Това не е моето разбиране за модераторство. По-натам имат думите Админите.

преди 17 години 9 месеца #32777

Миро писа: Ако така смяташ да защитаваш своята теза за българският Бог - аз съм до тук! Това не е моето разбиране за модераторство. По-натам имат думите Админите.

Както искаш го разбирай. Трябва наистина да избереш, ще чертаеш ли шестоъгълници с Румен или ще вървиш напред. Нищо не каза за СНИМКАТА. На Румен вече му прочетохме, каквото прочетохме. Подобни книги аз ги оставям да отлежават по рафтовете до второ пришествие. Имам десетки такива.

преди 17 години 9 месеца #32778

Миро писа: Ако така смяташ да защитаваш своята теза за българският Бог - аз съм до тук! Това не е моето разбиране за модераторство. По-натам имат думите Админите.

Още повече, Спасчо, когато пишеше за шестолъчката, все пак прояви малко българщина и каза, че все пак, от нея е излезнала еврейската звезда, т.е. че тази звезда, не е еврейски патент. Но упоритите и вироглави опити да се впише Тангра в някаква шестолъчка, т.е. в някакъв елитарен умствен модел на възприемане на Бога, това е ПОКУШЕНИЕ. Такива опити имаше и от страна на Танкиста, в подобни измерения. Аз съм на мнение, че е налице префинен ход, много добър, да се сближат позициите на юдаизма и Тенгрианството, точно чрез опита да се даде на Ден Грее форма. Извинявам се, но шестолъчката е под опашката на еднорогия двуглав орел. няма да ви казвам какви асоциации предизвиква в мен това.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.