Трискелеста се завръща

преди 18 години 1 месец #30920
Като чувам това, което казваш Елтимире, сърцето ми се натъжава. Няма да те убеждавам да оставаш- изборът е твое лично право, а и ти дори въпреки волята си ще се върнеш. Но Движението не трябва да отмира, дори и да избереш доброволно изгнание.
То трябва да оцелее и да се развива, защото и ти си усетил, че скоро ще започнат събитията- наесен. А ако останат без отговор, това ще е е първият скок към окончателния край на идеята за Саракта. Ако дейността на Движението и най-важно хората, които стоят зад него, продължат да се препират помежду си или срещу радетелите за погубването на Идеята редиците съвсем ще оредеят. Не ми се иска но това може да значи и друго
Тура е Енергия, Енергия, течаща в теб и в мен. Не искам да вярвам в това, което казваш.
И отново казвам това, което казах- Трискелеста се завърта

Ан уакх

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 1 месец #30921

Teptangra_ писа:
Ан уакх

“Ан уакх” ­ буквално: “Небето помни ­знае­ вижда”.

Това ли означава?

преди 18 години 1 месец #30952

Teptangra_ писа: Sigurno povecheto sa ochakvali tazi tema otdavna ili pone sa podozirali za neinoto suzdavane vse niakoga. Ne samo Voinite no i drugite ia ochakvat. E, vreme beshe da doide.
Niakoi znaiat za vodoleia i za negovoto vuzvestiavane, drugi go useshtat sami. Mnogo govoreha otdavna za towa, no malcina biaha tezi koito slushat. Ne pisha, za da pitam nito da davam otgovori. Pisha, za da podsetia- towa e po vajno. Viarvam che Eltimir se seshta. Toi znae Neka energiata ne bude habena sreshtu nepriqtelite, zashtoto vsichko ima vreme, no neka da se pomogne na tezi koito se nujdaiat. Orel orelu pero ne povrejda, no ako orel orelu ne podkrepi, vranite shte go nadviat. Tova e- bulgarskiat triskelest se zavurta. Koito razbere, neka razbere

Molia da mi bude prosteno za chujdite draskulki, koito pozlvam poradi lipsa na druga vuzmojnost.

An uakh

Сигурно повечето са очаквали тази тема отдавна или поне са подозирали за нейното създаване все някога. Не само Войните но и другите я очакват. Е, време беше да дойде.
Някои знаят за водолея и за неговото възвестяване, други го усещат сами. Много говореха отдавна за това, но малцина бяха тези които слушат. Не пиша, за да питам нито да давам отговори. Пиша, за да подсетя- това е по важно. Вярвам че Елтимир се сеща. Той знае Нека енергията не бъде хабена срещу неприятелите, защото всичко има време, но нека да се помогне на тези които се нуждаят. Орел орелу перо не поврежда, но ако орел орелу не подкрепи, враните ще го надвият. Това е- българският трискелест се завърта. Които разбере, нека разбере

Моля да ми бъде простено за чуждите драскулки, които позлвам поради липса на друга възможност.

Използвайте този линк за транслитерация от латиница на кирилица:
цъкни тук
Заб.Админ

Нека Воините и Другите се обединят в името на Идеята!
Идеята за истински Живот,в който да творим своето съществуване,а не да го поддържаме.Нека Тангра ни помогне!

преди 18 години 1 месец #30990
Мещер,много си прав ...и аз искам същото като теб ,но виждам,че това много трудно би могло да се осъществи...Има теми в които свързващия елемент е много силен,но нези теми остават празни в виртуалното пространство...без коментари...аз няма да анализирам липсата на такива,но ще си позволя да повторя думите на Teptangra_:Орел орелу перо не поврежда, но ако орел орелу не подкрепи, враните ще го надвият.
Тангра ни помага,но има една притча,която много добре олицетворява кога "Божестваената помощ" помага на нуждаещия се...Това е оная притча за потопа и вярващия дето стоял на една скала и се молел...Бог му пратил помощ по няколко начина ,но той не се възползвал и разчитал само на Бога...Не е достатъчна само вяра-необходимо е лично участие и израз на тази вяра...Тангра помага и изпраща условия за реализиране на тази помощ,но ние сме тези,които избираме дали да задействаме реализацията или да стоим безучастно и надявайки се само на небето.
Има толкова много да се каже и по тази тема,но знаещите си мълчат...нима общите разаснения по темата са достатъчни?Ами тези които знаят много малко ,но имат очи и уши отворени за истината и светлината?"Ама то било вече написано"...нима е излишно да се пишат мъдрости и истини многократно?Всяко тяхно повторно написване внася нова светлина,защото времето в което се пише е ново...ит.н.

преди 18 години 1 месец #31031
Виж,Исс...
Не е нужно отчаянието и самотността, които навяват твоите думи в момента.
Аз съм повече самотен от всички тук, които четат,майната му на това чувство! То е само чувство.
Правилно си усетила, че ще е трудно, хубави неща, които стават лесно, аз не зная.

ДЕН ГРЕЕ!

преди 18 години 1 месец #31055
Първо моля да ми се прости, че отговарям на зададения ми въпрос толкова късно.

(Т)ан уакх са едни от сакралните слова, които биват използвани за призоваване на Небето, превеждащо се буквално Небето вижда. За разлика от останалите то може да бъде произнасяно не само от свещенослужители.

Съгласен съм с Мещера, но за да се постигне този живот, а не жалкото сегашно съществуване, са нужни Вяра и много сили(не много Вяра, защото тя не може да бъде определяна като много или малко така както искат поповете). И пред всичко трябва да бъде намерен отговор на въпроса: Как и накъде?

Ан уакх

преди 18 години 1 месец #31060
Как и накъде?
...............................
Няма ли да е по-логично този въпрос да бъде обсъден на живо.

преди 18 години 1 месец #31071
Прав си..... и не съвсем. Човек е създаден така, че ако не съзре сам нещо, ако не може да го усети или пипне, твърде лесно се отказва да го търси. Въпросът е ясен - остава да се намери отговорът. Правилно е, а и нужно, това да стане чрез живото докосване на съзнанията, но нима едно бебе прохожда само и ако е така колко му отнема това. За намирането на отговора са нужни насоки. Вместо да оставим всеки сам да търси Път(което е напълно правилно, ако разполагахме с време), не е ли по-добре търсещите да се подготвят, а това за жалост с разговори на живо не могат да се обхванат големи маси от хора. Първите стъпки трябва да бъдат осъществени чрез количество систематизирана и най-често непозната за повечето информация(това има пряка връзка с преоформянето на сайта), а след това задължително и естествено ще дойде живата среща.

Ан уакх

преди 18 години 1 месец #31073

Teptangra_ писа: ...
Въпросът е ясен - остава да се намери отговорът.
...

...
Първите стъпки трябва да бъдат осъществени чрез количество систематизирана и най-често непозната за повечето информация(това има пряка връзка с преоформянето на сайта), а след това задължително и естествено ще дойде живата среща.
...

Информацията, която сега съществува на сайта, е поднесена в достатъчно добра форма. Темите от форума могат да се структурират малко (както спомена Хуна), но малко. Прекаленото подреждане и класифициране вече изразява възгледите на подреждащия и насочва четящия към оценки и приоритети. Ние внимаваме с това.

Но за какво "количество систематизирана и най-често непозната за повечето информация" става дума. Моля за повече подробности.

преди 18 години 1 месец #31076
Извинявам се ако съм те докачил по някакъв начин. Съгласен съм с теб по отношение на информацията. Но за всеки, влезнал тук за първи път би било трудно да се ориентира, ако не знае какво търси. Съществуват множество важни и интересни теми, които поради това, че не са нови, са изтласкани назад и човек никога не би ги намерил. Предлагам единствено темите свързани с миналото, Вярата и идеите на Воините, да бъдат отделени в отделни части. Бих дал пример, за да не бъда голословен. Скоро Мещерът създаде тема за Саракта, но след месец темата би изпаднала назад, а влизащият за първи път не би се докоснал никога до нея.

Информацията, за която говоря, е тази, която е достъпна чрез форума. Това е. Може да не съм прав и още веднъж искам да кажа, че нямам за намерение сайта да се превръща в тенденциозно насочен като много други примери, защото ще бъде в най-голям ущърб на Целта.

Ан уакх

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.