За другите форуми Майната им
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ама няма как, не разполагаме с бронетанкови дивизии, нито с авиация, затова ще продължим да си служим със Словото и да будим заспалите. Другото е да легнем и да мрем, ама нещо не ми се иска.
Ето това ми пишат идиотите от оня сайт. И това свобода на словото ли се казваше, че забравих???
Приятелю,в първата част от поста си правиш детински правописни грешки.Как да ти се вярва?!Отдолу слизаш на по-разумни мисли,които могат да бъдат споделени...и така...сещай се.Astronomer писа: Абе искам да кажа на всички българофоби в това число всички разглезени медии, че България винаги е била нападана и българите винаги са били по-великодушни от другите мерзавни - без значение дали са турци или ромеи. Само Симеон Велики е правил изкючение. Онези "наши" съседи все са намирали повод да ни нападат. Я ми кажете случай, когато, както Иван Асен II е пуснал сума ти византийски войници да си ходят у тях. Ама с ромеите не е така, "великият" Василий II прави точно обратното - ослепява 15 000 български войници, защото Гаврил-Радомир убива "приятелката" му Теофилакт Вотаниат, т.е. любимеца му, незнам дали да правили нещо в леглото, все пак Василий е бил евнух. Та, искам да запитам аз някой от тези българофиби да ми посочат пример за по-голямо великодушие от българското и за по-голямо зверство от турското, ще ги слушам с интерес. Досега все нападат българите, май е време и ние вече да започнем да предявяваме претенции към: Европейските части на Турция, Северна Добруджа, Македония, Ниш и Пирот. После да си направим пак терористични организации като ВМРО и ДПС и всичко ще е наред, то иначе няма да стане. Ние защото сме миролюбив народ, затова ни мачкат толкова много. Вие как мислите българи? Ако ние не се събудим на другата сутрин можем да бъдем поробени, макар и неформално както е сега. Здравейте!
Офффффф, не знам какво да кажа, ти направо ме разобличи, че не знам български и съм неграмотен. Благодаря ти за забележката. Толкова ли е важно, че съм направил грешка, не от незнание, ами от бързане? Не мисля да се занимавам с такива просташки изказвания, които те гледат само къде не си улучил правилната буква. Що се отнася до това, което съм написал, то, приятелю скъп, то аз просто преразказвам исторически факти, които са документирани от ромейски или български източници. Ти не вярваш на мен, ти вярваш на тях... Просто нямам думи. Ти да не си професор по българска филология?meshter_at писа: Приятелю,в първата част от поста си правиш детински правописни грешки.Как да ти се вярва?!Отдолу слизаш на по-разумни мисли,които могат да бъдат споделени...и така...сещай се.
www.vestnikataka.com/forum/index.php/topic,5975.0.html
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.