Имаше преди идея...
Щика ми е, ей тука, до мене на масата. По Крумовски им предлагаме първо "мир", след това преграждаме проходите на Балкана.Елтимир писа: Не, Йордане, грешиш. Толерантността се изразява в одиране противника жив. В изнасилване на жена му и дъщеря му пред неговите очи, след което тези очи да бъдат избодени с войнишки щик. Точно така, както учат учителите на същите тези изроди, които днес учат нас на толерантност. Те са го правили, ние не сме го правили. Значи или трябва да почнем да го правим, за да заприличаме на тях, или трябва да ни назначат други учители по толерантност.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Роми пребиха с дъски и камъни жена и сина й
/
Ромска фамилия преби с дъски и камъни 45-годишна жена и сина й заради стара вражда с частни автобуси.
Екшънът се разигра в русенското село Кошарна, предаде БНТ, цитирана от News.bg. Пострадалата Йонка Георгиева е настанена в отделението по Неврохирургия на русенската болница със сътресение на мозъка. Засега няма опасност за живота й. Поводът за кървавата свада са три стари автобуса, които от десет години са паркирани на главния път в селото. Само през последните няколко месеца заради тях са станали три автопроизшествия. Семейство Георгиеви е подало над десет жалби до различни институции, за да се вземат необходимите мерки. Собствениците на автобусите обаче не се съобразили нито с полицейската заповед, нито с желанието на хората от селото. По случая полицията в Община Сливо Поле е задържала двамата братя. Те са с богато криминално минало.
Взето от Дир.бг от 10.04.2007г.
Има постигнато нещо по въпроса, но тук трябва да се изпипат нещата още в зародиш. А по-късно могат да се дообогатят и развият. Примерно да се даде статистика колко са циганските престъпления на фона на тези извършени от българи, колко са циганите затворници .... и т.н. факти.
Накрая може да помислим и за реклама на сайта в интернет пространството.
Както и превод на други езици.
И да не забравяме най важното - цялата работа е не да очерним мангалите, те и без това са достатъчно черни . Главната цел е да ударим тези които плащат за да се случват тези неща и да има дебългаризация.
Циганите си имат държава в държавата и не отговарят пред никой друг освен пред собствените босове!!! А това е така, защото чужденците наливат пари, за да се поддържа "толерантността" на държавните институции към престъпленията срещу всичко българско!
Ще потърся някой пострадали по-сериозно от мангали.
А повярвайте ми - такива има достатъчно. Само да ги издиря.
Нападан? Стреляй, мамка му, и това е. Животните разбират само от стрелба, дори да е встрани от тях. Един ден си слезох от планината в града и мноого ми накипя нещо. Просто не го обичам... И отидох да пострелям на двора, ей тъй просто за разтуха. Пуцнах два пъти, дори не съм забелязал, че два мангала са се смръзнали от страх 20 метра вляво от мене. Тихомълком си събраха багажчето и се изнесоха, без въпроси. Въпросите явно ги бяха оставили за някой следващ път...antijew писа: Георги,мисля,че статистиката на циганските престъпления няма да е обективна,защото много хора не са подавали жалби след техните престъпления знаейки,че ще са безрезултатни.Например,аз съм нападан един път,а жена ми два пъти и не сме се жалвали, защото знаем какви ще са резултатите...
Що? Ако е за удряне по джоба на евреите, турците и комунистите, аз мога да ти предоставя данни за сеч извършвана от мангали под тяхно ръководство. По 1200 лева на месец взема саждата за сеч в българските гори, но това е само официално декларираното. Падат и други благини. После що циганите били по-богати.georgi_nz писа: А може би на неподходящо място съм предложил идеята.
Ще потърся някой пострадали по-сериозно от мангали.
А повярвайте ми - такива има достатъчно. Само да ги издиря.
Ами ония нагоре? В региона на Родопската яка мангалите изсякоха около 80 000 кубика гори, а може би повече. За 2 години. И това - само общинските.
Това е все едно да заличиш 80 000 българи. Понеже дървото го смятам за по-свещено същество от циганина.
Има достатъчно други теми и нека да не се намесва тук.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.