Не е компромат
Структурата, която създадохме още през 1997-ма се оказа достатъчно устойчива. Много по-могъщи организации, с много по-голяма членска маса, със солидни източници на финансиране рухнаха след относително по-слаби удари, а ние оцеляхме. И силата ни расте. Този сайт вече се превърна в медия. Това съвсем не е малко.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не злобей,приятел,и помни че преди всичко си Българин! После другото.БГ_Гвардия писа: На бАТАКА плащаш нали?
Пропусна главния спонсор и вдъхновител на Устава - НСС.po3ok писа: Брей, ама то с такъв устав двт-то би могло да привлече уникално широк спектър от спонсори - от атлантическия клуб през хелзинския, та чак до лукойл!
Изводът след всичко казано е: не подценявайте идиотите! Те са много упорити в своя идиотизъм.
И наистина успяха да ме убедят че са едни увредени хора. Те не съзнават колко са зле. В собствените си очи те са с много високо мнение, както и са убедени че каквото и да правят е в името на службата и винаги са от ДОБРИТЕ ЧЕНГЕТА. Да ама ЧЕНГЕ идва от ЧЕНГЕЛ(кука) - дошло е от болестното им състояние да могат да се закачат за всеки и да успеят да го изкарат нарушител. Старателно са забравили че обикновените хора им плащат заплатата и тяхната работа е да помагат, а не да пречат.
Аз онази седмица имах възможноста да присъствам на показно такова мероприятие от новозагорски следователи. Абе явно си нямаха достатъчно работа и - хоп - активно мероприятие със служители на една фирма. Не знам дали е имало предистория случая, но на това на което присъствах направо ме изуми. И на всичкото отгоре се опитват да изкарат невиния виновен, а те да са супермените.
А, това не съм го видял! Ако има уволнени от НСС, да им кажа каквото се казва в такъв случай - ЧЕСТИТО!Елтимир писа: Не на всички пиенето помага, като на Вальо, например. Ако не пийне сутрин своя тоник, много му треперят ръцете на момчето. Димитров, затова ли те уволни Драшковчето, че не пиеш наравно с него?
Моята мисъл обаче беше малко по-различна. Приведените факти трябва да ви покажат какви престъпници работят в Службите. И когато ви обвиняват в нещо, вие трябва да сте изпълнени със съзнанието, че срещу вас стоят мутри, наркотрафиканти, терористи, педофили и всякаква измет, а честните хора - това сте вие. Вие трябва да сте изпълнение със съзнанието, че сте прави, а те са в нарушение и на писаните, и на неписаните закони. Те са престъпниците, ние сме съвестта на Нацията. Ако не бяха престъпници, щяха ли да си служат с престъпни, отречени от закона методи, за да се справят с нас? Ако престъпниците бяхме ние, то защо се налага те да заобикалят закона, за да ни атакуват? Това е положението и нека им го кажем на висок глас.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.