Не е компромат

преди 19 години 6 месеца #13334
Ако НСС бяха успели да създадат стандартна организация, при която едно лице /лидер, председател или както го наречете/ контролира останалите, това значи цялото Движение да бъде поставено под контрол. Особено, ако лицето е Цветомир Йолов, който заради своя бизнес е готов на всичко. Но същото се отнася до всеки от нас. Никой не знае дали при определени обстоятелства няма да отстъпи. Всеки има своя предел на поносимост, след което рухва. Познавах един, който през 70-те години се преструвал на глухоням в килиите на ул. "Развигор" №1, в самия следствен отдел на ДС. Накрая и той рухнал.
Структурата, която създадохме още през 1997-ма се оказа достатъчно устойчива. Много по-могъщи организации, с много по-голяма членска маса, със солидни източници на финансиране рухнаха след относително по-слаби удари, а ние оцеляхме. И силата ни расте. Този сайт вече се превърна в медия. Това съвсем не е малко.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 6 месеца #13367

БГ_Гвардия писа: На бАТАКА плащаш нали? :tooth:

Не злобей,приятел,и помни че преди всичко си Българин! После другото. :aura:

преди 19 години 6 месеца #13378
Брей, ама то с такъв устав двт-то би могло да привлече уникално широк спектър от спонсори - от атлантическия клуб през хелзинския, та чак до лукойл!

преди 19 години 6 месеца #13379

po3ok писа: Брей, ама то с такъв устав двт-то би могло да привлече уникално широк спектър от спонсори - от атлантическия клуб през хелзинския, та чак до лукойл!

Пропусна главния спонсор и вдъхновител на Устава - НСС.

преди 19 години 6 месеца #13386
Че са искали да сложат шапка на Движението, искали са. Но метода Йолов е отдавна бита карта и няма за какво да се самоизплашваме какво е можело да стане. Който плюл по Илия Минев - плюл. Никой от тук присъстващите, както и по другите форуми, не го прави. Сега е по-важно да вървим в крак с времето. Имаме нужда от информация, от хора не само в България, но и в Европа и по света, които да публикуват при нас. Да имат нашето доверие, че можем да използваме информацията им в служба на Идеята.

преди 19 години 6 месеца #13388
Който познава по-отблизо изродите от НСС, той знае, че те са толкова тъпи, та постоянно повтарят старите си номера. Ще пробват пак, въпрос на време е. Колкото до самия Йолов, опитаха се да го жертват така, че те да извлекат полза. Владимир Попов от НСС ми даде достатъчно данни /истински или не - без значение/, че палежа на моети жилище е осъществен от бащата на Йолов - Георги Йолов от Враца. С тайничката мисъл, че ще тръгна да отмъщавам и така те ще имат възможност да ме приберат в затвора. Та НСС се отказаха от Йолови и решиха да ги хвърлят за храна на кучетата, ама от любимия си метод едва ли ще откажат. Тези кретени не смогват да изтрезнеят, за да измислят нищо ново. Същото се отнасяше и до Чобанов. Ракията, която пие на ул. "Загоре" /Пешо, така се казва улицата, заради теб я изписвам пак!/ е доста силна. На сутринта Чобанов ходеше пиян на работа, което съществено се отрази на работата. Сега да видим Драшкожов каква ракия пие и дали когато пиенето почва да пречи на работата му, той не си зарязва работата. Не на всички пиенето помага, като на Вальо, например. Ако не пийне сутрин своя тоник, много му треперят ръцете на момчето. Димитров, затова ли те уволни Драшковчето, че не пиеш наравно с него?
Изводът след всичко казано е: не подценявайте идиотите! Те са много упорити в своя идиотизъм.

преди 19 години 6 месеца #13397
Да точно.
И наистина успяха да ме убедят че са едни увредени хора. Те не съзнават колко са зле. В собствените си очи те са с много високо мнение, както и са убедени че каквото и да правят е в името на службата и винаги са от ДОБРИТЕ ЧЕНГЕТА. Да ама ЧЕНГЕ идва от ЧЕНГЕЛ(кука) - дошло е от болестното им състояние да могат да се закачат за всеки и да успеят да го изкарат нарушител. Старателно са забравили че обикновените хора им плащат заплатата и тяхната работа е да помагат, а не да пречат.

Аз онази седмица имах възможноста да присъствам на показно такова мероприятие от новозагорски следователи. Абе явно си нямаха достатъчно работа и - хоп - активно мероприятие със служители на една фирма. Не знам дали е имало предистория случая, но на това на което присъствах направо ме изуми. И на всичкото отгоре се опитват да изкарат невиния виновен, а те да са супермените.

преди 19 години 6 месеца #13400

Елтимир писа: Не на всички пиенето помага, като на Вальо, например. Ако не пийне сутрин своя тоник, много му треперят ръцете на момчето. Димитров, затова ли те уволни Драшковчето, че не пиеш наравно с него?

А, това не съм го видял! Ако има уволнени от НСС, да им кажа каквото се казва в такъв случай - ЧЕСТИТО!

преди 19 години 6 месеца #13439
Чобанов имаше двама заместници - Драшков и Димитров. Димитров сега не е заместник на Драшков. Виждал съм го веднъж, не ми приличаше на алкохолик като някои от подчинените си. Не изглеждаше и като някой, който употребява наркотици. Хубаво, ама той се раздели с поста си, а алкохолиците и наркотрафикантите не са се разделили. Изводът е ясен.
Моята мисъл обаче беше малко по-различна. Приведените факти трябва да ви покажат какви престъпници работят в Службите. И когато ви обвиняват в нещо, вие трябва да сте изпълнени със съзнанието, че срещу вас стоят мутри, наркотрафиканти, терористи, педофили и всякаква измет, а честните хора - това сте вие. Вие трябва да сте изпълнение със съзнанието, че сте прави, а те са в нарушение и на писаните, и на неписаните закони. Те са престъпниците, ние сме съвестта на Нацията. Ако не бяха престъпници, щяха ли да си служат с престъпни, отречени от закона методи, за да се справят с нас? Ако престъпниците бяхме ние, то защо се налага те да заобикалят закона, за да ни атакуват? Това е положението и нека им го кажем на висок глас.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.