ЗОВ ЗА ПОМОЩ

преди 19 години 7 месеца #13058
ПОЧАКАЙТЕ МАЛКО!

НЕКА ПЪРВО ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТОЗИ БЪЛГАРИН,

ДА СЕ ОПИТАМЕ ДА ГО СПАСИМ

И ПОСЛЕ ВСИЧКО ЩЕ УЗНАЕТЕ!

А ЗА ТЕЗИ ЗНАНИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ КЪСНО !

ИМАЙТЕ ТЪРПЕНИЕ !

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 7 месеца #13059
Не е ли най-добре руснаците открито да заяват своето отношение към нас? Да кажат какви са намеренията им и какво искат. Пък после може и да поговорим.
Ако цената на една евентуална подкрепа е да се откажем от нашите Волжки и Кавказки братя, ако цената е да се откажем от нашата история, от авторството си на азбуката, например - то поне аз намирам тази цена за твърде висока и не съм съгласен да я платя.
За експедицията ще преразкажа отговора на един от нашите: "Дори само един нечист да е имало сред тях, експедицията е била обречена и те би трябвало да го знаят". Моето скромно мнение е, че ГРУ-шниците не се отличават с особена чистота.

преди 19 години 7 месеца #13062
На мен ми е любопитно защо изобщо е имало българи в експедицията? Значи ли това, че руснаците смятат, че без наше участие експедицията не би била успешна?

преди 19 години 7 месеца #13063
Идеята е била, че щом нашите са допускани там, то и тези, които са с тях ще бъдат допуснати. Случило се обаче друго: били ударени без никакво предупреждение. Има принципи и Закони, които за разлика от "демократичните", не могат да бъдат нарушавани по никакъв начин. Дори от полковници и генерали. А защо да не кажа направо: най-вече от тях.

преди 19 години 7 месеца #13064

Amadeus писа: НО НЯКОЙ ОТ ВАС ГО Е ПРОГОНИЛ

И ГО Е НАКАРАЛ ДА ЗАМЪЛЧИ

И ТО ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ !

ЖАЛКО,МНОГО,МНОГО ЖАЛКО !!!

Вотан, първо ако цената на знанието ти трябва да платим с мълчанието си, струва ли си? Второ - не съм те гонил. Защо влизаш през втори акаунт, сякаш, че си бил гонен?

преди 19 години 7 месеца #13072
СЕВАРЧО,НЯМА ВТОРИ АКАУНТ,ПРОСТО ИМА ВТОРИ ЧОВЕК,КОЙТО ИЗПОЛЗВА

СЪЩИЯ КОМПЮТЪР.ЧОВЕКЪТ,КЪМ КОГОТО СЕ ОБРЪЩАШ Е В МОМЕНТА В БОЛ-

НИЦА,В МНОГО ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ.ТОВА,КОЕТО ПРАВИТЕ ДВАМАТА С ЕЛТИМИР

СЕГА,СЕ НАРИЧА "ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!"

ДРЪЖТЕ СЕ МАЛКО ПО-ДОСТОЙНО И ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ С ТАЗИ ВАША ПАРАНОЯ,

ЗАЩОТО Е МНОГО ГРОЗНО.И НЕ ЗАБРАВЯЙ,ЧЕ ИМА И ДРУГИ САЙТОВЕ!

НАЙ-ДОБРЕ ЗА ВСИЧКИ БИ БИЛО ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ЗАЯЖДАТЕ С ТОЗИ ЧОВЕК!

ТОЙ ОТСЪСТВА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ,НО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙ,ЧЕ ИМА КОЙ ДРУГ

ДА ГО НАПРАВИ ВМЕСТО НЕГО! AMADEUS

преди 19 години 7 месеца #13073
За нищо не съм гузен и с никого не се заяждам. Статията, заради която Вотан възропта не съдържаше даже и сянка от намек за него. Статията изобщо не бе свързана нито с него, нито с въпросите, за които говорихме. Ако млъкнах след всичките заплахи и обидни думи, отправени към мен, то е заради старото ни приятелство, и защото знам в какво състояние се намира той. Все пак някаква реакция трябваше да има, този сайт се посещава от твърде много хора, и не биваше те да остават с погрешно впечатление. И тук няма абсолютно нищо лично. Битката е за България и за българите - в пределите на Дунавска България и извън тези предели. Ние не само имаме право, ние сме длъжни да се противопоставим на всичко и на всеки, който се опитва по някакъв начин да попречи на единението между разпръснатите Българи. Колкото и отношението ми към Русия да е добро, а то наистина е добро - аз не мога и няма да се примиря с днешната антибългарска политика на руската управляваща върхушка. Аз няма да се обърна нито срещу нашите български братя край Волга, нито срещу тези от Кавказ.
За мъдрите и това е достатъчно.

преди 19 години 7 месеца #13078
ДО ЕЛТИМИР И СЕВАР :

ГОСПОДА,СПРЕТЕ !

НЕ БЪРКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПОНЯТИЯТА.НИЕ СМЕ 3-МА ДРУГАРИ НА VOTAN,КОИТО

ПАЗЯТ НА СМЕНИ ДОМА И АРХИВА МУ,ДОКАТО ТОЙ САМИЯТ СЕ НАМИРА В БОЛ-

НИЦА И ЗАТОВА В МОМЕНТА ИЗПОЛЗВАМЕ НЕГОВИЯ КОМПЮТЪР.

ОБЕЩАХМЕ МУ ВМЕСТО НЕГО НИЕ ДА ИЗПЪЛНИМ ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

ПРЕД ДВИЖЕНИЕТО "ВОЙНИ НА ТАНГРА",КАКТО И ДА ОТГОВОРИМ НА ЗАДАДЕНИ-

ТЕ ОТ УЧАСТНИЦИ ВЪВ ФОРУМА ВЪПРОСИ.

ОСТАВЕТЕ VOTAN НА СПОКОЙСТВИЕ! НЕГО ВЕЧЕ ГО НЯМА !

НИЕ СЪЩО ВИ НАПУСКАМЕ.

НАДЯВАМЕ СЕ,ЧЕ ЩЕ СПРЕТЕ !

И НЕКА ТАНГРА ВИ СЪДИ !

преди 19 години 7 месеца #13083
Едно нещо не мога да разбера-от какво е обиден Вотан и тримата му приятели, с какво заслужихме всички ние, участващи в този форум, такова отношение все едно сме направили някаква много гадна постъпка срещу него? Ако някой нещо е направил на Вотан, то това не сме ние, за да ни се вменява някаква вина за състоянието му. Много горчивина има във вашите съобщения, приятели, но кажете ясно и точно причината!

НАДЯВАМЕ СЕ,ЧЕ ЩЕ СПРЕТЕ !

Какво да спрем?

Извинявайте за въпросите, но те не са от празно любопитство, а от желание за изясняване !

преди 19 години 7 месеца #13085
Много сьжалявам 4е Votan,не е сред нас и не може да продьлжи по темата,която zапо4на....

На мен ми остава много малко да живея и предпочи

там да отдам последните си сили само за едно:ИСТИНАТА ! Българският народ тряб

ва да знае истината за себе си,за своята история ,за своята МИСИЯ,за да може да

излезе от тази страшна пропаст,в която го натикаха ВЕЛИКИТЕ МАНИПУЛАТОРИ !

След подобно иzскаzване някак не мога да приема факта ,4е някой би могьл да "раzсьрди" Votan и това да е при4ината да zамьл4и...

НИЕ СМЕ 3-МА ДРУГАРИ НА VOTAN,КОИТО

ПАЗЯТ НА СМЕНИ ДОМА И АРХИВА МУ,ДОКАТО ТОЙ САМИЯТ СЕ НАМИРА В БОЛ-

НИЦА И ЗАТОВА В МОМЕНТА ИЗПОЛЗВАМЕ НЕГОВИЯ КОМПЮТЪР.

ОБЕЩАХМЕ МУ ВМЕСТО НЕГО НИЕ ДА ИЗПЪЛНИМ ПОЕТИТЕ АНГАЖИМЕНТИ

ПРЕД ДВИЖЕНИЕТО "ВОЙНИ НА ТАНГРА"

Ако е така,то иzпьлнявайте обе6танието си....

И НЕКА ТАНГРА ВИ СЪДИ !

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.