Чалгата - отрова за българската култура! Чалга!

преди 19 години 5 месеца #14654
www.trueblackmetal.info - те това е 100% анти-чалга ;-)

От анти-чалга организация или нещо подобно няма смисъл според мен, само презрение!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 4 месеца #15080
Допреди половин година и аз бях от тези ,които слушаха чалга (не много ,но достатъчно ,че да им знам новите клипове)
Бях свидетел на супер много объркани момичета ,подражаващи на чалга певиците.
В един момент просто се наситих от толкова много комерсиализъм и просто спрях да я слушам.
Според мен чалгата като явление (чалга=музика на турски) ще изчезне сама , никакви анти -чалга работи няма да помогнат ,а само ще навредят !

П.П. мисля ,че музиката не може да навреди на хората ,каквато и да е тя било то ориенталска ,класическа,джаз или хип-хоп.
Проблемът,които създава чалгата , идва от нейните клипове и певици

не може да излезеш от гимназията да те наблъскат със силикон и гримове и да стенеш "звезда" ,което неимоверно води до преследване на богати чичковци
в край на сметка това се отразява и на младите
момичетата искат богати приятели ,местните момчета за да им се впишат в критериите почват да харчат парите на мама и татко за очила,гелове и дрешки
момичетата естествено не остават по назад като се клепат като невидели с фондютени и на сутринта не можеш да ги познаеш ,мани ти сутринта на 20 ще са като лелки
и ето на "вашето внимание" упадък в най-чист вид
и после ,защо нямало да имаме квалифицирани кандидат служители за европейките фирми идващи у нас

Все пак не знам защо има странното усещане ,че нещата ще станат по-добре
:confused:

преди 19 години 4 месеца #15101
Присъединявам се към АНТИ-ЧАЛГАТА.И против алкохола и цигарите съм,макар,че не съм въздържател!Имам обяснение на всичко,както и вие,но нямаме медии, с които да покажем,че това е нападение и разрушаване на нашето духовно пространство и че се прави умишлено ,за деградация на народа ни.Иначе една от причините да се създаде вътрешна опозиция в структурата ни на Атака беше моя критика срещу чалгата, а и това че съм говорил против алкохола.И тези хора сега са "общинска организация!"Бедни ми Сидеров,каква партия имаш само!Продължавай да ги събираш,нивото ви е желязно!!

преди 19 години 4 месеца #15147
Ха... То в тая нашата държава ако само чалгата беше проблем, таз чалга с мед да я храниш... :confused:

преди 19 години 4 месеца #15196
Luizka, личи си, че си доста объркана. Чалгата и изобщо комерсиалната музика пречи на трезвата преценка. Много просто, тя не е просто музика а много силна пропаганда, цяло оръжие!

преди 19 години 4 месеца #15418
Ами не дотолкова объркана съм ,колкото обясненията ми куцат
Но горния ми пост представя наблюденията ми върху непълнолетните.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.