Биг Брадър контролира нацията с психооръжие Дългото гледане на предаването ви прави

преди 19 години 10 месеца #10866
От "Черно слънце" бях сканирал "Фермата" и "Ние". Първата я качих на сайта, защото никъде другаде я няма в Интернет. "Ние" сега го качих. Не знам кой би се хванал да го чете на монитора, но все пак... www.voininatangra.org/modules/PDdownload...e.php?cid=13&lid=321

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 10 месеца #10867

Petee писа: Препоръчвам на всички новата книга на Атанас Гълъбов - "Окованата свобода - техника на глобалния контрол". Това е най-доброто излизало някога и още повече е писано от българин.

Това ли имаш в предвид:

www.biomedica-consult.com/freedom.html

преди 19 години 10 месеца #10885
Не разбирам как може да има хора, които да го гледат. Аз мога да го изтрая максимум 5 минути и след това време изпитвам остра нужда да сменя канала.

преди 19 години 10 месеца #10886
А, ама и тук ли иде реч за Биг Брадър. Аз не го гледам, хората които познавам също, миналата година направих опит но ми се видя по-скучен и от "Бразди" а като прибавим и страничните му ефекти които се долавят и с просто око наистина е въпрос на зрителна и ментална хигиена. Поредната тарикатско-психо вампирска схема. Не си струва да го мислим, а камо ли да го гледаме това е най-добрата панацея. Забравете за него, тепърва ще ни пробутват подобни треторазрядни теле-визионни продукции. Надявам се поне че ще се преекспонира бързо и хората ще започнат да го позабравят и ще се насочат към друга клюкина както се случва обикновено у нас.

преди 19 години 10 месеца #10895
Още ли не сте си изхвърлили телевизорите? Побързайте, че телевизията е в състояние да разврати и най-големия светец...

преди 19 години 10 месеца #10914
Освен всичко друго Биг Брадър в момента показва какво е нивото като цяло в България!!! :out:

преди 19 години 10 месеца #10922
Не Биг Брадър е най-лошото, за съжаление. Напоследък имам доста наблюдения над интереса на хората към ТВ и забелязвам, че реагират при спиране на която и да е идиотска чалга програма, а за научно-популярните никой не се обажда. Днешното поколение демонстрира някаква наркотична зависимост към всичко леко, пошло и неангажиращо. Ако му спреш Планета и му вземеш му GSM-а ще умре от скука. Ако наистина се зомбират от ТВ, то не е само от Биг Брадър, а от почти всяка развлекателна или музикална програма. Няма ли някой да им вдъхне малко живот, няма ли най-сетне някой да ги погледнем защото рано или късно те ще ни управляват, те ще решават. Дайте да сглобим и ние едно такова оръжие, па да бием в другата посока. Ако с оръжието не стане, на чист бой да тръгнем, ама да ги събудим накрая. Тука добре си пишете гледам, ама само констатации, няма ли предложения за дейност някаква? Нация, която я интересува какво правят няколко алчни, безскрупулни идиота (представителна извадка на мнозинството), е обречена. Според мен не БигБрадър е оръжието, то е щета от такова оръжие. Всичко от този сорт ще бъде приемано така, защото в момента няма нищо в душите на хората, има само глад за някаква емоция, колкото и пошла и нереална да е тя. Ако сложим нещо друго там, БигБрадър няма да може да влезе. Нито Азис, нито секти, но сега е празно и затова се настаняват най-бързо предлагащите емоция и някакво чувство за колектив. Нямаме идоли и народа си ги кове от това което вижда. А знаем какво вижда. Как да са като Ботев и Левски, като виждат Бат Бойко и царчето? Народа търси ефекти и пози, не иска другото, защото не го познава. Там трябва да се търси промяната. Ако не е БигБрадър, ще е малкия брадър. Ако не е Азис ще е някой друг педал. Отчаяха се хората, че каквото и да правят нищо не става, решиха, че не ги бива за нищо и си търсят нещо да се скрият. Да се скрият от себе си, като се асоциират с някой който е успял. Лесно е да бъдат подведени и без оръжия.

преди 19 години 10 месеца #10924
Задавали ли сте си въпроса, на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират неща, които им вредят наистина по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!?

преди 19 години 10 месеца #10925

Севар писа: Задавали ли сте си въпроса, на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират неща, които им вредят наистина по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!?

Според мене, защото умът и очите са станали по-властни от сърцето и Духът. Тогава човек се обръща повече навън, към света и започва да губи сетивността за онова, което е вътре в него. Тогава става много по-лесно манипулириеум и се подработва много лесно. А вътре у нас е потенцията на всичко, което търсим отвън.
Някои казваха, че телевизорът е дошъл, за да събуди рационалния ум и върне в човека идеята за духовното виждане. Аз мисля, че той не изпълни предназначението си и този ход, да се създаде техническа цивилизация, която да подпомогне духовното пробуждане на човека за неговите вътрешни сили, ще се окаже грешен, защото той още повече го прикова в рационалността и властта на материята. Дано не се окажа прав.

преди 19 години 10 месеца #10929

Севар писа: Задавали ли сте си въпроса, на какво се дължи потребността на хората да гледат и консумират неща, които им вредят наистина по ужасяващ начин и ги превръщат в животни!?

Според мен потребността се дължи на обикновен мързел,така са изпаднали в блажена летаргия,тялото ръководи ума.Друго си е просто да консумираш вместо да си каляваш духа като съзнателно се лишаваш от сладости.Интересното е че точно тези моментни неща ни правят нещастни,изисква се труд и лишение за да можеш да оцениш вечното.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.