Началото на Фиромите

преди 19 години 11 месеца #10338

SSK писа: И все пак за всичко има време.Ще си върнем Македония,ще си върнем и Егейска Македония,ще си върнем и Източна Тракия,ще си върнем и Северна Добруджа,ще си върнем и всички западни покрайнини(Ниш,Пирот,Враня,Неготин,Зайчар).

Еех мечтател :thumbsup: То във България има територии, които се обезбългаряват, вие искате още територии! На мене коренът ми е от Северозападна България (Белоградчишко). Там допреди година и половина се хващаше само националното радио, Канал 1 и БТВ. Всичко останало идваше от нашата западна съседка и естествено младите хора знаеха само за Цеца Величкович, Драгана Миркович и сие. Представям си какво е в Македония. Но за това имат единствено вина нашите управници.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 11 месеца #10340

Севар писа:

ганди писа:

Запознат писа: Приятелю, аз веднъж писах за Ньойския договор във форума, и поточно как свинята Соломон Паси отговори в парламента на запитване "Какви мерки ще вземе МнВР в РБългария по въпроса за връщането на "Западните покрайнини". Оня лайнар отговори, че това било против "Европейските ценности". Абе майка ти да еба, копеле шибано, че не си ми наблизо да ти играя една тръба в черепа, предател чуфутски. Ау много се ядосвам като ми говори някой така...

Ето и самия ми пост:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...php?act=ST&f=2&t=495

еврейската майка не става за ебане а за сапун

Конкретно неговата е от български произход, но баща му е джедая Исаак Паси, съветник на Т.Живков и мисля, че преводач на Фридрих Нитче. Явно му създават проблеми с признаването и затова толкова усърдно подгъзува на всички чужденци.

Значи Паси даже не е евреин по еврейската логика така ли? Е няма значение- юдей си е отвсякъде.
А Исак Паси не е преводача на Ницше. От него бяха уводите и коментарите ако правилно си спомням. А първи преводач на Ницше е Пенчо Славейков.

преди 19 години 11 месеца #10347

DragSShaN писа: Аз съм също от Македония , но от свободна Пиринска Македония и като чуя някой тапанар да казва , че ние македонците не сме българи кръвта ми кипва !

Дядо ми е роден в Македония.В последствие голямото семейство (с 9 деца) се мести в Гърция,но когато се изтеглят фашистите,дядо ми и братята му бягат в с.Марикостиново и с.Лявуново,между Сандански и Петрич,за да си останат при своите - българите :-)

преди 19 години 11 месеца #10348
Близо са до Петрич знам ги даже имам приятели там . Там има много българи от "гръцко" :-)

преди 19 години 11 месеца #10378
"който нож вади от нож умира"

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.