Отново циганска наглост

преди 20 години 2 седмици #9810

МВР e задържало заподозрени във връзка убийството на 61-годишния железничар, извършеното през нощта на 15 август на гара “Захарна фабрика”.
Засега от министерството не предоставят повече информация за задържаните. За убийството сигнализира ръководителят на движение на жп гара Захарна фабрика. Той съобщи, че неизвестни са нанесли побой на двама мъже на 61 и 69 години пред гарата. 61-годишният мъж, железничар, е откаран в “Пирогов”, където по-късно починал. Установено е, че убийците са взели два мобилни телефона, 1000 лв. и газов пистолет. Днес “Евророма” протестира "срещу непотвърдените твърдения, че престъплението е дело на български граждани от ромски произход": "Има не малко мургави български граждани, които не са с ромско етническо самосъзнание. Ние, от “Евророма”, категорично се противопоставяме на всички опити за насаждане на междуетническа омраза" Пред Дарик радио председателят на Инициативния комитет срещу ромското насилие в квартала Етиен Йовев заяви, че ще поиска среща с президента Георги Първанов. Според Йовев в квартала досега са станали 9 убийства. На 23 май 2005 г. роми пребиха с железни пръти и камъни университетския преподавател проф. Станимир Калоянов, който почина по-късно. И до днес неговите убийци не са разкрити.

Май е време да дойдат "Черните ангели" които да са от български произход и самосъзнание! :karte4:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 седмици #9811
Съвсем наблизо е гето факултето...малки схлупени постройки от дъски,найлони и каквото се намери и невъобразими купища боклуци.Интересното е че има и истински палати,изненадан съм че още не сее пръкнала някоя чума там :karte4:

преди 20 години 2 седмици #9818

ХВАНАХА РОМИТЕ, ОСКВЕРНИЛИ ГРОБИЩЕТО В С . ПЪРВОМАЙЦИ

Полицията откри извършителите, повредили и унищожили 109 надгробни плочи в гробищния парк в с. Първомайци, съобщиха вчера от пресцентъра на ОДП - Велико Търново. Това са 31-годишният С.П. от с. Първомайци, 19-годишният Н.С. от с. Бутово и 15-годишният М.Е. от Велико Търново, всичките от ромски произход.
...

www.vestnikataka.com/?module=displaystor...id=17614&format=html

Жоро, как смееш да наричаш нашите любими съграждани - цигани! Я виж, самият вестник "Атака" казва, че това не са цигани, миризливи мангали, както ги наричат някои варвари, а същински роми при това от ромски произход!!! Вероятно са ги вкарали от самия вечен град Рим, или пък са може ромейски патриции от Византийската империя!

:mad5:

преди 20 години 2 седмици #9825
Е тоя от Евророма заслужава да го обесят на оная работа за такива изказвания!
Аз примерно съм чернокоса - какво ще ме сравнява с ромките от махалата ли?
Ще му се да изкара всички българи цигани, а всички цигани българи - така им изнася на тъпата сган! Как па те не направиха нещо лошо са толкова години, а все мургави българи са престъпниците? Горкият онеправдан народ, направо да ти се дореве за тях!

преди 20 години 2 седмици #9826
Цветелинка Кънчева е една травеститка опъвана наляво и надясно от дпсарските травестити е.етем,ш.местан и а.доган;от червените педераси-гей станишев,р.петков и т.н.;от чифутските копеленца-сюлейман паси,калфин и т.н.

Има ли смисъл да говорим за този паразит?

преди 20 години 2 седмици #9830

МВР e задържало заподозрени във връзка убийството на 61-годишния железничар, извършеното през нощта на 15 август на гара “Захарна фабрика”.

Хайде да засечем след колко часа ще ги пуснат.

преди 20 години 2 седмици #9834

Планинец писа: Съвсем наблизо е гето факултето...малки схлупени постройки от дъски,найлони и каквото се намери и невъобразими купища боклуци.Интересното е че има и истински палати,изненадан съм че още не сее пръкнала някоя чума там :karte4:

Аз уча в Захарна фабрика вече 4 години.Забавно е,имам още една.

преди 20 години 2 седмици #9835
Истината е, че куките по селата са под всякаква критика. Те не само ще ги пуснат, а на другия дет ще пият в кръчмата със същите престъпници. Хората не искат да се конфронтират да не им запалят плевнята. Но по този начин и полицаите на най-ниско ниво стават съучастници в това гнусно престъпление (и не само в това). Ако четем полицейските сводки, които са хиляди има още 40% престъпления, за които хората просто от страх или от усещане за безправие не са казали на полицията.

преди 20 години 2 седмици #9841
Трябва да започнат показни наказателни мероприятия срещу мангалски изроди-убийци и изнасилвачи. То и сега има такива мероприятия, но не са показни, а нас ни държат в неведение, под предлог да не се разпалва етническо напрежение и да не се надигат българите. Ако тези случаи започнат да стават масово достояние, тогава лавината ще тръгне. Може и етническа война да стане. Те така или иначе войната срещу нас си я водят, крайно време е и ние да се включим в нея.

преди 20 години 2 седмици #9842
Когато българи пребият мангал обикновено се изсипва целия катун въоръжен до зъби с кирки и лопати. И ние така трябва да правим за всеки засегнат сънародник - няма да стане по друг начин, освен със съпротива и физическо насилие!
Колкото и да съм против използването на подобни методи друг начин няма.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.