Красна поляна (София) - въстана!!!

преди 20 години 1 месец #8288

Севар писа:

Хората се оплакват, че замерят децата им с камъни?
Възможно е. Деца са. Играят с камъни. Като бях малък любимата ми игра беше да играя с камъни.

Счупете му главата с камъни като му харесва.

Хвърлянето на камъни по невинни деца, пенсионери и влакове май е някакъв вид страшно развлечение за малки и големи цигани...

Браво, Красна поляна! Дано скоро цяла България да се вдигне така!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8296

В Долна Митрополия създадоха граждански патрул

Гражданският патрул в Долна Митрополия започна своята официална дейност на 19 юни. Оттогава до момента в града не е извършена нито една кражба - нито регистрирана, нито има подадено оплакване, категорични са петимата мъже, с които говорихме. По техни думи само мисълта, че има засилена обществена охрана на имуществото на хората в града, е пресякло не само посегателствата, но дори движението на каруци през тъмните часове. С това са намалели и посегателствата из землището около града, тъй като става невъзможно пренасянето на открадната от полето реколта.

Независим

преди 20 години 1 месец #8297

SSK писа: Браво!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

У Бой у бой за народа свой!!!

Браво само така по индиянците- :karte4: :axe: :karte4:

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 20 години 1 месец #8325

Хората се оплакват, че замерят децата им с камъни?
Възможно е. Деца са. Играят с камъни. Като бях малък любимата ми игра беше да играя с камъни.

На подобен отговор да се смее ли човек, да плаче ли! Този не трябва и секунда повече да бъде кмет.

Хвърлянето на камъни по други хора е престъпление, разбира се, и то сериозно. Според мене в допълнение на протестите трябва да се предприемат и някакви юридически действия, и то не само заради хвърлянето на камъни, но и за всяко от ежедневните им престъпления. Не знам дали това ще доведе до ефективни присъди, но поне ще повдигне отново въпроса може ли обикновеният българин да получи защита от полицията и съда.

преди 20 години 1 месец #8491

Севар писа: Така като се събират по 500 души може да се раздава и по малко респект :-D за профилактика срещу бъдещи цигански посегателства. Пускам новинката на главната страница, ако Безмер няма нищо напротив.

Не е само малко респект... Важно е зрънцето - то ще порасне... когато порасне ще си върнем България! Комитета започва да обикаля сред блоковете и да среща хората - каузата няма да умре! Не трябва никога да се предаваме!

Извън темата:

Братя българи ето ви нещо прекрасно от нашата приказна майка България, разгледайте го, чуйте и музиката - наследете му се ! Поне аз се възхитих ;)

senseof.rallybulgaria.com/index_real.php

;)

преди 20 години 1 месец #8493
Браво на хората от Красна поляна! Те заслужават да се впишат в класацията на Великите българи, за разлика от Доган и Азис.

преди 20 години 1 месец #8496

Безмер писа: Не е само малко респект... Важно е зрънцето - то ще порасне... когато порасне ще си върнем България! Комитета започва да обикаля сред блоковете и да среща хората - каузата няма да умре! Не трябва никога да се предаваме!

Извън темата:

Братя българи ето ви нещо прекрасно от нашата приказна майка България, разгледайте го, чуйте и музиката - наследете му се ! Поне аз се възхитих ;)

senseof.rallybulgaria.com/index_real.php

;)

Точно тъй и пазете зрънцето да не бъде потъпкано! А снимките са страхотни, рядко качествени фотографии! Аз имам към 11 ГБ супер-висококачествени снимки от България, но нямам как да ги споделя.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.