Интересен сайт

преди 20 години 1 месец #8348
Всички европейски ( а и не само ) азбуки произлизат от древните рунически знаци!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 1 месец #8353
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 20 години 1 месец #8360
Име, спести си ги тези неща. Аз отворих тема да запитам за нещо сериозно, а не за глупости. И аз знам къде са вицовете.

преди 20 години 1 месец #8388
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 20 години 1 месец #8449

Petee писа: И аз така знам за глаголицата. Кирил философ само е възстановил една азбука, която си е съществувала и преди това.

Глаголицата е била разпространена из българските земи доста преди Борис и солунските братя . С проникването обаче на християнството сред българите то започнало да се разпространява на старобългарски ,гръцката църквата анатемосва глаголицата и после по времето на Борис с покръстването тя търси начин да оправи нещата и решението е да се преработи анатемосаната азбука на българите .

преди 20 години 1 месец #8532
Petee,сайта който ни предостави е интересен,но ако ми позволиш,ще се възползвам от него за да предоставя нещо което дава друг поглед и много обстойна информация.Нещо ,което е точно за тук....ЗА ВОЙНИТЕ НА ТАНГРА!!!

В началната фаза на нашето изследване-1964г. вниманието беше строго концентрирано към археологически и графически сравнителен анализ на
ПИСМЕНИТЕ ЗНАЦИ НА СТАРИТЕ БЪЛГАРИ И ВРЪЗКАТА ИМ С ПИСМЕНИТЕ СИСТЕМИ НА ДРУГИ ЦИВИЛИЗАЦИ.
В последствие стигнахме до извода, че писмените знаци на СТАРИТЕ БЪЛГАРИ, които някои изследователи механично назовават «рунически», са всъщност само част от древните писмени знаци на Българите. Другата част от знаците не са нито гръцки, нито финикийски, а много по-древни. Постепенно, изследвайки знак след знак на старите българи в сравнителен графичен анализ с писмените системи на другите народи и цивилизации, техните носители, както и на писмените «извори» на които се обосновава историческата «наука», на основание доказателствени факти, стигнахме до заключението, че ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ Е СИСТЕМНО И ДЪЛБОКО ФАЛШИФИЦИРАНА. balgarite.interbgc.com/
Тогава, 30 години по-късно, в 1994 авторът на горното изследване се реши да възпроизведе образите на нашите предци- БЪЛГАРИТЕ.
ЦИКЪЛ ПОСЛАНИЯ НА ПРЕДЦИТЕ:

Кан Тохол=Атила=Авитохол. 434-453 г.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.