Едвам го прочетох! Стила на изразяване никак не ми прилича на диктуван от Висшия разум, а по-скоро от шантав ум тип "висарион и сие".
Попадения като
Вашият стремеж да живеете леко и безгрижно доведе планетата до катастрофално положение. Това е следствие от егоистичното ви съществуване, безмислената употреба на земните ресурси, създаването на атомното производство.
няма как да не приема за истина защото са си такива. И с изменението на човешкото тяло съм съгласна, но някак много странно във всичките препоръки, които ни изброява Висшият Разум се вмества и какво бил казал Иисус. Не мога да приема, че този Разум, ще иска да ми каже важната инфирмация какво трябва да направя за да стана част от шестата раса ( а дали изобщо расите са произлизали една от друга или са нямали нищо общо помежду си е друга тема) и да ме занимава с Иисус или който и да било друг пророк, сякаш те имат по-голям авторитет от самия Висш Разум!
А частта за подправките, храните, лекарствата и чая е просто върха!

Е не мога да приема, че Разума ще ми говори за такива ала-бала, които ги има във всяка пета книга на пазара. Изключително несериозно писание си ни пратил Petee. За мен това си е поредната проповед копирана от книжките на "Свидетелите на Йехова" или подобните там малоумни секти.