Къде се оттегли Хитлер с обкръжението си?! Нищо не са спечелили
Във нета се намира много инфо за НЛО-тата на райха, ама според мен са пуснати нарочно, за да дезинформират!Янга писа: Ами мълвата, че германците са били на Луната много преди американците(ако те въобще са отишли, де)?
Ами тайните на замъка Вевелсбург и Черния орден на Химлер?
Има и поредица документални филми на тази тематика "Окултната история на Третия Райх"
Има информация, че във СС вследствие на обучението и работата със руните са придобивали интересни способности, можели са да правят астрални пътувания, видения за миналото и други интересни неща. И в един момент са видяли кой са управляващите им( видяли са, че ги управляват чифути) мисля, че даже са избили есесовци който са се вдигнали на бунт. И това става причина "великият фюрер" да забрани работата и изучаването на руните. Заради това райха губи!
Вижте един интересен текст на Виктор Пелевин!
underpear.gyuvetch.bg/pelevin/kreger.htm
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
За мен това "Окултната история на Третия Райх" си е чиста измислица. Изобщо за Третия Райх много малко неща могат да се кажат със сигурност, просто защото чифутите постоянно пускат тонове фалшива информация.Янга писа: Ами мълвата, че германците са били на Луната много преди американците(ако те въобще са отишли, де)?
Ами тайните на замъка Вевелсбург и Черния орден на Химлер?
Има и поредица документални филми на тази тематика "Окултната история на Третия Райх"
Дано да е така,защото в противен случай всички писания за това от кой се е подпомагал Хитлер ще се окажат верни.Azerath писа: За мен това "Окултната история на Третия Райх" си е чиста измислица. Изобщо за Третия Райх много малко неща могат да се кажат със сигурност, просто защото чифутите постоянно пускат тонове фалшива информация.
Елтимир писа: Според онова, коеуто знам, Адолф Хитлер умира през 1986 година в Аржентина.
След май 1945 г. Хитлер се е крил в Аржентина
Известният аржентински публицист Абел Басти, който стана известен със сензационните си изследвания за историята на нацизма, в своята последна книга потвърждава, че Адолф Хитлер и неговата жена Ева Браун, след май 1945 год. са се крили дълги години в Аржентина. Това съобщава агенция РИА новости.
В книгата „Хитлер в Аржентина", която ще излезе в края на седмицата, Басти се позовава на свидетелства на очевидци, които са се срещали с фюрера в различни точки на страната и цитира секретни документи на ФБР, потвърждаващи тази версия.
По данни на автора, Хитлер и съпровождащите го лица, не повече от 7 души, са слезли от немска подводница в малкия залив Калета-де-лос-Лорос, разположен в южната провинция Рио-Негро, между юли и август 1945 года.
След транспортирането на главата на третия Райх, Ева Браун и останалите подводницата и още две подводни лодки, пристигнали с тях, били потопени.
„С помощта на специални прибори ние фиксирахме, че в района на патагонското крайбрежие, на дълбочина от 30 метра, са затрупани с пясък три германски подводни лодки, за потапянето на които не се споменава в нито един архив на военоморските сили и министерството на отбраната. До края на последната световна война Аржентина не се е опитвала да влиза в бой с германския флот. Напротив, тази находка още един път свидетелства за това, че немските кораби не само са влизали в аржентински териториални води, но и неведнъж са спирали до бреговете на Патагония", пише в книгата си Басти.
По думите на Басти съществуват неопровержими доказателства за срещи на Хитлер с избягалия хърватски диктатор Анте Павлич в град Мар-дел-Плата, разположен недалече от Буенос-Айрес.
Според версията на Басти, в средата на 60-те години на миналия век, Хитлер е преминал в съседен Парагвай под крилото на диктатора Алфредо Стреснер, известен със своето преклонение пред главата на Третия райх и нацисткия "нов ред".
Много са интересни тия снимки, до сега не бях обръщала внимание на присъствието на християнската символика при нацистите и нейното значение!Калоян писа: Ето едни доста интересни снимки
www.nobeliefs.com/nazis.htm
Особено се впечатлих от монетата с църквата, но и някои от значките са направо откачени?!! Само ми е чудно дали са искали да представят двете монети като една и съща от пред и отзад,защото на едната пише 1934-та, а на другата 1933-та...
(най-долу в страницата дето си дал има линк за снимки на такива предмети, там ги видях - www.nobeliefs.com/mementoes.htm )
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.