Добре дошли,
Гост
Евреи против Зионизма Демонстрация
Запознат
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Според мен между ционисти и юдеи разлика голяма няма. Вярно е цепенето омаломощава, но това е така, ако те цепи враг отвън. Нима не е възможно сами да се цепят за пред света? Те са големи артисти, съм разбрал!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Севар
Посетител
преди 20 години 3 месеца
"Тората забранява каквато и да е еврейска държава"
Ами ако другите държави не ги искат при тях вече? Тогава ще им се наложи да си хвърлят шапките и дебелите книжки и да си извоюват държава, както всички останали. Но за жалост няма да стане, защото са под властта на Йехова, а неговите интереси сигурно са други. Тези техни спорове са си техни вътрешни разногласия. Ако трябва да сме точни, има още хиляда течения при евреите, но всички са евреи. Всичките са една сган. Даже и циганите слагам в техния кюп.
Ами ако другите държави не ги искат при тях вече? Тогава ще им се наложи да си хвърлят шапките и дебелите книжки и да си извоюват държава, както всички останали. Но за жалост няма да стане, защото са под властта на Йехова, а неговите интереси сигурно са други. Тези техни спорове са си техни вътрешни разногласия. Ако трябва да сме точни, има още хиляда течения при евреите, но всички са евреи. Всичките са една сган. Даже и циганите слагам в техния кюп.
Petee
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Вие наистина ли ще повярвате на подобни лъжи?! Тези с плитките са ортодоксални евреи, но и те са от сатанинската синагога!
"Ще скрия лицето си от тях и ще видя,
лалъв ще бъде краят им,
понеже са род развратен..." - Бог Йехова
"Зная....... и хулите на онези, които казват за себе си, че са Юдеи, а не са, но са сатанинско сборище" - Исус Христос, Откровение глава 2
"Ваш баща е Дяволът и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше от край човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Когато говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." - Исус Христос, Йоанна гл.8
"Ще скрия лицето си от тях и ще видя,
лалъв ще бъде краят им,
понеже са род развратен..." - Бог Йехова
"Зная....... и хулите на онези, които казват за себе си, че са Юдеи, а не са, но са сатанинско сборище" - Исус Христос, Откровение глава 2
"Ваш баща е Дяволът и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше от край човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Когато говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." - Исус Христос, Йоанна гл.8
Севар
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Айде, почна се с библейските цитати. Тълкуването на библейски цитати е един голям капан, защото много от нещата са писани от юдейска гледна точка, например Откровението на Йоана. А тяхната гледна точка е, че Йехова е добър, а Сатаната - лош. Следователно, този който е против Йехова е сатана, зъл. Майната им на еврейските тълкувания, да си ги тълкуваме според нашата гледна точка.
Янга
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Това ми звучи като Буш - антиглобалист...
Sinclaire
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Като гледам да има 30-40 човека, което си е капка в морето. Затова не се залъгвайте! Евреите са гадини може просто да искат да излъжат света с евтини трикове (нали все пак са евреи)
Bell
Автор на темата
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Арабите мразят евреите...за какво им е да правят демонсттрации с равини?
Това е като да кажат - българите са продажници, защото повечето са такива, но ние тук, макар и малка част, не сме. Предполагам, че и тези, като нас, се имат за различни от останалите евреи....аз допускам и такава възможност.
Това не значи, че защитавам евреите или нещо от сорта, просто обичам да гледам колкото ми е възможно по-обективно на нещата и понеже не съм всезнаеща винаги поставям мислена въпросителна зад голяма част от позициите си!
Ако наистина лъжат както казвате, тогава ми е интересно каква им е мотивацията? И как така са успели да замажат очите на арабите? Аз предполагам, че за да се стигне до такова положение спецялно тези хора би трябвало да отстояват тези си позиции от сумати години за да могат да направят такова обединение с палестинците! Лесно е да се каже-тея лъжат...лесно е да се кажат много неща. На мен лично ми е интересно да се помисли над реалните залози, мотивация и въобще реалността на това събитие. Не ви ли прави впечатление, че никоя медия едва ли не не отразява това нещо....ако беше манипулация на самите ционисти и властващи евреи тогава би трябвало да я направят световно известна....аз мисля, че това е голям куриоз и не ми се струва нормално да не е отразяван в медиите.....
Въобще може да се помисли над тоя въпрос.
Такива протести се правят в Ню Йорк, Вашингтон, Израел и тн....как така едва ли не никой не е чул за тях!
Те просто имат няколко сайта, с които разпространяват позицията си и тва е, ако ви е интересно можете да потърсите инфо тук: www.jewsagainstzionism.com
Има и видеоматериали на демонстрациите и тн.....
Незнам за вас, но аз лично съм доста озадачена!
Това е като да кажат - българите са продажници, защото повечето са такива, но ние тук, макар и малка част, не сме. Предполагам, че и тези, като нас, се имат за различни от останалите евреи....аз допускам и такава възможност.
Това не значи, че защитавам евреите или нещо от сорта, просто обичам да гледам колкото ми е възможно по-обективно на нещата и понеже не съм всезнаеща винаги поставям мислена въпросителна зад голяма част от позициите си!
Ако наистина лъжат както казвате, тогава ми е интересно каква им е мотивацията? И как така са успели да замажат очите на арабите? Аз предполагам, че за да се стигне до такова положение спецялно тези хора би трябвало да отстояват тези си позиции от сумати години за да могат да направят такова обединение с палестинците! Лесно е да се каже-тея лъжат...лесно е да се кажат много неща. На мен лично ми е интересно да се помисли над реалните залози, мотивация и въобще реалността на това събитие. Не ви ли прави впечатление, че никоя медия едва ли не не отразява това нещо....ако беше манипулация на самите ционисти и властващи евреи тогава би трябвало да я направят световно известна....аз мисля, че това е голям куриоз и не ми се струва нормално да не е отразяван в медиите.....
Въобще може да се помисли над тоя въпрос.
Такива протести се правят в Ню Йорк, Вашингтон, Израел и тн....как така едва ли не никой не е чул за тях!
Те просто имат няколко сайта, с които разпространяват позицията си и тва е, ако ви е интересно можете да потърсите инфо тук: www.jewsagainstzionism.com
Има и видеоматериали на демонстрациите и тн.....
Незнам за вас, но аз лично съм доста озадачена!
KHANDANKO
Посетител
преди 20 години 3 месеца
ahhaha ama ti si bil golem razbirko davai talkuvai napisanoto ot evrei preddi hilqdi dogini po svoite pravila i vazgledi i 6te propadne6 v iliuzii po golemi ot vsqka druga laja v jivota ti
Севар
Посетител
преди 20 години 3 месеца
Да, знаех си, че нямам право да тълкувам сам, трябва винаги "учител". Отсега нататък ще питам само тебе, пастире наш!
iss
Посетител
преди 20 години 3 месеца
(шушукайки)...и ми миришат гадно...като чуя само"турчин" ми замирисва на лой; евреин - на нафталин; циганин - на брикети/кюмюр/...омирисаха света...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.