Папите от ада...

преди 20 години 2 месеца #7463
Да това е така за баркода вече мексиканските полицаи са маркирани имат чип точно в дясната ръка

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7467

Karutzar писа: Този настоящия папа е предпоследен. Има 1 година живот. Следващия ще бъде последния папа - после идва обединението на всички религии в една, обявяването на Йерусалем за международен град. Когато започне да се строи храм на единната религия там - ще дойде края ка кали юга

първата половина е в общи линии вярна. Следващите думи обаче са спекулация. Виж Жозеф дьо Местр. Може да направиш справка и с Раньо Неро.

преди 20 години 2 месеца #7469
И св. Малахий май имаше такова предсказание. Не знам откъде дойде това объркване дали сегашния, дали следващия ще е последен, но е сигурно, че скоро идва края им. Какви ли бури ще има следващите няколко години се питам? :-?

преди 20 години 2 месеца #7476

Petee писа: Седем години са много време ей хора!

А след тия седем години какво ще стане,знаеш ли? :aham:

преди 20 години 2 месеца #7500
Прочети откровение на Йоан - последната част от Новия завет и ще разбереш. Кратко е!
Има предположения, че Новия Йерусалим, който слиза от небето е София, но кой знае...
Ще поживеем (ако не ни изтребят като хлебарки, защото не искаме да приемем новата световна луциферианска религия) пък ще видим.

преди 20 години 2 месеца #7505
Чел съм откровението на Йоан,но ми стана интересно как така изведнъж започнахте да вярвате на християнските светии? :-)

преди 20 години 2 месеца #7506
Абе само аз бе :)

преди 20 години 2 месеца #7510
В Йерусалим - сите евреи,тя София с административното чифутство вече е готова :karte4:

преди 20 години 2 месеца #7569

Севар писа: И св. Малахий май имаше такова предсказание. Не знам откъде дойде това объркване дали сегашния, дали следващия ще е последен, но е сигурно, че скоро идва края им. Какви ли бури ще има следващите няколко години се питам? :-?

Точно така Севар - св. Малахий
И 1 друг сръбски "пророк" - в 1906 г. казва същото като Малахий. Той м/у другото предсказва Югославия и нейното падане. Не мога да си спомня името - му говори че само австралия (не я споменава - не и знаел името - описва я като земя обградена с вода) ще остане непокътната
Ето и линка на това какво ще остане от земята след промяна на полюсите
Страницата

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.