Атака срещу нас
www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1385&start=0
"Мишок
Местожителство: София
Пуснато на: Чет Май 11, 2006 5:55 pm Заглавие: Тангризма и подръжниците му
На последък се нароиха какви ли не жреци на някакъв си Тангра. Обаче тия новоезичници всъщност не могат да кажат и напишат нищо смислено. Приказката им е неразбираема и много сложна.
- неразбираема за да не може да се разбере че лъжат.
- и сложна по същата причина, а и за да объркат човека.
То тангризма, ако е бил истински и от Истинския Бог нямаше да се затрие толкова бързо. Не е останал даже и спомен от тази религия.
Комунистите още преди да дойде демокрацията противопоставяха тангризма на Православното Християнство. Още като дете съм се чудел защо тия безБожни атеисти комунистите: така се кефят на тангра, лада , перун и други такива. Акъла ми не го побираше: та нали са атеисти и няма Бог и богове ?
Та според мене ми се струва че тия работи с тангризма са си чиста комунистическа манипулация.
Ако има тангристи тука или подръжници на тази религия нека да поспориме.
Приканвам Йорданчо 13 келеша, който е модератор в един комунистически форум да поспориме. Сигурен съм обаче че на този нео езичник няма да му стиска, понеже не е мъж.
И така тенгристи къде сте да ни засипете с тъпанарщините си."
Прескачам няколко постове, за да не ви отегчавам.
www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php...storder=asc&start=15
"viliareal
Местожителство: Най-красивата страна
Пуснато на: Пет Май 12, 2006 6:46 pm Заглавие:
Елтимир написа:
Справедлив, виж нашето мнение по въпроса: www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...=452&st=0entry6140
А сега виж твоите хора какво пишат за нас: www.vestnikataka.com/forum/viewtopic.php?t=1415
Заминавам за известно време извън страната. Искам като се върна тоя плъх да бъде натикан в миша дупка. Вие сами да си го натикате, за да не го натикваме ние.
Съгласен съм с теб.Този мишок е карайно време да бъде изхвърлен.Според мен не е важно името на една организация и не може по името да се съди дали са "откачалки" или не."
Ако забелязвате, авторът на първите плюнки се е подписал като Мишок. Сега внимавайте. Един, който си е сложил аватар с образа на фелдмаршал Херман Гьоринг пише:
"FELDMARSCHAL
Пуснато на: Пет Май 12, 2006 7:24 pm Заглавие:
Елтимире, Волен никой не може да го натика в миша дупка,но тебе може да те натикаме в КУЧИ ГЪЗ,където ти е мястото плехотрон нещастен!!!Хубаво е че се махаш от България!Дано и още лайнари като теб напуснат пределите на страната и да не се връщат никога!!!
АТАКА И ПОБЕДА!"
Може би истеричният Мишок, познат ни и от другия форум е самият Волен Сидеров? Поне такова е признанието на Фелдмаршала. Какви са изводите?
След взрива във Варна Атака не тръгва срещу терористите от ДПС, специалисти по взривовете. Атака тръгва срещу своите лични противници, което е ако не оправдано, то поне разбираемо. Или може би Атака тръгва срещу лицата, от които премиерът Сергей Станишев иска да се отърве? Което също е донякъде разбираемо. Той и Валентин Златев са добри дружки. Впрочем Златев и Доган също са дружки. Неразбираема е омразата на Волен Сидеров-Мишок към български националисти, които в редица случаи са го подкрепяли. А може би и тази омраза ще стане разбираема, ако си припомним, че ние не сме никакви дружки на педофила Златев. Пък после някой да посмее да твърди, че Волен Сидеров и Валентин Златев нямали нищо общо.
По темата има още какво да се каже, но предлагам да изчакаме следващите действия на партия Атака срещу представители на реалния идеен български национализъм. Последното Волен няма да го разбере, но вие разбирате. Затова следете внимателно техните действия и нека заедно се подготвим да нанесем ответния удар.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
В ЯМБОЛ,АТАКА приема за членове РОМИ!!!
Според изказването на председателя на АТАКА в Ямбол-Георги Зафиров,АТАКА приемала масово роми и турци в редиците си ,за да се докаже че не е фашистка формация и крайно националистическа партийка.
Леко няколко въпросчета от мен-
1-Ами тези 300 000 дето гласуваха за АТАКА,защото мразят циганите какво ще правят.......?
2-Ами каква е разликата между КОСТОВАТА ПАРТИЯ И АТАКА-автоматичен отговор...НИКАКВА!!!!
3-Как може по света хората да си признават че са ФАШИСТИ-Пабло ДИ КАНЬО и да не се срамуват,а няква си утрепка като ВОЛЕН ПЕДАЛОВ,да бъде избран с гласовете на националистите и да каже- е аз СЪМ НАЦИОНАЛИСТ-КОМУНИСТ Такова животно ВОЛЕНЕ НЕМА!!!!!
4-Що не направите с ДПС коалиция,все пак и двете партии сте съставени от МАНГАЛИ"
"spiralata
Местожителство: Sofia
Пуснато на: Нед Апр 30, 2006 5:35 am Заглавие: За ТВ СКАТ-“Безкомпромисно" с Георги Жеков ?!
Гледах няколко предавания с г-н Жеков и недоумявам, как може ТВ СКАТ да ги излъчва ?! За какво иде реч? Първо г-н Жеков е не само толкова млад и неопитен за подобни предавания, а освен това според мен е необразован, да не кажа дори и неграмотен! Моите извинения към него и към заболяването му,но това впрочем няма отношение тук.
Второ постоянно говори за отяврени комунисти и техните семейства,как се били срастнали още през 1947-52 год. с хора на тогавашната власт на цар Борис и обратно.Как прогресивните зедемелци били малтретирани,бити,въдворявани в концлагери и затвори като криминални престъпници?! По-горе изразих мнени,че г-н Жеков е доста млад за да може да води такова предаване,защото просто и да иска да проучи тези доскорошни исторически събития няма откъде да намери източници за това. Хората,които са били въдворявани в лагерите и затворите вече не са живи, а тези,които са останали и се броят на пръстите на едната длан са вече склерозирали и неадекватни!-Какъвто беше и случая с последния му събеседник!Същото важи и за тези,които са ги охранявали,въдворявали и изтезавали!? А за документи да не говорим...?! Причините са от ясни по ясни!
Трето. Кому е необходимо по този начин с подстрекателен тон,предизвикващ и пресъздаващ събития,които не почиват на документи,факти и обстоятелства да се води такова предаване,което насажда умраза между нас в 21 век и то забележете - между БЪЛГАРИ! А не между да кажем българи и турци и т.н.?!
Има четвърто,пето и т.н. да не се впускам чак в такива подробности, считам като националист,че по този начин няма да можем да се обединим към общата кауза, а само ще направим така хората,които са ни повярвали да напуснат тези редици. Не за това,че ръководителите на това движение или партия,както искате го наричайте,са компроментирани,както се твърди по всички медии, а именно поради изкуственото подстрекаване на зрителите на СКАТ в умраза един към друг на основа на някакви измислени преиначавани събития с г-н Жеков и с пенсионерите,които кани в студиото си,само дето не се напикават! Моите извинения за последната фраза,защото и аз имах не само приятели изтърпяли около 20 год. в Беляне,но и вуйчо ми беше съден от така наречената народна власт-народен съд,лека им пръст на всички! Но за разлика от водещия,не пропагандирам тези обстоятелства така,че да насаждат умраза между българин и българин!!!"
Кажете ми, не правят ли същото Волен Сидеров и неговите хора? Погледнете как всичко се извършва по един и същ сценарий. Аз мисля, че ние сме длъжни да провалим този сценарий, преди да е станало късно. нека не повтаряме грешката, която допуснахме със сДС, като им позволихме толкова дълго да лъжат народа.
Има хора с очи да видят и с уши да чуят.
Да са живи и здрави да помагат за проглеждането.
Колко невероятно, нали? Две теми във форума на АТАКА срещу нас!!!
Днес в загиваща България, подкрепящите водещата националистическа партия в страната обвиняват, обиждат и нападат българи.
Невероятно програмиране.
А сега още нещо любопитно. Най-острите неща срещу Волен Сидеров са публикувани във в-к "Строго секретно". Да сте чули или прочели поне едно-единствено възражение срещу написаното в този вестник? Не сте. Това е, защото зад "Строго секретно" стои Любомир Шопов, син на шефа на ДС от времето на Живков - генерал Григор Шопов. Да не би Волен да се страхува, че ген. Шопов е разполагал със силно компрометиращи материали срещу него? Почвам да се съмнявам, че е точно така. Особено след като този вестник пусна намек за сексуалната ориентация на "ямболското фотографче", после други медии почнаха да повтарят намека, а Волен дума не обели в своя защита. Защо ли?
Един от нашите предложи да му скъсаме задника на Волен. Няма да му го скъсаме. Не за друго, а защото ще му хареса.
поразгледах форума на атакистите, понаписах нещо и мисля следното:
- има няколко закоравели кухи глави, които тровят обстановката и щом биват оставяни, значи админите и модераторите са вътре в тоя план. Те плюят по нас без да имат нищо - само промит мозък.
- да ходим там и да им набиваме канчетата няма да ни стигнат силите. Да ги просветляваме не става на сила. Който търси идеи, ще дойде на нашия сайт
- на този фронт, дето ни го отварят, работа ще вършат само жестоки факти.
Ти започна чудесно - с данните за Златев, СКАТ и т.н.
Ще ми се да измислим и още нещо.
Пак тиказвам не се връзвай на тия хлапаци.Повечето от тях са на по 15-16 години.Каква реакция очакваш от дете?Ако "Атака" излезе с изявление тогава да.Но иначе,няма смисъл.Всеки си пише какво му изнася.Половината и повече не знаят дори,че се познаваш с Волен.А нещата придобиват все повече краските на 1944 г.Елтимир писа: Сега малко за организационната дейност на Атака. Време е да им лъснат голите задници. Взето от форума на БНС:
В ЯМБОЛ,АТАКА приема за членове РОМИ!!!
Според изказването на председателя на АТАКА в Ямбол-Георги Зафиров,АТАКА приемала масово роми и турци в редиците си ,за да се докаже че не е фашистка формация и крайно националистическа партийка.
Леко няколко въпросчета от мен-
1-Ами тези 300 000 дето гласуваха за АТАКА,защото мразят циганите какво ще правят.......?
2-Ами каква е разликата между КОСТОВАТА ПАРТИЯ И АТАКА-автоматичен отговор...НИКАКВА!!!!
3-Как може по света хората да си признават че са ФАШИСТИ-Пабло ДИ КАНЬО и да не се срамуват,а няква си утрепка като ВОЛЕН ПЕДАЛОВ,да бъде избран с гласовете на националистите и да каже- е аз СЪМ НАЦИОНАЛИСТ-КОМУНИСТ Такова животно ВОЛЕНЕ НЕМА!!!!!
4-Що не направите с ДПС коалиция,все пак и двете партии сте съставени от МАНГАЛИ"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.