Заминавам

преди 20 години 4 месеца #5848
Нека първо си в безопастност от ръката на тукашните служби, па тогава разказвай истории за свине , изроди и мутанти.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5854

georgi_nz писа: Нека първо си в безопастност от ръката на тукашните служби, па тогава разказвай истории за свине , изроди и мутанти.

Обичам опасностите. Без тях ще ми бъде скучно. Приск разказваше за едни Воини от двора на Атила, които плакали, че ето, вече два дни как не са влизали в битка. Да живеят опасностите, както казваше един от нашите!
В бивша България жените постепенно престават да бъдат жени, а мъжете да бъдат мъже. Не сме ли ние, които трябва да припомним на изродения свят кое как трябва да бъде? Ще отида, ще победя и ще се върна. Вярвайте ми, както аз вярвам във вас.

преди 20 години 3 месеца #5954
Полиджба или не, и аз ще заминавам на същата дата,но в другия край на света.
Пожелавам на всички успех през останалите дни на оставащата година!

преди 20 години 3 месеца #5955
НСъпротива няма ли да влизаш повече тук след като заминеш? Звучиш сякаш се збогуваш... :shock:

преди 20 години 3 месеца #5965

Bell писа: НСъпротива няма ли да влизаш повече тук след като заминеш? Звучиш сякаш се збогуваш... :shock:

Не обещавам, поне докато не се върна.Ще видя как стоят нещата, но се надявам да мога.

преди 20 години 3 месеца #5967
Е ти къде отиваш бе човек щом се съмняваш дали ще можеш да се върнеш и дали ще можеш да влизаш....в срещуположния край на света на тоя дето отива елтимир се предполага че е американския континент....все ще намериш достъп. Не за друго питам а защото и други хора пътуват но това не пречи да влизат в сайта освен ако разбира се не отиваш в джиунглите, по-бих разбрала Елтимир от ония залухави държави ако не намери начин да влезне отколкото ти! Е не че си длъжен просто ми е чудно! Не си длъжен да отговаряш или потвърждаваш :)) само ми стана странно че малко драматично прозвуча тоя твой пост и въобще тая тема!...........всички си отиват безвъзвратно!

преди 20 години 3 месеца #6041
До тези от нашите, които живеят в София и разполагат с малко свободно време: трябва до два дни да се провери нещо, само една справка, а не знам как и дали ще мога отида. Та нека някой да ми се обади с писмо или ЛС. Искам да го помоля той да провери. Работата е в центъра и няма абсолютно никаква опасност. Свързана е с пътуването ми до Залива.
Разчитам на вас, приятели!

преди 20 години 3 месеца #6079
Не знам дали до 15 ще имам възможност да вляза тук. Елтимир каза:

Ще отида, ще победя и ще се върна. Вярвайте ми, както аз вярвам във вас.

Ние ти вярваме. Ще се върнеш, защото Тангра е с теб, и защото ние имаме нужда от теб!

На добър час Елтимир!

преди 20 години 3 месеца #6183
След няколко часа тръгвам, приятели. С някои от вас ще се видим малко по-късно. А после каквато е волята на Небето. Само искам да ви кажа, че аз тръгвам, за да се върна.

преди 20 години 3 месеца #6184
приятно пътуване,и се пази.
в пустинните страни също има интернет,тъй че не ни забравяй !

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.