Царе,Царици и Бялата РАСА ФАКТИ

преди 8 години 2 месеца #54101

Kamikadze писа:

Йордан_13 писа: А, ти с кой си въобразяваш, че говориш? Що ти не ми дадеш 50 лв.? А може 500? А защо не 5000? А не може ли 5 000 000? Хехехехехе... Кажи на твоя командващ офицер с куфарчето, да понамали дрогата и честотите на НЛП-то.
Такива като тебе, ако знаеш, колко са преминали през този сайт, без всякакъв успех.

Имам наблюдаващ офицер,да.Майка ми е офицера.Като гледам нейния чин,твоя чин идваа.... чин:селска пляка.
50 кинта?Имам.Идваш и ти давам.Идваш в София,право в лайната,тъкмо ще потренираш плуване в лайна стил бътерфлай.Ще те запозная и с офицершата като бонус за успешно преминато ниво.
500...?Имам,ама ако ти ги дам ще банкротирам.Така,че няма да ти ги дам.
5000?Имам.Толкова са ми откраднали рекетьорите,които си прикрива престъпленията като "законни",тия с етикет "задължително второ пенсионно осигуряване"(сирииски бижанци).
Давам ти ги.Като бонус към тях ти давам всички замесени в престъплението да ги обесиш вместо мен.
5 000 000? Имам и 5кк.За извършена от мен работа за България,плащането бе под формата на хеликоптер.Турчеещия се циганин Ахмет Доган отклони плащането и го открадна.
Отиваш там,взимаш ми вертолета и ми го дакарваш.Като го продам,сигурно ще има 5кк.Като бонус ти давам да обесиш Доган за хуя на улична лампа.Задължително за уя!
Ако имаш книжка,ще ти дам да го покараш малко :-)
Основни закони на Торе
44. Открадналият възмездява откраднатото в десетократен размер. Ако не е в състояние да възмезди това, платата се взема от най-близките му родственици.
55. Ако някой се опита да избегне присъденото наказание, той се екзекутира...

Има и още.Ватакана ми дължат 10 000 тона злато,за унищожението на един Архонт от 01.09 до 20.09.2016г.Vaticana,понеже четете,а аз зная,че четете,да ви информирам:все още не съм получил
документ,че сте наели трезор на мое име и,че сте пренесли в него златото ми.Нещо на ощипани ли се правите?Година и половина,на ръка да го пренасяте да сте го пренесли до сега.

Основни закони на Торе
52. Ако някой чуждоземен владетел не предава на Държавата на българите нейните поданици, добитък и имущество, то канът има правото да го вземе със сила в набег веднага,
след като получи отказ за предаването.
Къде е българската армия ОРИГИНАЛ,да отскочим до джендърите да си вземем нашето + онова,малкото дървено сандъче + книгите със спец. печат "Донесени (откраднати) от България" + други наши неща?
Няма я.Нооо... е фрашкано със славянски боклуци(русофффили), турски боклуци (бъ.турци),византииски боклуци (гръкомани-елинщина),фффюрерови боклуци (поклонници на еврейския мелез Хитлер) и разни други ЕВРонЕЙСКИ боклуци.Над 1.6 милиона цигани,поне 350 000 негри,това са войници на вражески армии в къщата ми.Общо са НАД 2 500 000 вражески войници.
После се оплакват:Аааа,поробени сме,....ааа, бедни сме...
Като сте бедни в душата и в главата,бедни ще сте.

Всички нишки на ЗЛОто се сабират в една точка,и тя е,VATICAN.
Вдигате ли две пръстчета ПОКАЗАЛЕЦ и СРЕДЕН и така се легитимирате (съпричастни с всичко що прови Ватикана) като съюзници на Vatican.Ааа било знак на свободата и демокрацията...
Ааа колко сте тъпи и неграмотни, freedom! Пише се с F, не с V.Ааа,ама то няма значение,това са бабини деветини.... Има,има... има и то голямо.Дженнндааар,по цялата планета.
Юмрук вдигнат нагоре-болшевици/комунисти (престъпниците дето разбиват държави).
Хееееви метъъъллл... Не.БАФАМЕД е това бе,тъпи металяги.

Имам и още.Отиваш при мръсния евреин Кохари,българоубиеца с фалшиво име Симеон II-ри (баща му 3-ти,а па сина 2-ри ... ?Ама те,евеете са си обратни....),след като ми го довлекохте отново,ми открадна
и последния оцелял от такива грабежи нотариален акт свързан с Царския дворец в София,чрез евреите,които от десетилетия са тука скрити под етикета Държавна Сигурност,и със съдействието на еничарите,
прикрити под етикет НСБОП или някакво такова етикетче (сирииски бежанец-качулки,барети).Като го върнеш,ще те пусна да поживееш малко в двореца да видиш как е.Това като бонус.
(КОХАРИ,мадридски крадецо,помниш ли АНГЕЛ и КрасиМИР? А това помниш ли го: ...тежка катастрофа в ранния следобед на 15 август 2008 г .Кардам почина след 2548 дни в кома...?!)

Имам бе...АЗ имам.Па мога и да давам............ ама мога и да вземам.
Е,Георги-НЗ ще викна да ми помага за златото и за вземането на ръцете на крадците.
От златото нищо нема да ти дам.... Защото така.
Избираш си ден,аз съм се вкъщи,и започваш за ЛЕВЕЛ едно-50 лева.
ФАКТИ.

Пазителят на седемте ключа

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 8 години 2 месеца #54117
Евангелие от Йоан
ГЛАВА 3

31. Който иде отгоре, той е над всички; а който е от земята, земен е и като земен говори; Който иде от небето, Той е над всички.

34. Защото Тоя, Когото Бог е пратил, говори Божии слова, понеже Бог не с мярка Му дава Духа.
35. Отец люби Сина, и всичко е дал в ръката Му.

ГЛАВА 22
13. Аз съм Алфа и Омега, начало и край, Първият и Последният.
! 14. Блажени са, които изпълняват заповедите Му, за да имат право да ядат от дървото на живота и да влязат в града през портите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.