Гръцки полицаи изнасилиха българка Гърция
Eлена писа: Аз чета НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ по темите, чудя се и ... и толкоз.
Кажи какво ми се чудиш, вместо да ми говориш с недомлъвки!
И да поясня, за който не е разбрал като тебе, че това че хората, които държат властта не им пука не виждам кво общо има с моето мнение??? Коментара ми беше ясен!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
НЦ, Модераторке-Магическа красавице!Карга писа: Елена/ЛЕМС, ти нещо друго във форума, освен да се заяждаш с всички, правиш ли ?!
Ма на теб кво ти пука от това?
Я се скрий някъде, дет СЛЪНЦЕ НЕ ОГРЯВА, "гарго", опс жафче, чети обръщението: "Карго"!Карга писа:
Най-малкото, задръстваш форума с излишни глупости. Ако имаш проблем с някого защо не го разрешиш лично по ЛС например?!Eлена писа: Ма на теб кво ти пука от това?
Или с подобни публични изяви целиш някой да те заприказва по ISQ и да му промиеш мозъка, както те е учил - Золотов!?
Думата "проблем" изобщо съм я махнала от МИСЛИТЕ СИ!
Имам към теб въпросче, като за във форум:
КОЙ ДОВЕДЕ `сладкодумния` плешивко на последната среща на Воините?
Кат си отговориш, ЩЕ ТИ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА!
И още нещо: за да промиеш нечий мозък, първо е НЕОБХОДИМО се установиш изобщо наличието на РАЗУМНА МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ във въпросния индивид!
извинявам се за оф-топика, но ... ми падна на сгода!
Това съобщение е редактирано от Eлена на 15.4.2006, 11:55
А "плешивкото" ... хм... НЕПРЕКЪСНАТО ГО КОНТРОЛИРАХ ПО GSM-а, че ... яко се дънеше!!!
АЗ СЕ ЦЕЛЯ само в "10-ката на 10-ката" и ... НЯМАМ ПРОПУСК!
И в тая връзка, защо се намесваш в разговора ни с "Белл"?
И още едно въпросче: що не ми отговори на Личното Съобщение? Нали не си се уплашила?
Ха-ха-ха-хаааааааааааааа!Карга писа: За твое сведение, съм ти отговорила на съобщението. Това, че ти не си проверяваш е твой проблем.
И за пореден път се издаваш, че си навързана със Золотов и че си пратила "плешивия"...Е, нормално...Като вече не можеш да ни лъжеш...Идва другият метод- Признанието!
Значи все пак си била във Варна? Защо не дойде? Да не се оплаши като разбра, че аз ще съм там?!
Върза се, УМНИЦЕ! Леле колко си лесна!!!! А се правиш на много "отворена" ... Може , ама не на мен тия ДЕМОНСТРАЦИИ!
Вяра си имам ДОСТАТЪЧНО! СТРАХ В МЕН - липсва! А досега ОЩЕ НИКОЙ НЕ МЕ Е ПРЕБОРИЛ!
Леле как ме уплаши!!!! Цялата трепна в очакване.Севар писа: Агент Мирчева, много си противоречиш. Тоя път се провали и ти го знаеш. Като не щеш с добро да се махнеш, тогава с лошо. Ще ти откъртим змийските зъбки и ще те оставим да умреш от глад.
И как ще стане това "изкъртване", Админе? Докато спиш ли?
Мазна чифутиня, почакай и ще видиш как ще станеEлена писа: Леле как ме уплаши!!!! Цялата трепна в очакване.
И как ще стане това "изкъртване", Админе? Докато спиш ли?
Има ОТ КОГО ДА ЗНАМ. Не всички присъствали на срещата са БЕЗкритично мислещи.Карга писа: Не на мен тия номера...Не си познала! Няма откъде да знаеш, че "плешивкото" "се дънеше яко" и че някой постоянно му звънеше на GSM-а, освен ако този "някой" не си била ти. Сама се оплиташ в лъжите си! Я кажи, къде беше скрила микрофона, с който ни подслушваше? В лилавата чантичка, която той така грижливо си пазеше ли?
А по въпроса за "бръмбара" ... Това да не е нещо като "бисквитката" на ТОЯ САЙТ БЕ?
А относно бисквитката, нека твоите съветници да проучат по-добре как стоят нещата, за да не те излагат друг път. Бисквитки се ползват във всеки сайт и форум и нямат нищо общо с бръмбарите.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.