Пази боже сляпо да прогледа за Гърция и гърците
А цялата истина е че латините са управлявали Византия, а не гърците, от там идва и ромеи
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Просто искам да кажа, че такава аналогия в гръцкия език не съществува: ромеи-грък
Ромеос на гръцки означава латинец
Така, че никои не би ме разбрал, тука всички са елини, а циганите и тук се наричат роми
Миналата година видях един автобус, натъпкан с циганета. Даже се почудих какво правят тия циганета и къде ги карат, докато не видях надписа "Гръцки юношески национален отбор по шахмат"... Повече няма да коментирамgeraksi писа: Грък=мангал.... толкова е просто
Казах ли виЯнга писа:
Миналата година видях един автобус, натъпкан с циганета. Даже се почудих какво правят тия циганета и къде ги карат, докато не видях надписа "Гръцки юношески национален отбор по шахмат"... Повече няма да коментирамgeraksi писа: Грък=мангал.... толкова е просто
geraksi писа:
Уважаеми прочети все пак още един път туй:"...на връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!"Янга,Apr 10 2006, 05:41 PM писа:
....geraksi,Apr 9 2006, 10:12 PM писа: Грък=мангал.... толкова е просто
връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!
Господи чадо , КВО искаш БЪЛГАРСКИЯТ ШОФЬОР ДА ВИ ОТЕПА НЯКЪДЕ ИЗ ГРЪЦКО???????
По-полека , НЕ ручаме ВСЕ още доматите со колците![]()
![]()
Така,че ако питаш мене -ДАЙ да се научиме от гърците как ОТ СТАРИ(археологически) каманяци ПАРИ да правиме?????Как европейските фондове на Европата да ползваме и т.н. Да знаеш колко ОЩЕ византийски номера има да се УЧИМЕ от гърците , беднати е фантазията???
Иначе СИГУРЕН ли си че има ЗАКОН който забранява на българки да наследяват СВОИТЕ съпрузи??? Питам те и искам по възможност ТОЧЕН отговор, НЕ ТРОТОАРНА ИНФОРМАЦИЯ както се изразяват полицаите??????
От цялото ти писане САМО по-горният въпрос ми е интересен - чакам информация уважаеми "saos".Предполагам ,че няма да ми се расърдиш - зет ми работи в Солун и ми е разказвал за тия техни ИЗГЪЗИЦИ!!!! Така,че ПСУВАШ тоя който ти е БЪРКАЛ В ЗДРАВЕТО - така че гордей се от ТЕХНИТЕ ПСУВНИ???
blag009,Apr 11 2006, 08:47 PM писа:
Аре само да не коментираш случка на която не си присъствал...... Не си мисли, че шофьора е карал самоубийствено барзо, просто всичко се прави с цел УНИЖЕНИЕ! И точно щото мислят за нашета сигурност, гърчулята на границата не пускаха никой от автобуса да отиде до тоалетна.geraksi,Apr 11 2006, 05:26 PM писа:
Уважаеми прочети все пак още един път туй:"...на връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!"Янга,Apr 10 2006, 05:41 PM писа:
....geraksi,Apr 9 2006, 10:12 PM писа: Грък=мангал.... толкова е просто
връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!
Господи чадо , КВО искаш БЪЛГАРСКИЯТ ШОФЬОР ДА ВИ ОТЕПА НЯКЪДЕ ИЗ ГРЪЦКО???????
По-полека , НЕ ручаме ВСЕ още доматите со колците![]()
![]()
Ти ходил ли си в Гърция??? Ако ли не отиди и виж........... освен ако не ти е приятно да те унижават.....
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.