Пази боже сляпо да прогледа за Гърция и гърците

преди 20 години 4 месеца #5516
Аз казах "според гръцката история", според тяхната история (или поне тази която се учи в училищата). Истината е известна на отбран кръг хора, които се интересуват от история,те говорят за това с медомлъвки.
А цялата истина е че латините са управлявали Византия, а не гърците, от там идва и ромеи

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 4 месеца #5517
Император Константин Велики, който разделя Иперията е роден в Ниш. Не исках да те упреквам, само направих малка съпоставка между "ромейското" и "ромското". Мисля, че е добро като аргумент пред гърците. Всъщност те обичат да величаят себе си като елини, обаче истината е, че в тях тече твърде малко елинска кръв.

преди 20 години 4 месеца #5519
Ама нищо,нищо ново под слънцето.Лошото е,че все забравяме Междусъюзническата война,забравяме Ньой,Берлинския конгрес...цяла Европа са все "гърци".

преди 20 години 4 месеца #5521
Разбрах ти мисълта и знам, че не ме упрекваш.
Просто искам да кажа, че такава аналогия в гръцкия език не съществува: ромеи-грък
Ромеос на гръцки означава латинец
Така, че никои не би ме разбрал, тука всички са елини, а циганите и тук се наричат роми

преди 20 години 4 месеца #5522
Грък=мангал.... толкова е просто :tooth:

преди 20 години 4 месеца #5540

geraksi писа: Грък=мангал.... толкова е просто :tooth:

Миналата година видях един автобус, натъпкан с циганета. Даже се почудих какво правят тия циганета и къде ги карат, докато не видях надписа "Гръцки юношески национален отбор по шахмат"... Повече няма да коментирам

преди 20 години 4 месеца #5559

Янга писа:

geraksi писа: Грък=мангал.... толкова е просто :tooth:

Миналата година видях един автобус, натъпкан с циганета. Даже се почудих какво правят тия циганета и къде ги карат, докато не видях надписа "Гръцки юношески национален отбор по шахмат"... Повече няма да коментирам

Казах ли ви :lol: :lol: :lol: Бил съм в Гърция и ги знам що за боклуци са тези мангали. Бях там на почивка и на връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!

преди 20 години 4 месеца #5563

geraksi писа:

Янга,Apr 10 2006, 05:41 PM писа:

geraksi,Apr 9 2006, 10:12 PM писа: Грък=мангал.... толкова е просто :tooth:

....
връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!

Уважаеми прочети все пак още един път туй:"...на връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!"
Господи чадо , КВО искаш БЪЛГАРСКИЯТ ШОФЬОР ДА ВИ ОТЕПА НЯКЪДЕ ИЗ ГРЪЦКО???????
По-полека , НЕ ручаме ВСЕ още доматите со колците :tooth: :tooth: :tooth:

преди 20 години 4 месеца #5564
Уважаеми "saos"- но КОЛКО си години ??????????? Тъп въпрос , но реагираш КАТО някой пубер??? От това което си написал винаги МОЗЕ да ти се зададе КОНТРА въпрос - АААААА , защо те са по - добре от нас??? Защо смятат циганите за българи и т.н.?????За мен да обиждаш ЕДИН народ е ТЪПО И ТЕСНОГЪРДО????? Защо сам си отговори???
Така,че ако питаш мене -ДАЙ да се научиме от гърците как ОТ СТАРИ(археологически) каманяци ПАРИ да правиме?????Как европейските фондове на Европата да ползваме и т.н. Да знаеш колко ОЩЕ византийски номера има да се УЧИМЕ от гърците , беднати е фантазията???
Иначе СИГУРЕН ли си че има ЗАКОН който забранява на българки да наследяват СВОИТЕ съпрузи??? Питам те и искам по възможност ТОЧЕН отговор, НЕ ТРОТОАРНА ИНФОРМАЦИЯ както се изразяват полицаите??????
От цялото ти писане САМО по-горният въпрос ми е интересен - чакам информация уважаеми "saos".Предполагам ,че няма да ми се расърдиш - зет ми работи в Солун и ми е разказвал за тия техни ИЗГЪЗИЦИ!!!! Така,че ПСУВАШ тоя който ти е БЪРКАЛ В ЗДРАВЕТО - така че гордей се от ТЕХНИТЕ ПСУВНИ???

преди 20 години 4 месеца #5566

blag009,Apr 11 2006, 08:47 PM писа:

geraksi,Apr 11 2006, 05:26 PM писа:

Янга,Apr 10 2006, 05:41 PM писа:

geraksi,Apr 9 2006, 10:12 PM писа: Грък=мангал.... толкова е просто :tooth:

....
връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!

Уважаеми прочети все пак още един път туй:"...на връщане арестуваха целия автобус само защото шофьора карал с привешена скорост. Пълен абсурд!"
Господи чадо , КВО искаш БЪЛГАРСКИЯТ ШОФЬОР ДА ВИ ОТЕПА НЯКЪДЕ ИЗ ГРЪЦКО???????
По-полека , НЕ ручаме ВСЕ още доматите со колците :tooth: :tooth: :tooth:

Аре само да не коментираш случка на която не си присъствал...... Не си мисли, че шофьора е карал самоубийствено барзо, просто всичко се прави с цел УНИЖЕНИЕ! И точно щото мислят за нашета сигурност, гърчулята на границата не пускаха никой от автобуса да отиде до тоалетна.
Ти ходил ли си в Гърция??? Ако ли не отиди и виж........... освен ако не ти е приятно да те унижават.....

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.