Хроника за гибелта на Германия

преди 9 години 8 месеца #52563
"Да не се чудите защо Меркел, с рождено име Ангела Доротеа Кашнер, прави това, което прави. И двамата й родители са евреи (бащата - немски евреин, а майката - полска еврейка). През 1998 г. тя се омъжва за химик, който работи за американска фирма, обслужваща оръжейните проекти на Пентагона."

lesobservateurs.ch/…/23/qui-est-vraiment-angela-mer…/

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 9 години 8 месеца #52564
Старшият чиновник от ЕС, баща й, я е пратил курбан, поради правоверен евроатлантизъм и вяра в "ценностите". Да бе отишъл курбан той, заради своите "ценности", не вярвам дъщеря му да ги е изповядала, но знае ли човек.

преди 9 години 8 месеца #52565
Разбира се, че ги е изповядвала за да работи доброволка в мигрантски център. Ако пуснете MTV ще видите само разни маймуни и това е много модно сред европейките.
Шведки, пуснете черните мъже между вашите бедра!

Неслучайно Сталинка в началото на мигрантската вълна у нас каза задъхано как мюмюните щели да решат демографската криза като влеят млада кръв. Ето как ставало!

Човек трябва да е живял сред мюсюлмани от Изтокa, да е общувал с тях повечко, за да разбере мисленето им. Младите ислямистчета имат сериозен сексуален проблем, който започва от това, че им подтискат нормалната сексуалност още в периода на пубертета. С разделното училище, в което не общуват с момичета, със забраната да докосват женско тяло (харам!) с моленето в джамията, където си само с мъже и т.н. Постепенно те развиват страхотен комплекс от тази подтисната сексуалност и за тях всяка едно момиче, облечено по потниче е курва (шармута на арабски), която си търси тъпкач. И ако тя му обърне малко внимание (поради типичното западноевропейско лицемерие), той решава че може да я оправи мръсницата. Още повече ако е бяла и светлокоса. Всички бели жени за тях са шармути. Без изключение.

И не си правете илюзиите - тълпите млади мюмюни, които прииждат на талази у нас и в Европа идват защото знаят, че тук ги чакат безплатна манджа, социал и .... леки жени.

преди 9 години 8 месеца #52569
Гавра с германка! Мигрант я ритна в гърба в метрото
Най-вероятно момичето преди това е подминало подсвиркванията им и озлобените изродчета решават да се изгаврят с "бялата курва". Омразата към европейците на тия е безгранична. И нали разбирате, те няма да мигрират в Израел или Саудитска арабия. На тях ИМ се плаща, за да дойдат тук, за да правят джихад. Защото сексуалният джихад влиза си влиза в петъчната молитва. Въпросът е, кой ги насъсква тия гадове. Защото политиката е същата, каквато прилагат срещу нас относно циганските безчинства.

преди 9 години 8 месеца #52579
Доста съм точен. Както бях писал, въпросният "българин" е циганин и в медиите бързо смениха думата с "български гражданин". Дори БТВ го направиха :hammer: Как чист Българин, ще бие германка :-D , вие луди ли сте? Освен, ако не става въпрос за любовни садо-мазо изпълнения, но според мен, такива са импотентни, натуралната и качествена любов, без излишни ордьоври си е най-рад. Друг е въпроса вече защо нашите цигани са фанатизирани, турцизирани и ислямизирани и явно са включени в програмата "Джихад" на ИД. И защо Кънчев от БХК е още на свобода, а не в затвора?

www.dnes.bg/obshtestvo/2016/12/15/razkri...ata-v-metroto.325643

преди 9 години 8 месеца #52580
Мария Желева: И аз като чух за станалото ,първата мисъл ми беше,че това читав българин едва ли го е направил...Но какъвто и да е,за това ,че излага народа ни и страната ни публично заслужава линч ! Недопустимо е да остане безнаказан...и то първо от нас,после от който следва...Пфу..че и българско име носи ,мерзавеца..!

Ана-Рея Христова: И аз за името много ме хвана яд Миме... Дали ги кръщават с такива или го правят с цел да са по "вървежни" в Европа...

Мария Желева: За името не знам,но наистина виждам силна нужда да се разграничим от такива жалки червеи,като сами покажем ,че такива като него са крайно нежелани в обществото ни като поведение и присъствие.Изключително грозна постъпка на човек без капка доблест ..

Йордан Стайков: Чистите Българи, отдавна сме се разграничили от "гражданите". Несмесването е Пътят. Дори в Православието, Йоан Дамаскин говори за "перихореза". Ние искаме да съхраним Българина във вида, в който е днес, а те искат да ни ГМО модифицират. Риска, Българина да изглежда след 50-100 години като циганин или афган е голям.

преди 9 години 8 месеца #52611

Йордан_13 писа: "Да не се чудите защо Меркел, с рождено име Ангела Доротеа Кашнер, прави това, което прави. И двамата й родители са евреи (бащата - немски евреин, а майката - полска еврейка). През 1998 г. тя се омъжва за химик, който работи за американска фирма, обслужваща оръжейните проекти на Пентагона."

Познайте от няколко пъти на какъв странен език говори "немския" канцлер пред израелския кнесет?
РЕЧ НА МЕРКЕЛ
А знаете ли какво добавя после на немски под бурни овации?

Ich danke allen dass ich in meiner Muttersprache heute zu Ihnen sprechen darf

Благодаря ви, че съм допусната днес да говоря пред вас на майчиния си език
Майката Херлинда Йенич е криптоеврейка, родена през 1928г. в Гданск, Полша. Така че няма какво да се чудим.

преди 8 години 8 месеца #53564
Камерунски маймун
Резултатите от чифутската интеграция. 73-годишната жена по-късно починала в болницата.

преди 8 години 4 месеца #53985
Факт е, че Аудан - Один е оставил потомство, чийто последен представител е Карл Мария фон Вилигуд.
Вилигуд били наричани "некоронованите крале на Германия".
Карл Мария фон Вилигуд
Роден: 18 ноември 1786 г.
Ойтин, Германия
Починал: 5 юни 1826 г. (39 г.)
Лондон, Англия

-Понеже населението на Германия е станало съучастник в открадване на ТРОНА,същото е отнесло брутални блокажи в етера,за наказание от
изконните ВЛАДЕТЕЛИ!Владетелите си властват в невидимото,духовно-енергиино.От там неможете да откраднете!
Последствия:Бисмарк е ЕВРЕИН.Германия е инфилтрирана и окупирана отвътре!Бисмарк-21 март 1871 – 20 март 1890.След
по-малко от век,тъпите немци го отнасят!Баща му, Карл Вилхелм Фердинанд фон Бисмарк.Фердинанд!!! Чифута Кохари (мадридския крадец) е със същото фалшименто име.
Изцепка на евреина КНЯЗ Бисмарк-„Аз не бих пожертвал живота на нито един германски гренадир за овцекрадците от долното течение на Дунав!”

Ей,тъпи немци.Или изчиствате бакиите на вашите предци или ауфидерзейн!
В изчистването влиза и връщането на всичко де що сте откраднали от България (Дунавска) от първата световна до ден днешен.
Ясно!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.