Отново за Марс

преди 5 години 8 месеца #56475
www.nbcnews.com/news/weird-news/former-i...trump-knows-n1250333
Интервю на един еврейски професор, бивш ръководител на космическата програма на Израел. На английски е, непълен превод на български има във в-к 24 часа.
www.24chasa.bg/novini/article/9299944
Че Израел и САЩ са в договори с изънземни, това няма съмнение. Както и че договорите включват технологии (за следене и контрол над хората) срещу някакви неясни експерименти. Според евреинът, това било за благото на човечеството. Няма начин да не е, след като го казва :confused: . Същото го мислят и илюминатите, работещи с тия надолу по пирамидата за установяване на технократския Нов Световен Ред (НСР).
По интересно е другото. В 24 часа е спестено, Дарик нюз са по-конкретни;
dariknews.bg/novini/sviat/izraelski-uche...a-go-razkrie-2251703

Освен това той добавя, че на Марс има тайна подземна база, в която се намират американски и извънземни представители.

Същото приживе го казваше и Елтимир. И това била една от причината да бъде посетен на крака от хора на НАСА, заедно с преводачка в апартамента си в Ботевград. Да го разпитват откъде знае това и да му предлагат пари.
Дочакахме един от водещите ракетни специалисти на Израел да го потвърди. Въпросът е, тези както ги нарича Елтимир "сюейнити" (коренни жители на Марс), дали подпомагат на Световното правителство за НСР или напротив. :confused:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 5 години 8 месеца #56476
Повече за сюейнитите Елтимир беше писал в Последният;
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...page=1&articleid=382

На мен в лична поща навремето ми бе споменал, че и последната подземна база на сюейнитите на Марс е изоставена. По какви причини, не уточнява, не го и питах. Кой и защо се е настанил след тях там, също е друг въпрос.
Интересно е как ние, земляните можем да помогнем на тази "галактическа федерация" да намери както казва евреинът "материала, от който е съставен Вселената". Те трябва да са по-умни, по-напреднали и не би трябвало да имат нужда от нас. Така както Световното правителство няма нужда от Българите и по тази причина иска да ни изчисти до 2030г. Или нещо жидът послъгва, което е неприсъщо за тях :tooth:

преди 5 години 8 месеца #56481
На мен Елтимир ми е казвал, че той няма карма от тази земя, а има друга мисия, която идва от някогашните марсианци. Нямам причина да се съмнявам в това, защото не познавам в дълбочина тези процеси и механизми. Също така ми е казвал, че продължава да участва в междуетнически битки в друго измерение с нашите общи врагове ликантропите. Вероятно това са коварните кичуки, за които пише в Сказанието... Е те са били унищожени за земното си съществувание, но явно продължават да се проявяват от Астралната сфера. Съжалявам, че не успяхме да извлечем повече познание от Елтимир. Той не доизказваше нещата, с едно хронично недоверие - сякаш е на разпит с агенти от ДС. А то за него може и да сме били все пак чужди агенти..
Но аз нямам причина да се съмнявам в думите му. Защо ще измисля истории за Марс, ликантропите и т.н., а не за нещо по-популярно и интересно. Като се замисля то цялото му творчество се въртеше около тази проблематика и последиците, които тя има върху всички сфери на живота, даже и писанията му на политическа тематика.
Но най-интереснот е, че си беше дълбоко убеден Тенгриянин. Някои същности ги наричаше с негови-си прозвища, които не съм срещал другаде. Това ме навежда на мисълта, че дори и на Марс има Тенгрианство, а Тангра, Мар, Джил и Умай знаят най-добре какво и как е станало на Марс и какво не трябва да стане тук.
Ако цялата цивилизация на планета Марс е била разрушена с един замах това трябва да е било защото дадена критична маса от расата им е била тръгнала в грешна посока и Тангра е казал така да стане. А ако Земята все още бива покровителствана това може да е защото все още критичната маса Земляни не подкрепя плановете на не-човеците. Но пък фактът, че има толкова пустини на планетата Земя подсказва, че все пак, през епохите, е имало много техни поддръжници. За всичко това говореше Елтимир, но поне според мен не каза достатъчно, за да може днешният материалистичен българин да разбере. Това е нашето предизвикателство.

преди 5 години 8 месеца #56483
...вероятно и Яга знае какво е станало на Марс,
но както и самият Елтимир казваше, това че ние не виждаме материални форма по повърхността на една планета това не значи, че няма живот по нея. Съзнанието може да съществува и без тяло, а това е форма на живот. А и кой е казал, че скалата няма съзнание.
За мен Алпите са си взели обратно повърхността на Марс, Мар си я е взел, защото ония нещо са оплескали. И със сигурност тези, които са затворени в подземния свят търсят панически начин да се евакуират или да си направят нова атмосфера. Тъй като второто без волята на Алпите няма как да стане - те вероятно ще се опитат да се евакуират и къде-къде - айде пак тука. Това е малко като евреите и арабите. Те бягат от Филистим ама където отидат пак започват да се бият. Лоша работа ако сме мишена за външни андроидни цивилизации. Нали казваме еди-кой си и еди-кой си не допускат земляните до планетата си, ама ние нямаме такива средства за отбрана. Всяка по-напреднала цивилизация ще ни схруска с тия Ф16-ки и М16-ки. Но явно има други сили, 6оито спират една такава инвазия или в случая евакуация.
Евакуирайки се те трябва да имат връзка с родната земя и затова тия усилени програми за Марс.
Все някога ще си проличи.

преди 5 години 8 месеца #56511

18j писа: Но аз нямам причина да се съмнявам в думите му. Защо ще измисля истории за Марс, ликантропите и т.н., а не за нещо по-популярно и интересно. Като се замисля то цялото му творчество се въртеше около тази проблематика и последиците, които тя има върху всички сфери на живота, даже и писанията му на политическа тематика.

Toчно така беше. Елтимир беше обсебен от Марс и последиците за нас. Не знам на теб какво ти е казвал, но той счита, че атмосферата на Марс е изчезнала заради взрива, образувал астероидния пояс между него и Юпитер. И че те, сюейнитите приети тук на Земята всячески се опитват да предпазят неразумните земляни от това да направят същото, опитвайки се да отворят Вратата.

За тези от НАСА, при лична среща го попитах насаме дали не преувеличава. Макар да не казва всичко и да се изряваше иносказателно, той беше категоричен и смятам че казваше истината.

преди 1 година 7 месеца #59465
esoreiter.ru/news/1124/dokumenty-soderzh...ej-drevnej-rase.html

И отново за проекта Старгейт

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.