Аз нямам предрасъдъци относно цвета на кожата и религията! Просто смятам, че всеки трябва да си седи там, където му е мястото. Едва ли някой щеше да мрази негрите ако си бяха останали в Африка, нали? Против съм така нареченото мултикултурно общество - термин целящ хомогенизирането, а с това и деградирането на човешката раса, любим на евреите.
Напоследък всячески ни внушават, че да имаш мъж негър и деца мулатчета те издига в йерархията на обществото. За хубави се смятат расово смесени хора, на които не можеш да познаеш и пола дори. Пример: в моето училище преди години имаше две сестри-мулатки. Навсякъде тях бутаха, бяха станали нещо като символ на училището... В момента положението е такова, че ако изразиш мнението си, че харесваш светли очи, например, си обявен мигновенно за расист. Ако пък предпочиташ черни сомалийци пред бели европейци, значи си модерен, нормален човек. Hip-Hop музиката, джаза и другите стилове с африкански корени станаха модерни точно поради тази причина - младото общество най-лесно се манипулира с музика. Ако накараш белите деца от малки да се държат като черни, да се увличат по чужди култури, да следват други морални ценности, значи занапред няма да съществува опасността от термина "чиста раса". Лесна, безкръвна и победоносна война.
Много бели американци се оплакват от т.н. "дни на африканската, полинезийската" и не знам си каква култури в училище. Имат даже предмет "Африканска история". Естествено, бялата раса, въпреки че тя преобладава в много региони се смята за лоша и това се насажда на децата от люлката. Можеш свободно да "показваш расовата си гордост", както те го наричат, стига да не си бял. Сега ще кажете "какво ни интересуват нас тъпите американци?!" Интересуват ни дотолкова, колкото можем да предвидим, че такъв модел ни очаква в скоро време и нас. В Западна Европа той вече проби с пълна сила, на път е и Източна, включително и ние. А при нас всичко е по-страшно...
Ето защо е въпрос на живот и смърт за българската нация да "просветим" най-вече младежта относно тези въпроси. Трябва да се пропагандира буквално ( в такъв случай това е начина) българската култура, истинска история, произход, вредите от мултикултурното общество. Трябва да разясним какви са средствата за масова манипулация, какво целят и защо. Сигурна съм че са останали хора, които още могат да мислят самостоятелно, но се люшкат по течението, защото не са достатъчно уведомени. На пропагандата - с пропаганда!
И най-важното - ние не мразим другите раси и култури , ние обичаме нашата!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.