Европа се събужда

преди 20 години 2 месеца #7011
Севар, не ги поставям на едно! Защо обаче сте тръгнали да воювате срещу религията, а не срещу диваците и циганите? Знам какво става в Германия. Тези за които ти говориш, идват от мюсюлмански страни, но защо да са мюсюлмани? Религията не е декларация, а начин на поведение. Ония крадат, паразитират, колят и бесят, а такова нещо исляма не изповядва!
Все пак, повече от сигурно е, че цялата тази черна и дива сган трябва да си ходи от Европа. Срещу вяра не се воюва, защото погнеш ли я, още повече последователи ще си спечели (пример: Християнството). Виж расовата принадлежност си е друга работа....Други методи се искат...
И още нещо... не знам дали си чувал, но юдеите като идат да се молят в синагогата завършват молитвата си с думите: "...да умрат всички християни и мюсюлмани. Сега!" Провери ако не вярваш.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 2 месеца #7013
Ами може и да се съглася за това, че срещу религия трябва да се изправи друга религия. А каквато и религия да изповядва, тази многобройна черна паплач пръсната из Европа, със сигурност не й е мястото там. Но е редно германците сами да си решават какво е полезно за тях. Ако не се въведат строги расови закони като в древността, мангалите ще надделеят и ще ни асимилират рано или късно и физически и духовно и всякак.

преди 20 години 2 месеца #7020
А според мен религията не играе никаква роля.Няма значение дали пришълците са християни,мюсюлмани или други,остават си натрапници и трябва да се махнат.Ако малтретирането и зверските побоища ще ги накарат да се махнат и ще всеят страх от завръщането,тогава съм напълно за. :karte4:

преди 20 години 2 месеца #7036

преди 20 години 2 месеца #7040
Аз нямам предрасъдъци относно цвета на кожата и религията! Просто смятам, че всеки трябва да си седи там, където му е мястото. Едва ли някой щеше да мрази негрите ако си бяха останали в Африка, нали? Против съм така нареченото мултикултурно общество - термин целящ хомогенизирането, а с това и деградирането на човешката раса, любим на евреите.
Напоследък всячески ни внушават, че да имаш мъж негър и деца мулатчета те издига в йерархията на обществото. За хубави се смятат расово смесени хора, на които не можеш да познаеш и пола дори. Пример: в моето училище преди години имаше две сестри-мулатки. Навсякъде тях бутаха, бяха станали нещо като символ на училището... В момента положението е такова, че ако изразиш мнението си, че харесваш светли очи, например, си обявен мигновенно за расист. Ако пък предпочиташ черни сомалийци пред бели европейци, значи си модерен, нормален човек. Hip-Hop музиката, джаза и другите стилове с африкански корени станаха модерни точно поради тази причина - младото общество най-лесно се манипулира с музика. Ако накараш белите деца от малки да се държат като черни, да се увличат по чужди култури, да следват други морални ценности, значи занапред няма да съществува опасността от термина "чиста раса". Лесна, безкръвна и победоносна война.
Много бели американци се оплакват от т.н. "дни на африканската, полинезийската" и не знам си каква култури в училище. Имат даже предмет "Африканска история". Естествено, бялата раса, въпреки че тя преобладава в много региони се смята за лоша и това се насажда на децата от люлката. Можеш свободно да "показваш расовата си гордост", както те го наричат, стига да не си бял. Сега ще кажете "какво ни интересуват нас тъпите американци?!" Интересуват ни дотолкова, колкото можем да предвидим, че такъв модел ни очаква в скоро време и нас. В Западна Европа той вече проби с пълна сила, на път е и Източна, включително и ние. А при нас всичко е по-страшно...
Ето защо е въпрос на живот и смърт за българската нация да "просветим" най-вече младежта относно тези въпроси. Трябва да се пропагандира буквално ( в такъв случай това е начина) българската култура, истинска история, произход, вредите от мултикултурното общество. Трябва да разясним какви са средствата за масова манипулация, какво целят и защо. Сигурна съм че са останали хора, които още могат да мислят самостоятелно, но се люшкат по течението, защото не са достатъчно уведомени. На пропагандата - с пропаганда!
И най-важното - ние не мразим другите раси и култури , ние обичаме нашата!

преди 20 години 2 месеца #7042
Точно така: Чуждата нещем, нашта си не даваме!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.