Психотронната атака продължава
ariom.ru/fo/t10275.html
Май по Коледа наистина стават чудеса.
А сега е ред на еврейката Тамара Тютченко.
Както твърдеше Елтимир - убийците с психотрониката също получават по нещо и за себе си.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Въпросната агенция е тази www.wsfc.wa.gov/
- една от многото enforcement агенции в Империята, която се бори срещу "тероризма". Тоест, част от Новия Световен Ред.
С подобен стаен генератор ДАНС облъчваше проф. Василев, когато се вдигна ( и потули) скандала преди няколко години.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/albums/userpics/fghdfh.jpg
За подвижните повече е писал Елтимир. Другите, които облъчват с GSM антените също сме писали.
В изтеклия документ са уточнени кои честоти на какви органи въздействат. Разбира се, хазарите са доста по-напред с лептонните си генератори.
„11:11“ .С този код е свързана с контрола над съзнанието и то засягаща всички хора, а не само тези, които са специфично програмирани.
Психотронното оръжие на тия престъпници е с етикет УРАНТИЯ (същия боклук като библията,корана и Тора-та)
Физически симптоми и поражения,че сте под атака: много високо кръвно,възможно и много ниско.
БОКЛУЦИ,колкото и да ми бъркате у главата,нищо няма да извадите.Там нЕма нищо
Смърт на зомбаторите,смърт на адвокатстващите на зомбаторите.
Полицията,какво правиме?
Военните,а вие ко праите?
После искате да живеете...,че и децата ви... ахааа...
A не може ли да ти бъркат у главата за да вкарват нещо, а не да изваждат?БОКЛУЦИ,колкото и да ми бъркате у главата,нищо няма да извадите.Там нЕма нищо
Жалко...Още един от нашите е атакуван.
Деца навършили пълнолетие,извършили престъпление за смъртна присъда,заминават на въжето,без значение чии са.
Позволявам си съзнателно да покажа част от писмо, което получих от "владетеля на вселената" (или по-точно от енергийната му същност, загнездена с психотроника). Не е първото подобно, не е и последното. Да оставим настрана заплахите и ругатните срещу тенгриани, свикнали сме на тях за толкова години. Небето вижда!Kamikadze писа: Да ви го нарисувам ли?От 3 години НЕЕЕ ИЗЛИЗАМ ОТ АПАРТАМЕНТА!
Не се срещам с никой.Няма условия на невро ЛАНГВИСТИЧНО прогамиране.
Комп и интернет имам от 98-ма и зная какво представлява.Дори няма и звук на компа.
Нямат ги условията,всичко съм прекъснал......
ПРЕДИ 2 ГОДИНИ,на Йордан във фейса му писах ЛИЧНО,че Съракт е много кофти,и че е БОЖЕствена монархия!Войнски съюз 4 години бичат на ВРАЖЕСКАТА ЗА МЕН КОМАНДА,и ДВЕ ГОДИНИ ВИЕ БИЧИТИ саррррраааакт,саррраааакт.
Това са ФАКТИ.Сараск НЯМА ДА ВИДИТЕ и докато се зобате с вражески команди,МИ АТАКУВАТЕ и то съзнателно.
Целта е да покажа методиката на зомбиране. В този случай идеята е, че в софийcкия си апартамент, като не се среща с никой и няма проблем.
Но тук имаме по-съществен момент. Преди време по-същия стереотип ни атакуваше още една жертва на пси-програмиране, Ванина. А именно - чрез идеята за Саракта. Там много ги стяга чепика! Толкова, че в Уикипедията думата Саракт бе изтрита след часове
Команда (вражеска) - Саракт. И енергийната същност/мафлока лудва!
Думата саракт е за желязната ера и е остаряла,също като Ведичеството.anti666 писа:
Позволявам си съзнателно да покажа част от писмо, което получих от "владетеля на вселената" (или по-точно от енергийната му същност, загнездена с психотроника). Не е първото подобно, не е и последното. Да оставим настрана заплахите и ругатните срещу тенгриани, свикнали сме на тях за толкова години. Небето вижда!Kamikadze писа: Да ви го нарисувам ли?От 3 години НЕЕЕ ИЗЛИЗАМ ОТ АПАРТАМЕНТА!
Не се срещам с никой.Няма условия на невро ЛАНГВИСТИЧНО прогамиране.
Комп и интернет имам от 98-ма и зная какво представлява.Дори няма и звук на компа.
Нямат ги условията,всичко съм прекъснал......
ПРЕДИ 2 ГОДИНИ,на Йордан във фейса му писах ЛИЧНО,че Съракт е много кофти,и че е БОЖЕствена монархия!Войнски съюз 4 години бичат на ВРАЖЕСКАТА ЗА МЕН КОМАНДА,и ДВЕ ГОДИНИ ВИЕ БИЧИТИ саррррраааакт,саррраааакт.
Това са ФАКТИ.Сараск НЯМА ДА ВИДИТЕ и докато се зобате с вражески команди,МИ АТАКУВАТЕ и то съзнателно.
Целта е да покажа методиката на зомбиране. В този случай идеята е, че в софийcкия си апартамент, като не се среща с никой и няма проблем.
Но тук имаме по-съществен момент. Преди време по-същия стереотип ни атакуваше още една жертва на пси-програмиране, Ванина. А именно - чрез идеята за Саракта. Там много ги стяга чепика! Толкова, че в Уикипедията думата Саракт бе изтрита след часове
Команда (вражеска) - Саракт. И енергийната същност/мафлока лудва!
Тези неща са за музея.Работили са няколко хиляди години.Работили са ама вече не работят.
За подзаглавие на Божествена монархия (от Бога царство,а не по човешки стъкмистики) става думата Олимп,като Олип и Саракт е едно и също.
И... "съединението прави силата ...".ЕДИНЕНИЕТО прави обединението и от там сила.
Думата съединие-вражеска.
И съм и демон,не е мафффлок.
Поздрави от демона
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.