Това не може да е вярно

преди 13 години 3 месеца #46714
Цялата история много прилича да е режисирана от самия Бареков. Този плазмодий е готов на всякакви безумства. Така че, просто се увлякъл, за да се хареса на мастития си шеф Дебелян Блеевски. Не се учудвам, ако следващото, което измисли Дудуков, да е, че плашат жена му със заливане с киселина и детето му с отвличане.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 3 месеца #46716

Bola писа: Случаят е истински дотолкова, доколкото цигани са хвърлили лайна по Бареков. Логично е да се допусне, че са били наети от някого. После следват свободните интерпретации на Бареков.

Нещо общо с ГЕРБ? :-D :-D :-D

преди 13 години 3 месеца #46717
Добре, де. Нали мангалите са арестувани. Някой вярва ли, че досега не са си признали? На мангала два шамара му стигат и всичко ще си изпее.
Вече писах, че за мен Бареков също е едно миризливо лайно. Ама нещо не вярвам самият той да си е спретнал тая отвратителна история. Обаче ми харесва самият факт, че републиканските политици и медии почнаха да се замерят с истински лайна, в най-буквалния смисъл на думата. Републиката вече се олайняни! Не че не си беше лайняна и преди, ама сега съвсем се орезилиха. Това вече е класика!

преди 13 години 3 месеца #46719

Елтимир писа: Добре, де. Нали мангалите са арестувани. Някой вярва ли, че досега не са си признали? На мангала два шамара му стигат и всичко ще си изпее.
Вече писах, че за мен Бареков също е едно миризливо лайно. Ама нещо не вярвам самият той да си е спретнал тая отвратителна история.

О, със сигурност са си признали, макар самите извършители едва ли знаят за кого всъщност работят. Едва ли Фидосова или съветника от ГЕРБ, или пък който и да е с позиции в политиката е общувал лично с тях. Едва ли и Бареков сам си го е спретнал, може някой да се е позабавлявал на негов гръб.

Йордане, за мен ли питаш дали имам нещо общо с ГЕРБ? :roll:
Всъщност предполагах, че ще има такива съмнения. Не, нямам.
Пък ако имах, какво точно щях да правя тук? Да ви накарам да ги харесвате? :lol:

преди 13 години 3 месеца #46731
Лайняните истории продължават. Тоя път обаче поръчка няма. Тоя път за лайната е виновна алчността на някои новобогаташи, както и незачитането на никакви закони. Фактът обаче си остава. Демокрацията затъна цялата в лайна.

"Центърът на София засмърдя. Лайна избълваха в тоалетните на топ бутиците в столицата на най-скъпата улица у нас "Съборна", алармираха читатели на БЛИЦ. Модата на фекалиите, която сполетя шефа на ТV7 Николай Бареков по време на открито студио в Монтана, намери своеобразно продължение и в София.Смрадта тръгнала от жилищна сграда на номер 14 и стигнала до прозорците и на луксозния хотел "Шератон". На партера на сградата се помещават лъскавият ресторант "Кумбаре" и бутик VILEBREQUIN, от тоалетната на който тази сутрин избълвали фекалиите.

Редом до него са бутик на Cesare Pachoti и други супер скъпи марки. Помещенията избиват рибата по нива на наеми - един квадрат се наема срещу поне 80 евро. "

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.