Унищожението на Европа

преди 13 години 3 месеца #46544
Отпускат се около 12 милиарда норвежки крони на година за деца отнети от родителите.Парите се разпределят между комуните.Шефовете от комуните отварят частни домове за подобни деца и усвояват парите.Други дяволи искат да гледат тези деца и им плащат.Така се дава и работа на повечето адвокати.По-големите деца се самоубиват или стават наркомани.
На 16 години отнеха дъщеря ми.Отвлякох собственното си дете от Норвегия, защото ми казаха в частна клиника, че имам рак и не мога като разведена да гледам 16 годишната си дъщеря.
Заведох дело срущу комуната и прекратиха всичко, но кой ще почерни побелелите коси на детето ми.Оказа се ,че нямам рак-лъжа и отнемането на детето ми беше незаконно.Това искат да въведат и в България.

Внимавайте, това ще дойде и в България!

Това е моята история преди 3 години.Сега дъщеря ми завърши гимназия в Норвегия и аз съм тук в момента.За съжаление, много деца са в ужасно положение в тези домове и НИКОЙ не може да им помогне.Има много дела в Страсбурк, но....Мафията на Норвегия.
Норвегия е невероятна страна на възможностите, има чудесни хора!Но най-трудното е, че между прекрасните хора има дяволи и е много трудно да ги познаеш визуално или по имената.

Евреите отдавна са със норвежки имена.

(Мария Молтубак)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 3 месеца #46546
БЪЛГАРСКИЯТ САРАКТ ОСЪЖДА НА СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ, НАСТОЯЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТИН РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ. НА СМЪРТ ЧРЕЗ ОБЕСВАНЕ СЕ ОСЪЖДА И ЦЯЛАТА МУ РОДА! ПРИСЪДАТА НЕ СЕ ОБЖАЛВА.
ПРОИЗНАСЯ СЕ ЗА НАНЕСЕНИ ПРЕКИ И КОСВЕНИ ВРЕДИ НА БЪЛГАРСКАТА НАРОДНОСТ, КОЯТО Е СВЕЩЕНА. ВСЕКИ БЪЛГАРИН Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗПЪЛНИ ПРИСЪДАТА, КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ И ПО КАКЪВТО СПОСОБ НАМЕРИ. ТОЙ ИМА ЗАКРИЛАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ БОГ И БЪЛГАРСКИЯТ САРАКТ.

преди 13 години 3 месеца #46547
За сведение, политическата клика и обявения за обесване, поради престъпната си дейност Президентин, се намира тук

www.residentialpark-sofia.com/bg/pages/sofia-park.html

преди 13 години 3 месеца #46548
Точно така, готвят ни противочовешки закони, целящи пълното физическо унищожение на българския народ .Българите трябва да знаят какво им готвят и те на свой ред да се подготвят за Съпротива. За българина най-висшата ценност е семействата. заради децата си българинът би дал и своя живот. Демократите сега искат и тях да му отнемат. Тая няма да я бъде и народният гняв ще ги помете. Моето дете не могат да ми отнемат. Дъщеря ми е омъжена, пълнолетна и живее със своето семейство. Но не мога да гледам безучастно какво вършат тези гадни изроди с моя народ.
Искам да кажа обаче и нещо друго. Тоя процес се почна още при Тодор Живков. Ще намеря точните цитати и ще ги пусна. За какво става дума? За това, през времето на Живков започва химическото обезплодяване на българи и българки. Като основа е използвано едно южноамериканско растение. В Третия Райх го разработвали като средство за обезплодяване на непълноценни индивиди. Някой дал на циганина Тодор Живков технологията и той почнал да я прилага срещу българите. Още преди години бе изнесена официална информация за 250 000 бездетни български семейства. Някой дава ли си сметка какво означава това? А някой да е чувал за бездетна циганка?
Ние нямаме право да мълчим! Поне докато дишам, аз няма да стоя безмълвен, когато българския народ е подложен на геноцид. Тези дни водих малък разговор, на живо. Опитваха се да ме убедят, че трябва да гледам позитивно на нещата и да виждам само положителното. Ами хубаво, да го направя. Ама къде е това позитивно и къде е положителното? Не го виждам. Не мога да бъда радостен, когато около себе си наблюдавам един свят на българи-мъченици. И се сетих за нещо много старо.
Беше преди 1989 година. Седнахме в градинката под старото училище на село с приятели, на бутилка вино. Един от тях разказа за книга или филм, не помня точно. Там се говорело за гръцки революционер, борец за освобождението на Гърция от турско робство. Дошли му на гости. Единият от тях почнал да се смее. И домакинът го изгонил: "Как може да се смееш в моя дом! Как може да се усмихваш, когато гръцкият народ всеки ден умира!"
Това трябва да е поука и за нас, българите.

преди 13 години 3 месеца #46549
Тези дни водих малък разговор, на живо. Опитваха се да ме убедят, че трябва да гледам позитивно на нещата и да виждам само положителното.
============================================================

"Да гледаме на нещата положително" Сакскобурготски. Явно си говорил с мазни либерали. Такива като си отворят устата да кажат нещо, имай си един гумен кур от сексшопа, специално за такива случаи го вземи и им го натъкни до гръкляна, хубаво така, навътре да влезе до сливиките. Те ще гледат положително на тази твоя проява и няма да ти се сърдят :-D :-D

преди 13 години 3 месеца #46550
Никоѝ не говори за политическото начало на Живков. Коѝ и защо го лансира тоя коварен и подъл убиец на българи? Има ли днес възрожденско селище, което да не е обезбългарено? Само чандала завъждат там. Чандала е на санскрит, но на съвременен български, маѝ се произнася като изчадие. Деца на ада, из ада се пръкнали. Били плод на кръвосмешение, казват.

преди 13 години 3 месеца #46551
Данчо, ти ме разсмя! Не, не бяха либерали. Бяха обикновени хора, строителни работници, но поддали се на идиотската либерална пропаганда. То от гледане на телевизия и от четене на тъпи, а вече и пълни с НЛП вестници дотам се стига.
Искам обаче да кажа и за норвежките имена на норвежките евреи. У нас не е ли същото? Надежда Михайлова, Александър Божков, Стефан Софиянски, Петър Стоянов, Георги Пирински, Андрей Луканов, та даже Сергей Станишев... Да, всичките те носят български имена, но не значи, че са българи. Сещам се обаче и за нещо друго. Имам една иначе много хубава руска песен в няколко варианта. В един от тях изпълнителят е евреин. И накрая, когато се представяше пред публиката, той сбърка своето собствено първо име! Какво значи това? Ами значи, че едното им име е за камуфлаж, за заблуда, а всъщност те си носят техните еврейски имена, но ги държат в тайна от нас.

преди 13 години 3 месеца #46552

Mahaira писа: Никоѝ не говори за политическото начало на Живков. Коѝ и защо го лансира тоя коварен и подъл убиец на българи? Има ли днес възрожденско селище, което да не е обезбългарено? Само чандала завъждат там. Чандала е на санскрит, но на съвременен български, маѝ се произнася като изчадие. Деца на ада, из ада се пръкнали. Били плод на кръвосмешение, казват.

Последното не го казвам аз. Така пише в свещените за индусите Закони на Ману. Това са много древни закони и циганите никъде не могат да избягат от тая истина. И не вярвам някой да се опитва да опровергава или да обвинява в расизъм точно Законите на Ману. Като им го кажеш и мълчат като варени тикви.

преди 13 години 3 месеца #46553

Елтимир писа: Край на света няма да има. Ще има ново начало. Спомням си едни думи, казани ми преди години:
"Всяка власт е от Бога, но еврейската е от дявола."
Ще дойде краят на еврейското господство и ще започне новото човешко Начало. Колкото повече хора повярваме в това, толкова по-скоро ще настъпят очакваните събития. Хората не могат да осъзнаят колко много зависи от техните мисли. Не от действията им, не дори от това, което казват и пишат. А именно от мислите. В човешката мисъл се съдържа неподозирана сила, но хората още не го разбират.

Дай Боже повече хора да повярваме!
Но за да доиде Новото начало, нали преди това ще е краятъ съ всичките му апокалипсистични прояви. Тъй че въ края на това еврейско управление кога, ада на Земята се вихри и се е разрастналъ повече отъ всякога, и въ Содомъ и въ Гоморъ не е било да посягатъ на дете, то огнениятъ дъждъ е много по желанъ, много по желанъ отъ естественниятъ дъждъ, по желанъ отъ Живота.
Та за това ПРОКЛИНАМЪ, ПРОКЛИНАМЪ, ПРОКЛИНАМЪ АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ. ПРИЗОВАВАМЪ БОГЪ ПО СКОРО ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ! ПО СКОРО!

преди 13 години 3 месеца #46554
Не, Ванина. Възмездие така, както ние го разбираме няма да има. Но ще има преминаване през Огнената завеса. При нейното преминаване зловредните центрове у човека изгарят. Тези, у които тези центрове преобладават, ще изгорят от Огнения вихър. Други ще преминат. Ти ще преминеш, защото си чиста душа. Аз не знам дали ще съм жив дотогава. Искам внученцето ми да премине, нищо друго. Ще има Пречистване, което няма да е човешко дело. Ще ми се оцелелите и преминалите да са повече. Българският народ ще оцелее, поне в това съм уверен. И България отново ще се възроди.
От нас сега се иска да не се поддаваме на Злото. Може да сме малко, но сме достатъчно, за да възродим нашата България, в това поне съм уверен. А освен всичко друго, имаме пълната подкрепа на Съвета. Още се колебая дали да напиша нещо, но може би утре ще го напиша. Случиха се странни неща.
Малък пример. Вчера ходих да видя един мой стар приятел, лекар. Казах му за операциите на жена ми, а той отговори: "Дано ПОНЕ жена ти се оправи". Само че аз вече нямам рак. Та реалността далеч не е такава, каквато ни изглежда. Ще ни бъде!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.