САЩ ще бомбардират Чехия

преди 13 години 4 месеца #46312
Няма по тежко престъпление отъ това да оклеветишъ невиненъ съ целъ да замажешъ своята виновностъ. Гледахъ кадрите по телевизията. Даватъ две момчета вървящи съ раници. И като има казахъ на родителите си че да носишъ на гърба си раница не е основание за обвинение, те отговориха, че единиятъ оставилъ раницата на земята, която въ последствие се е взривила. Е, и на менъ като ми дотежи багажа си го оставамъ на земята. Само че кадъръ да остави и да се отдалечи отъ раницата си НЯМА. Скарахме се. Толкова ли не виждатъ очевидното. Телевизията яко промива мозъците.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 4 месеца #46314

Ванина писа: А това че огънять бълвалъ изподъ земята е интересно. Отъ де я имашъ тая информация?

Бяха от руски сайтове. Имаше снимки на горящи сгради, както и свидетелства на очевидци. Сега търся, но не ги намирам. Оня ден ми беше прекалено зле и даже не ги записах. Изпод земята е избликвал огън, който е унищожавал цели сгради за минути. Но фактът, че целия този случай се замаза е показателен. А за три жертви искат да бомбардират Чехия. Паниката е налице.

преди 13 години 4 месеца #46315
Значи си е изцяло Божие Възмездие. Едно, че друго, че трето Божие явление ще скриятъ и ще изтриятъ отъ сайтовете, но няма да могатъ лавина отъ Божий гнявъ да спратъ.

преди 13 години 4 месеца #46316
Ванина , този проблем с по-старото поколение е навсякъде , цяла епидемия е . Даже си мислех да започна да анализирам и описвам този проблем с манипулираното им съзнание . Само ми трябва помощта на някой от по-старите , който обаче не е с промит ум . Става въпрос за родените между 1950 - 70 година , мисля си че зомбираните хора са най-много от тези поколения , за радост пак от тях са и най - смелите , умни и борещи се за България хора. За съжаление обаче зомбитата са според мен над 90 % , докато при родените след 1970 зомбирането и като брой хора и като "качество" на промивката е по-малко. Толкова ли пионерските и комсомолски простотии са им изгладили мозъците ?

преди 13 години 4 месеца #46319
Майка ми на времето не е била отъ много подчиняващите се. Щурава е била. Не е подстригала косата си, а подвивала я така че да изглежда къса кога отивала на училище. Покрай боледуването й забравили са да я направятъ комсомолка. Но въ детството ми тя подъ внушение на страхъ, никога не ми е говорила за Богъ. Единъ пътъ помня, много тайно бе въ отсъствие на татко, при загасени лампи отпразнувахме Бъдни вечеръ. Азъ не разбирахъ, но усетихъ свещенностьта. Някой пътъ ми разказваше за “доброто” бъдеще кога отъ комунизъмъ ще навлеземъ въ по високъ стадий на развитие. Хората щяли да бъдатъ добри и нямало да има пари, че всеки щялъ да взима отъ магазаина толкова колкото му трябва. Следъ 98 г родителите ми станаха антикомунисти. И днесъ виждатъ ужъ извращенията на властващите и расъждаватъ все пакъ. Но като че вярата въ “доброто” управление е на подсъзнателно ниво, може би отъ тогава насадена. И на подсъзнателно ниво е реакцията имъ кога заговоря противъ властващите. Но и телевизионните предавания мисля, че мноооого агресивнио ги манипулиратъ.

преди 13 години 4 месеца #46320
То това "вяра в доброто" , "мисли добро и хубави неща ще ти се случват" , "мисли позитивно" , "живей за мига" ми е "любимото" и други подобни тъпотии са все от чифутската пропаганда . Точно така манипулирайки хората ги държат в подчинение. Как човек да иска промяна , да иска свобода като не осъзнава че е заробен. Как като сам си внушава "щастие" с "позитивен начин на мислене" ще разбере че го правят на маймуна .Нали трябва да се ядоса, за да тръгне да си търси правата . Да сте виждали революция от щастливи , че и даже подсвиркващи си хора ? Или сигурно през 1876 са си нямали друга работа , та дай да простреляме пушките !? Ето така манипулират чифутите още от Освобождението. Първо дай да се съединим с Румелията , после чакай да станем независими . По нататък чакай "няколко" некадърно ръководени войни да направим че да се обединим . Чакай да платим репарациите от Великата война(първата световна така са я наричали). После чакай да станем република и да свършем с национализацията. Чакай да преминем от социалистическо общество към "реален" комунизъм. Чакай преустройство (щото Горбачов нещо мъти там) . Чакай "снишаване и пак снишаване" ,чакай демокрация , мирен преход , ЕС , НАТО. Накрая чакай Световната криза да свърши. И до кога все ще чака този народ ? През цялото това чакане все обещават "СВЕТЛО БЪДЕЩЕ" . Е , аз питам колко още ще трябва да ги чакаме ? Защо по възрастните (родени 1950-70) въпреки че са чакали много още имат желание да чакат ? Или може би подсъзнателно така им е по "удобно" - веднъж свикнеш ли с робията вече не ти се занимава с нищо ! Това за мен са ходещи мъртъвци , лошото е че младите хора днес почти навсякъде на такива разчитат , защото просто нямат друга възможност . Нали знаете революция се прави от млади хора , а най-лесно се спъва от старите им родители !

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.