Новото ми сайтче

преди 13 години 7 месеца #44924
След като евреите, покровителствани от съответните служби в Русия и България затриха моите пет сайтчета, аз взех, че си направих ново сайтче.
eltimir.ovo.bg/
Вижте го, може би нещо в него и да ви хареса.
Малко уточнение. Този път сайтчето ми ще бъде тематично. Искам там да развия няколко предварително набелязани теми. Поне засега политически такива не мисля да пускам. Общата тематика ще бъде в четири насоки - Тайни и загадки, Расата на Чакалите, Психотроника, История, Религия. Е, ще направя изключение за малко литература и поезия. Дребнотемие няма да допусна. Също така няма да мърся сайта си с политическите боклуци еднодневки като Бойко Борисов и подобните му. Тая противобългарска, противочовешка сган не заслужава честта да присъства в моя сайт. Ако някой търси компромати, да си ги търси другаде, не при мен. Също така в сайта ми няма да присъстват коментари, писани от разни кабалисти, сътрудници и послушници на ГРУпичката ЛЕМС и други такива провокатори. Дори геноцида над Българите ще разгледам в съвсем друга, напълно непозната светлина. Не кой го извършва. Тези кукли на конци - политиците са ясни на всички. Дори действията на евреите не ме интересуват толкова. Те са само технически ръководители, следящи за изпълнението на един проект, съставен от други. Ето, върху тези други искам да съсредоточа вниманието на читателите. Тези, други са истинската Опасност. С две думи познатото достатъчно сме го дъвкали и анализирали. Време е да захапем Непознатото.
Нямам много време, нямам много сили и няма да си позволя да ги пилея за глупости. Ще се опитам да направя един качествен сайт, от който читавите хора ще могат да получат полезна информация. Нека моят сайт не се приема като конкуренция на този. Тук нещата са много по-широко представени, а моите възможности все пак са ограничени.
И така, наскоро малко ме поспънаха. Ама не успяха да ме спрат. Пътешествието продължава! Забравете за реалността такава, каквато я познавате. Добре дошли в света на Елтимир!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44932
а когато имаше цели 5 сайта, от тебе се искаше да изтриеш само едно коментарче; едно единствено коментарче, но ти не го изтри, и естествено загуби - не конкретния сайт, а всичките си сайтове - така беше по-лесно за тия дето те удариха - те няма да си играят да ти удрят сайтовете по-отделно... Поздравления за новото ти сайтче, и гледай в него да не се побъркваш толкова. И още един съвет - по-малко лъжи превръщай в истина... успех...
Ти самия искаш да бъдеш наблюдаван, правиш всичко възможно да ги предизвикаш да те наблюдават, и те естествено те наблюдават (по-твое желание), но аз нямам нищо общо с това...

преди 13 години 7 месеца #44933
Благодаря за признанието, че си във връзка с тях. Но аз си го знаех и без да ми го казваш. Мога да ти напиша и трите имена на твоята "дружинна ръководителка". Желая ти успех с нея. Същият успех, какъвто имаха и предишните нейни помощници. Бог да ги прости, че ги споменавам.
И само един съвет от мен. Когато плюеш, не очаквай друг да ти трие плюнките. Когато се насираш, не очаквай друг да ти пере гащите.

преди 13 години 7 месеца #44937
отново ме свързваш със някаква "дружинка" за която си нямам и грам понятие - не ми пука, наистина. Ако бях част от такава дружинка, отдавна щях да ти го кажа, но не съм. Отново грешиш, и това иде да покаже, че никаква поука не си си взел от преживяното до-тук. И старите грешки си готов отново да започнеш да ги повтаряш.. А за осирането - съжалявам, че така си възприел нещата... Не аз, а ти си ги възприел така.

преди 13 години 7 месеца #44938
Дружинната ли? От самолет се вижда, че си неин кадър. Силвия Емилова Мирчева, по баща Любенова. Беше любовница на Димитър Радев. Последното го писа БЛИЦ, тя само го потвърди. Нейният съпруг Мирчо я изгони като мръсно коте заради тези наклонности. Алкохоличка и нимфоманка. Макар че като като жена е груба и не може да задържи задълго мъж около себе си. Лично аз предпочитам нежните, женствените жени, а Силвия е прекалено груба. Сякаш е с мъжки хормони, само където си няма оная работа.
Виждал съм и други като теб, омотани в нейните мрежи. И знам как точно го прави. Но я питай Силвето как е правила свирка на Мирчо за пет цигари. Та първо помисли колко курци е олизала и колко сперма е изсмукала, а после я целувай пак, ако можеш. В устата. Такава дружинка сте, че ще останете в историята като куриоз.

преди 13 години 7 месеца #44939
Сега за осирането. Бил си написал нещо някъде и аз не съм искал да го изтрия. Ей, в онези сайтове имаше стотици теми. Ти какво си въобразяваш? Че ще тръгна да ровя тема по тема къде си писал нещо? Ами да не си го писал. Кой ми сра в гащите? Така ли е?
На мен коментари не ми трябват. Коментарите ти трябваха на теб, да си избиваш комплексите. И като си се изпуснал, не обвинявай другите. Маймуната преди да глътне ореха си го мери дали ще й излезе отзад. Та по-добре си мери орехите. Това ми го каза навремето Стефан Вълков, на карето в Старозагорския затвор. Човекът ми преподаваше уроци. Полезни уроци, за цял живот. Един час каре, обикаляне в кръг, един час разговори. Явно на теб не се е намерил никой, който да ти обясни някои неща. Не тръгвай да се мериш с Елтимир, само това ти казвам. Бедна ти е фантазията срещу какво се изправяш. Ако не ми вярваш, питай Сливето, тоест Силвето, тя поне е наясно.

преди 13 години 7 месеца #44941
Ще го напиша и тук, защото разбрах, че има някаква спекулации по въпроса. Копирам направо от сайта си:
"За коментарите в сайта
Съжалявам, нещо из опциите е объркано. Аз също не мога да оставям коментари. Изписва ми това:
"Max. 4000 comments per entry"
Опитвах, търсих, засега без успех. Наистина съжалявам, безсилен съм.
Ако по някое време излипсвам, искам да знаете, че проблемът е здравословен. Вчера си легнах рано, бях уморен. Някак успях да обуздая болката и да заспя. По среднощ, както обикновено се събудих. Погледнах какво става в Интернет, изпуших една цигара и тръгнах да се връщам в леглото. Не съм успял. Преди малко се събудих върху мокета. Сякаш са ме рязали с трион през гърдите. Имам още малко пари и днес ще отида до аптеката, ако имам сили. поне нещо за стомаха. Оттам нататък е волята на Небето. Чувствам, че съм длъжен да го напиша. Не искам някой утре да каже, че видите ли, Елтимир се уплашил, Елтимир се отказал. Въпросът сега опира в предела на физическите сили.
Но аз няма да се предам. Силвия ме наричаше Овод, тоест Стършел. По едноименния роман на Етел Лилиян Войнич. Стършела, който командваше собствения си разстрел. Не, не съм Овод, не съм Стършел. Аз съм Елтимир. Това ми стига. "Тертерия няма да загине" - бе писал преди столетия Раньо Неро, Черният Паяк. А какъвто и да е, лош или добър, Елтимир все пак си е от Тертерите. И това последното никой не може да ми го отнеме. Тертерия няма да загине, моят Народ и моята Родина ще пребъдат във вековете."

преди 13 години 7 месеца #44942
Копирам от блога си:
eltimir.blog.bg/politika/2013/01/27/dyrjava-niama.1046678
Държава няма
Точно така. На тая нещастна територия няма държава.Тук има само една развиняла се Мафия и нищо друго. Следователно ние не дължим нищо на държавата, такава не съществува. Данъци, лоялност - да вървят по дяволите! Ако все пак даваме нещо, то е по принуда. Доброволно и съзнателно нека никой нищо да не дава.
Ще дам пример със себе си. От около месец нещо стана с хранопровода ми. Не мога да преглътна повече от един - два залъка. Боли, та ме къса. Някъде 4 пръста над слънчевия възел. Гладен съм, имам храна, а не мога да ям. Даже вода като пия ме боли. Гадно, нали. Търпях донякъде, но накрая отидох до болницата. Трябвало да се направят изследвания. Хубаво. Ама нямам осигуровки, от години съм безработен. Нямам и личен лекар. Значи трябва да си платя. Ами като нмам и пари? Ами като нямам пари, да мра. Така бил рекъл Негово Величество Премиера Боклук Бойко Борисов.
Ей, боклук Бойко Борисов, да не си посмял да се хвалиш с успешно управление, след като ти, боклук такъв съзнателно и преднамерено умъртвяваш хора като мен! Разбрахме ли се, Боклук? Ти мен ме убиваш съзнателно и преднамерено. Ти си един долен убиец и нищо повече. Дай ме под съд за тези думи, бе, боклук. Хайде да те видим. ти си на ход. Нищожество долно. Елтимир обаче ще предпочете смъртта, но на колене няма да падне пред вас, боклуци долни и гадни! И не се радвай, боклук, защото и след смъртта си ще те преследвам.

преди 13 години 7 месеца #44943
Наскоро ходихме с един приятел до Григор Симов. Гришата е една от легендите на българската антикомунистическа Съпротива. Не знам дали има по-достоен от него поне днес. Заприказвахме се и стана дума за Марин Манолов от Перник. Марин е един от тези политически затворници, които през 1969 година превземат Старозагорския затвор. Също жива легенда. Та питам Гришата как е Марин, а той ми отговаря - мизерства.
Бойко, боклук гаден! С още нещо ще се похвалиш ли?

преди 13 години 7 месеца #44944
Пак от блога ми:
2. aanonimous - ?:)
10:33
като си безработен от години от къде имаш пари за храна?:) и какво беше ,,държава,,?:) онова дето ти плаща да живееш без да работиш като тукашния varg1 ли?:) на колене нЕма да те караме да стоиш:) ти си перманентно нагъзен)))))00
цитирай
Изтрий
3. eltimir - Да
10:46
Да, храна си купих. Пратиха ми малко пари от чужбина. Поне от десет години живея така. Помагат ми от други държави. А нашата "държава"? Ние на нея й даваме. Плащаме данъци, плащаме такси. Тя какво ни дава? Цигански банди и безскрупулни убийци. Плащаме акцизи и спазваме всякакви идиотски забрани. С какво ни отвръща така наречената държава? С циничното - мри, щом нямаш пари. Да, пращат ми нещичко, от чужди страни ми пращат, не от България, преживявам някак. За лечение обаче не стигат. Лечението в бивша България е привилегия за богатите и за циганите. Не спадам към нито една от двете категории. Тогава какво ми остава, освен да прокълна това подобие на държава и тоя управляващ ни боклук Бойко Борисов!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.