1200

преди 13 години 7 месеца #44752
реално не смятам да влизам в спорове с никой относно християнството, както обещах, ще пиша и пускам само коментари, и тук там по-някоя тема...

В какво всъщност вярват християните: satana.ucoz.com/forum/29-298-1

Пловдивският митрополит Николай умъртви публично котка:
satana.ucoz.com/forum/5-143-1

Статуя на христос; ударена от мълния, опожарена и разрушена:
satana.ucoz.com/forum/5-142-1

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 7 месеца #44753

pan4o писа: защо ангел ме беше банал от сайта си ли... ами защото не го бива него за това... С такива индивиди като тоя ако подхванеш нещо, си направо обречен... Аз наистина бях сбъркал адреса в неговите сайтове - безумни - безплатни, и сега съжалявам, че съм си губил времето в тях - така е, след като получих в крайна сметка такова отношение, значи безсмислени са били усилията ми... Беше се побъркал нещо накрая с тея негови реплики че съм бил плачел като вдовица за УЙ... Ама накрая той заплака като вдовица, и аз знам нещо по-въпроса ама няма да му кажа... Щом пусна една тема - "Дойчо" с някакво си там лапе, се разбра, че му се е разлопала дъската... Нека само знае, че сайтовете му ги банаха не защото разкриваха истини, а защото превърнаха много лъжи във истини... Но е само заради лъжите и заради нищо друго. Пред това, че е разкрил някаква истина, враговете му могат само да му се поклонят, ако наистина е ИСТИНА... Но той трябва да знае, че в случая властите бяха снизходителни с него, понеже е изстрадал от комунизма и за това не го закачат... Както и да е, за него можем да пишем много и безкрай, но е загуба на време.

Нещо общо с Пламен Пасков от Димитровград, имаш ли? Иначе Димитровград е върл комунистически град и дитирамбите ти за единний светлий комунизъм, са с корен в тоя град на Сатаната;))) Ти не си истински антихристиянин, ти си просто комунист, който не обича християнството, поради атеизма. И си май бивш затворник, а? Или настоящ затворник? Или си просто ченге с адрес Димитровград?

преди 13 години 7 месеца #44754

pan4o писа: за мен лично, от момента на появата на християнството на планетата досега, целият свят е незаконен. И нито едно правителство в него не може да бъде законно (нито то; нито разпоредбите му), тъй като най-големите врагове на човешкото щастие и развитие - религиите, са винаги узаконени - с изключение на САЩ, която е страна за пример. В нейната Конституция не е узаконена нито една религия... за разлика от България, чийто чл. 13 от Конституцията и гласи - ТРАДИЦИОННА РЕЛИГИЯ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И ИЗТОЧНО-ПРАВОСЛАВНОТО ВЕРОИЗПОВЕДАНИЕ... Защо изобщо трябва да го узаконяват това - защо??.. Нека си го има, нищо против, ама защо трябва да е узаконено в конституцията на държавата - а, сетих се защо... защото държавата е престъпна и иска да създава престъпност - а за да създава престъпност, са и нужни престъпници - а такива престъпници може да създаде само християнството - ще говоря още по-темата и няма да спра... и ще докажа много от твърденията си...

Например! Защо държава, която узаконява християнската библия е незаконна ?...

Защото за една държава, която претендира, че е правова, няма по-голямо престъпление и беззаконие от това, да узакони една книга, с неизяснен автор; да я превърне в начин на живот на хората, след което (съвсем прикрито) да я изроди във правов ред.. Просто не може една държава да узаконява най-голямата отрова за човешката душа - християнството, и след това да съди и осъжда отровените от него души за това, че са съгрешили някъде! И не само да ги осъжда, ами и цял живот след това да не им дава правото, да започнат някога (докато са живи) държавна работа. Цял живот да носят петното на позора и да бъдат третирани като "престъпници", от същата тази държава, която ги е отхвърлила и довела до това състояние... Отхвърленият човек може да притежава много прогресивни заложби в самия себе си, но никога да не успее да ги развие или приложи някъде... Никога да не може да стане това, за което е роден. Може да е роден за полицай, за военен, за офицер, за държавен служител или политик дори, но никога да не може да стане такъв. И то само защото, мафиотската държава, в която той е имал нещастието да се роди и живее, има нужда от това да създава, и поддържа криминална класа...

Какво прави християнството по-въпроса специално със създаването на криминална класа!...
То прави точно това, от което има нужда всяка една криминална държава... То смирява хората, като ги кара да не се бунтуват срещу криминалните управления, а да им служат. Първото нещо, което тези управления правят със народите си, е чрез медии и религия, да объркат мисленето на хората колкото се може повече, след което съвсем търпеливо да изчакат времето, в което те сами ще се - Побъркат (от много мислене), и криминалната държава е факт.

Че държавата в която живеем е криминална е наистина така - спор няма. Те и затова не дадоха Амнистия по-случай влизането ни в ЕС. Как да си обясним и един друг факт! Че толкова много млади български момчета днес са натикани по затворите за глупости и дреболии, където с християнска библия, може да се сдобие всеки един затворник - при това безплатно. И ако зад всичко това не стои някаква "християнска конспирация" (на окултно ниво) здраве му кажи... Малко ли политици сме виждали по-телевизията да целуват ръка на свещенници...

Държава, която узаконява християнската библия, означава, че е разбойническа - криминална; означава, че тя иска да създава криминална класа и да я поддържа.. Означава, че тя няма никакво намерение да се променя, а повече от всичко желае да си остане такава, каквато е - завинаги ако може.. Затова когато някой се издъни някъде и отиде в затвора, цял живот след това не го оставят на мира, нито пък му дават някога шанс да си поправи името докато е жив - да живее демонокрацията...

След като искат от нас да бъдем християни и да вярваме в бог, тогава да проявяват милост на християнските празници (както учи библията), и да дават Амнистия на "съгрешилите" благодарение на "Божието Слово" и заради него... Може ли във една Турция, на всеки "Байрям" да помилват затворници и да намалят присъди на тежко осъдени, а тук в България само да им дават да вкусят свинско месо - в стола на затвора...

Не мислите, че бумът на кокошкари в България дойде случайно!. Напротив!. Той започна точно със навлизането на християнството в държавата ни.. И погледнете само какви са днешните резултати от него рефлектиращи върху правната ни система. Чрез християнството, ТЕ (властта) втълпяват на младите и наивни момчета, че ще дойде спасение от някъде; че някой ще им се притече на помощ когато са в беда. И когато същото това нещо - християнството, подтикне тези момчета наистина да съгрешат, и те съгрешат, - тогава ТЕ (властта) ги наказват със цялата строгост на закона в техните съдебни зали ... (ей-затова християнството ще си отиде от земята - и не заради друго, а точно заради това; заради ей-тая неправда която то създава между човеците - в самото християнство е писано: не съдете, за да не бъдете съдени...). Едно време през Комунизма си живеехме много по-добре, защото душите ни тогава бяха чисти; не бяха отровени от християнството - тогава то беше забранено, и с право.. Комунистическия съд беше много по-справедлив и милостив към кокошкари от колкото сегашния - демонократичен...

Как може един съдия, за който се знае, че притежава имуществено състояние за стотици хиляди, да вкарва в затвора млади момчета, за незначителни суми, които едвам доближават минималната работна заплата за страната. И не толкова заради сумата на която се оценява деянието, а заради самото деяние... ей-затова ще си отиде християнството разбрахте ли...

Принципно в този пост си прав, макар, че правиш безполезен престоя си на сайта с дърленето с Елтимир. Няма смисъл от дитирамби с него. Той няма да се промени, а и не смята, така, че е безмислено да се спами на тази тема.

Иначе за християнството и обвързаността му с държавата си прав. Това е поради цезаро-папизма. Държавата диктува на религията и религията става просто инструмент на държавната власт за овладяване на масите. Тя наистина е средство за контрол на съзнанието. При комунизма тя не бе нужна, защото самият комунизъм си имаше собствена идеология за контрол на съзнанието и религиозната система бе ненужна. Но капитализъма-демон-крацията няма такава. Кръвообращението на финансите не е идеология. Затова идва религията, която контролира съзнанието в полза на държавния апарат. Не се бунтувай, смирявай се, кротък бъди, паси трева, защото не можеш без овчар. Християнската религия е удобна за това. Удобна е на държавната власт, затова става "традиционна". Няма как да е традиционна тя, защото Тенгрианството е традиционната Вера на Българите. И ти виждаш, че БПЦ тотално подкрепя всяко действие, на което и да е правителство. Даже дейността и в социологията се насочва само в изграждането на вид социални домове и трапезарии, нещо което католицизма, отдавна е отработил, т.е. ние не виждаме на социални протести, духовници да водят колоните на протестиращите. А друго щеше да е, ако беше така, защото това щеше да е свидетелство, че Бог е с тях. А с поведението си, поповете показват, че Бог е с управляващите, а стадото е само за доене и стригане. Каква е ролята на БПЦ в ситуации като днешната липса на Държавност и Държава? Ами да я вдъхне в миряните си. Обаче това не се случва. нещо повече, БПЦ неистово подкрепя управляващата Олигархия и затова получава скъпи коли, пари, пистолети и светска власт, каквато не би трябвало да съществува в БПЦ, ако властта и идваше от Бога. Но не идва от Бога. Затова Старата Българска Вера - Тенгрианството ще възкръсне, за да поведе най-древният народ към неговият Възход, а не както БПЦ - към неговата погибел.

преди 13 години 7 месеца #44756
Нещо общо с Пламен Пасков от Димитровград, имаш ли? Иначе Димитровград е върл комунистически град и дитирамбите ти за единний светлий комунизъм, са с корен в тоя град на Сатаната;))) Ти не си истински антихристиянин, ти си просто комунист, който не обича християнството, поради атеизма. И си май бивш затворник, а? Или настоящ затворник? Или си просто ченге с адрес Димитровград?

- ами да речем, че не съм точно от комунистическия град, а някъде от селата в околията... И живея в корава селска къща с кучета на двора и едвам спя нощем от тях... Не съм ченге, не съм и затворник, но цялата система там ми е ясна от всякъде... няма да ти обяснявам от къде - просто ми е ясна... Ясно ми е и кой е на мушката на сегашната правораздаваща система... самостоятелно мислещите млади момчета от български произход... Уж сте Воини на Тангра, а почитате това, което унищожи Тангра, не знам как да ви разбирам... И по-спокойно, не съм агент, или провокатор - и недей така да нападаш без да знаеш кой е, и какво е отсреща... Досега тук с никой не съм се карал и не искам...
Нещо за сатанизма да ти кажа.. Понеже се уплашиха от окултизма и затова банаха два сатанински сайта, а сега гледам и третия го няма, и него са банали... Към настоящия момент, няма да намериш нито един сатанински сайт на български - можеш да провериш на гугъл, няма да намериш такъв - нито един... Системата просто ни победи от всякъде. Отказваха категорично да узаконят сатанизма като официална религия в България, а кървавите религии, ислям и християнство, са били винаги законни... незнам как да го разбирам това, освен, че живеем в нещо като религиозна диктатура... И да не ревнеш сега нещо (типично като християнска овца), че съм бил пратеник на Дявола, така ще ми паднеш в очите, че всичко твое дето съм го чел тука, ще го забравя веднага... Помисли!! Защо системата се вцели в нас, и ни победи. Защо не победиха вас например - защо???

преди 13 години 7 месеца #44757

pan4o писа: Нещо общо с Пламен Пасков от Димитровград, имаш ли? Иначе Димитровград е върл комунистически град и дитирамбите ти за единний светлий комунизъм, са с корен в тоя град на Сатаната;))) Ти не си истински антихристиянин, ти си просто комунист, който не обича християнството, поради атеизма. И си май бивш затворник, а? Или настоящ затворник? Или си просто ченге с адрес Димитровград?

- ами да речем, че не съм точно от комунистическия град, а някъде от селата в околията... И живея в корава селска къща с кучета на двора и едвам спя нощем от тях... Не съм ченге, не съм и затворник, но цялата система там ми е ясна от всякъде... няма да ти обяснявам от къде - просто ми е ясна... Ясно ми е и кой е на мушката на сегашната правораздаваща система... самостоятелно мислещите млади момчета от български произход... Уж сте Воини на Тангра, а почитате това, което унищожи Тангра, не знам как да ви разбирам... И по-спокойно, не съм агент, или провокатор - и недей така да нападаш без да знаеш кой е, и какво е отсреща... Досега тук с никой не съм се карал и не искам...
Нещо за сатанизма да ти кажа.. Понеже се уплашиха от окултизма и затова банаха два сатанински сайта, а сега гледам и третия го няма, и него са банали... Към настоящия момент, няма да намериш нито един сатанински сайт на български - можеш да провериш на гугъл, няма да намериш такъв - нито един... Системата просто ни победи от всякъде. Отказваха категорично да узаконят сатанизма като официална религия в България, а кървавите религии, ислям и християнство, са били винаги законни... незнам как да го разбирам това, освен, че живеем в нещо като религиозна диктатура... И да не ревнеш сега нещо (типично като християнска овца), че съм бил пратеник на Дявола, така ще ми паднеш в очите, че всичко твое дето съм го чел тука, ще го забравя веднага... Помисли!! Защо системата се вцели в нас, и ни победи. Защо не победиха вас например - защо???

Ми, че забрави го. Квото си чел. Чел си нещо по диагонала, ама нищо не ти е влязло. Просто от такива като тебе, файда няма, дали ще четат или не.
Сайта Воини на Тангра е многократно атакуван и дори бе ликвидиран. Той бе възстановен наново след доста ходене по мъките. Сатанист си? Просто никога не съм ви вземал насериозно. Щом Системата ви е победила, значи Сатанаска не е всесилен, хъхъхъхъ

преди 13 години 7 месеца #44761

pan4o писа: реално не смятам да влизам в спорове с никой относно християнството, както обещах, ще пиша и пускам само коментари, и тук там по-някоя тема...

В какво всъщност вярват християните: satana.ucoz.com/forum/29-298-1

Пловдивският митрополит Николай умъртви публично котка:
satana.ucoz.com/forum/5-143-1

Статуя на христос; ударена от мълния, опожарена и разрушена:
satana.ucoz.com/forum/5-142-1

То не е въпроса да се спори, а да се обменят идеи. Може пък ти да ни убедиш в нещо.
Като се кланяш на сатана би следвало да си чел "ад" на Данте Алигиери. Доста добре ще се запознаеш с владенията на твоя Господар... Ти си се насочил към дъното на 7-я адов цикъл.
Ето тук може да разгледаш кои ще са ти съобитатели.

danteworlds.laits.utexas.edu/gallery09.html

А на снимката долу може да видиш владенията на господаря ти в цялост - той е най-отдолу. В материалния план неговите владения се намират приблизително където е центъра на Земята. Може да прочетеш из литературата какво трябва да направиш за да попаднеш най-близко до него.
Между дугото крадците на държавни блага отиват директно при него - в 9я кръг... В книжката може да прочетеш и какво точно изпитва душата когато се намира там. За има-няма хилада години тя се пречиства от низките си емоции, достига до смирението и след това постепенно започва да се издига за нов живот - започвайки от минералното царство, после растително, после, животинско.. Това са още няколко хиляди години докато се спечели правото на съществувание в човешкото царство където волята е свободна.

Волята на човек е свободна също да се прекланя пред когото и каквото си поиска, обаче искам да припомня, че мисълта е субстанция, която се движи със скорост много по-висока от тази на светилната. Само фактът че преглеждате тези снимки и отправяте мислите си към долното царство - това привлича към вас съществата от там и ги храните с жизнената си енергия...

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 13 години 7 месеца #44762
Ето така е нарисувал френският художник Густав Доре, селенията на богохулците в Ада; в книжката може да прочетеш какво изпитват.

преди 13 години 7 месеца #44763
Ето на този линк може да намериш началото на една книжка, която описва подробно долната земя: ezopolet.blogspot.com/2012/05/1.html Линковете към останлите части са подредени от дясно.
Само да спомена, че Орис е руснак, който се води, че пише откровения от Плеядите...

За завършек, още една красноречива графика и стига толкоз. Това са 9-те кръга владение на падналия ти господар, заедно със съществата, които се грижат за изкуплението на греховете на душите. Свят на пречистващо страдание.

преди 13 години 7 месеца #44772
Който не приема християнството е зъл!...
Който възстава срещу християнството и го оспорва, също е зъл!...

Боже господи; ако християнството е най-доброто нещо на света, то това означава, че всичко останало е зло. Защо? Защото най-добро е само и единствено християнството и нищо друго. Откъде накъде християнството ще определя критерия за добро и зло. И откъде накъде някой ще решава, че хората трябва задължително да бъдат учени на добро. Какво означава това! Че преди това те вече са обявени за зли ли.. И затова се налага да бъдат помирявани - и не чрез друго (да речем, чрез подобряване стандарта на живот), а само и единствено, чрез християнството!. Значи; решаваш, че на хората трябва да им бъде натрапено християнството, и оп - обявяваш ги всичките за зли. И когато те тръгнат да ти доказват, че това не е така, ти само им показваш "пътят, истината и живота"... Или пък им казваш: Юдаизма се надига, той трябва да бъде спрян, защото застрашава мира в света и устоите на миролюбивите държави. И единствения начин по-който може да стане това е само чрез християнството... Християнство срещу Юдаизъм. А като ги погледне човек, и двете са еврейски религии. Едно еврейско учение срещу друго. Целият свят трябва да се бори вечно, за да победи най-накрая едно от тези две еврейски религии, сякаш света се върти около евреите, а не около оста си....

И като погледне човек, през всичките тези последни 1500 години. това Християнство все не може да победи, а уж все за това се бори, и все не успява, за което е може би виновен - Дяволът...

Абсурдно е да се твърди, че евреите управлявали света. Не оставайте никога с това убеждение. Евреите управляват, или по-скоро контролират само тези държави, в които източното-православие е утвърдено със закон. Само там, където е узаконено християнството и хората са възпитани във неговите ценности, може да стъпи еврейският ботуш да ги гази. Примери за това много! Погледнете един Китай, вземете една Индия, цяла Азия, Африка, целия Арабски свят - защо по-тези места не могат да управляват евреи?... Защото християнството там не е традиционна религия натрапена на хората със закон - ето за това... кой си мислите, че в тая криза отпуска толкова много пари за поддържането на християнски храмове ... и само не ми казвайте, че това не са евреите...

Ако християнството не вършеше някаква работа на някой, то нямаше изобщо да просъществува досега...

- казват, че евреите били необходимото зло... Ако не съществуваше християнството на земята, те нямаше да са необходими за нищо...

Едно християнско твърдение, което не е вярно...

Че евреите били обичали сатанизма... това са глупости и лъжи... Истината е съвсем различна! А тя е, че евреите се страхуват от сатанизма, защото той е техен смъртен враг...... не вярвате нали...

- нека тогава да по-размишляваме малко върху това: Какво всъщност обичат най-много евреите?!... Както добре знаем, те обичат най-много Юдаизма. Да но, за да бъде жив Юдаизма, той трябва да има противоположност, каквато е християнството, защото ако нямаше такава, той щеше да е мъртъв отдавна.. И какво следва от тук нататък, за да живее Юдаизма - я познайте... Насаждане на дяволопоклоничеството... А защо точно на дяволопоклоничеството ?!... Защото само то може да влее нови и нови вярващи във християнството и да задържи там старите, което ще го държи винаги живо и властно. А живо ли е християнството, жив е и Юдаизма... досетихте ли се сега какво обичат да насаждат най-много евреите...

(евреите може и да мразят християнството, но обичат да го насаждат на "гоите", за да им отнемат чрез него силата, и да ги превръщат в овце. И докато ние "гоите" следваме пътя указан от християнството, евреите винаги ще доминират над нас и живота ни, и винаги ще го превръщат във ад. И винаги ще се бият в гърдите, че са по-умни от нас...)

Християнската религия е наистина ужасна. Тя идва в живота на хората винаги със страх, с насилие, жертви и разрушения. Докато управлява и контролира положението резултата е бил винаги същия - всеобща разруха и морална деградация на слабо-мислещите. Когато започне да се отрича и отхвърля следват пак същите неща, дори още по-ужасни. УЖАС - около тази религия има само разрушения, лишения и страдания. Християнството е наистина религия на разрухата... и никой здравомислещ не може да оспори това...

(сега на забравяй плъх такъв да изкопираш написаното и да го оспориш - кой си мислиш)

преди 13 години 7 месеца #44774
кой си мислиш, че плашиш, недорасъл в главата средностатистически християнин, чакащ всеки ден небесно спасение.. Да не мислиш, че като си християнин (овца) си нещо повече от един атеист, и от останалите невярващи в твоя бог нормални хора - наистина не трябва да има никаква милост към такива като вас - деца на христа :evil:

да предложа на вниманието ти няколко цитата от една статия - за която ако се досетиш от къде е, има надежда да бъдеш спасенЪ.

- Оставете ме да ви кажа, че се самоизмамвате. Или ви липсва познание за самите вас, или смелост да погледнете фактите и да признаете истината. Вие, обаче не се сърдите на евреина, че разпна на кръста Исус, както изглежда някой от вас мислят, а именно за това, че той го създаде. В действителност, спорния въпрос с нас не е, че сме отхвърлили християнството, а това, че ви го наложихме!.. Вашите неясни, противоречащи си едни на други обвинения срещу нас са несравними с исторически доказаната гибелност на нашето нападение над вас. Обвинявате ни, че направихме революцията в Москва. Да признаем това. Е, и - Сравнено с онова, което Павел – евреина от Тарс направи в Рим, руският преврат е само едно улично стълкновение

- Защо да пилеем думи за вероятния контрол над общественото мнение, чрез еврейски банкери, притежатели на вестници и царе на киното, когато точно така добре бихте могли да порицаете доказуемата контрола над вашата цивилизация, чрез еврейските евангелия?

- Мога ли да насоча вниманието ви върху нещо, за което си струва да се говори, ако действително искате да говорите за еврейски заговор!... Защо да пилеем думи за вероятния контрол над общественото мнение, чрез еврейски банкери, притежатели на вестници и царе на киното, когато точно така добре бихте могли да порицаете доказуемата контрола над вашата цивилизация, чрез еврейските евангелия?

- Ние съборихме вашите идоли, изхвърлихме вашето расово наследство и ги заменихме с нашия бог и духовна традиция. Никое завоевание в хода на историята не може да бъде сравнявано с начина по който нашата победа отстрани от вас всичко.

- И чудно ли е, че така се ядосвате на нас? Ние парализираме и подтискаме вашия стремеж към прогрес. Наложихме ви една чужда книга, една чужда вяра, която не можете да преглътнете и смелите, защото противоречи напълно на вашата природа и ви държи във постоянно вътрешно незадоволство, тъй като не смеете нито да я отхвърлите, нито напълно да възприемете.

- Защо ни упреквате с една недодялана фалшификация като "Протоколи на мъдреците от Сион", когато можете да ни унищожите с Исус от Назарет и Павел от Тарс

- Обаче, дори и тези комплоти и революции са нищо в сравнение с големия заговор, който проведохме в началото на тази ера. Онова съзаклятие, което трябваше да превърне вярата на една еврейска секта в религия на западния свят.

- Обаче преврата, който християнството донесе в Европа беше нещо, което може да се докаже, – планувано от евреи и проведено като акт на отмъщение срещу една голяма езическа държава. И ако вие вече говорите за еврейски заговори, не мога да разбера, защо въобще не споменавате за разрушаването на Рим, цялата антична цивилизация и нейната сфера на влияние, чрез еврейското християнство.

- Гибон беше езичник с расово съзнание, почитател на езическата култура на Запада и същевременно изследовател на историята с очи и разум. Затова за него бе лесно да покаже болестта, донесла гнилост и разруха в аристократичната постройка на старата римска цивилизация. Той доказа, че християнството, - закона на Сион, и божието слово от Ерусалим - са главната причина за упадъка на Рим и езическия свят, за който той бе опора.

- До тук добре. Обаче Гибон не отиде по-далеч, защото бе роден и умря в едно столетие преди изобретяването на научния антисемитизъм. Той не изясни дали всичко това бе случайност или строго замислен план. Той видя как една чужда вяра приижда от изток, заливайки китните страни на Запада. На него никога не му дойде на ум, че цялата мистика на христовата жертва бе замислена прекалено точно с крайна цел – разрушението. Ако нямате нищо против, фактите са твърде ясни.

- Римският държавен апарат беше напълно прояден от червеите на еврейската пропаганда. Павел бе победил. И аз, ако бих бил антисемит, в търсене на най-достоверен пример за подмолен заговор от страна на евреите, така поне бих обяснил нещата. Как една модифицирана еврейска религия (секта) успя да се наложи над целия западен свят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.