ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЛЮМИНАТИ И МАСОНИ

преди 20 години 6 месеца #4602

Nadejda писа: А, ЧЕЛ ЛИ СИ, ТИ ОЛИГОФРЕН ЗОМБИРАН И ПРОДАЖЕН, ПРИКАЗКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ ? (Не обиждай, ако не искаш да получиш бан - бел. Севар)

:karte4: :devil:
:yeah:

Аз ли съм това овчарче?? :frown2:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 6 месеца #4603

Пуснато на: Вто Фев 28, 2006 9:27 pm

На страницата на ВОЙНИТЕ НА ТАГРА, тези с мишите опашки, вместо с конски, една карикатура, на която пишеше:

ВСЯКА ДЪРЖАВА СИ ИМА МАФИЯ, НО В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.
КАКТО ВИНАГИ СЕ ИЗПУСКА НАЙ-ВАЖНОТО ПРИ КРИТИКИТЕ, ПОРАДИ КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАМ ДА ДОПЪЛНЯ ТОЗИ ТЕКСТ СЪС СЛЕДНАТА ФРАЗА:

ВСЯКА ДЪРЖАВА СИ ИМА МАФИЯ, НО В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, А ТАЗИ ДЪРЖАВА СЕ ДИРИЖИРА ОТ СВЕТОВНАТА ОЛИГАРХИЯ.

НО, НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ ТОВА ОСТРОУМНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ВАЖИ ДНЕС, ПОЧТИ ЗА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И ТОВА Е, НАЙ-ВАЖНОТО ВСЪЩНОСТ ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ИНАЧЕ ТОЗИ ПЕРВЕРЗЕН ПРОЦЕС ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА, ДО ПЪЛНО ИЗГНИВАНЕ НА ОБЩЕСТВОТО ПО СВЕТА.

ТОЗИ ПРОЦЕС ОТДАВНА Е ЗАПОЧНАЛ И Е ПОЧТИ НА ДОВЪРШВАНЕ, НО, МОЖЕ БИ, ИМА МАЛКА НАДЕЖДА АКО СЕ СПРЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ХОРАТА ОСЪЗНАЯТ, КОЙ СЕДИ ЗАД ВСИЧКИ МАФИОТИ, СЕКРЕТНИ СЛУЖБИ, ПРАВИТЕЛСТВА И РАЗНИ ДРУГИ ДЕБИЛИ, КОИТО СЕ ВЗИМАТ ЗА ГОЛЕМИ БОСОВЕ, А СА САМО ЕДНИ МАРИОНЕТКИ.
ЧЕ СА ВАЖНИ ВАЖНИ СА В ТАЗИ СМЕРТЕЛНА ИГРА НА ЛЪЖЕНИЦА С ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО, НО САМО ВАЖНИ ПИОНКИ, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕ И КОИТО СЛУЖАТ САМО ЗА МАШИ ЗА ВЪГЛЕНИ И СЛАГАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО В ОГЪНЯ НА АДА.

Eто така, с полувинчати хора и полуистини се държи света в една ръка.
Хората си въобразяват, че вършат нещо и даже, че казват истината, а всъщност са само проводници и пионки на световната олигархия по места.
Надявам се, че ще си спомните мъдростта, че големите неща са съставени от малки, ако въобще си направите труда да разберете за какво става дума.
Знам, че е трудно човек да се изправи лице с лице пред истината, но само така може да се надхвърли полуистината, която е по-страшна и от лъжата.

:devil: Дяволът измисли половинчата истина, като лъжа, която е перфектна и никога няма грешка.

:karte4: :devil:

преди 20 години 6 месеца #4612
Надежда, защо обиждаш безпричинно?
Какво друго постигаш освен да се излагаш по този начин ?
С това дето каза за мишите опашки пък направо си помислих, че влизаш тука в нетрезво състояние.

Ако се лъжа ме поправи.

Хелиопола сме го чели мнооого отдавна и както навсякъде обикновено се поднася инфо премесено с лъжа за да не може човек да прецени кое е вярно и кое не е . И накрая да си помисли, че всичко е лъжа.

Ти вместо да се плашиш от разни там ченгета, илюминати , кардинали и друго подобни педераси се стегни малко и си хвани едно возило и идвай на трети март в София , ако искаш нещо да се промени.

Всеки който си казва, че нищо не зависи от него е добре зомбиран и готов за новия световен ред. Който няма да се състои никога за изненада на строителите му.

преди 20 години 6 месеца #4613
"Хелиопол" е сайт на "гуруто" Виссарион, с истинско име Сергей Тороп. Евреин. Хелиопол или Градът на Слънцето се казва неговото селище на брега на езерото Тиберкул в Сибир. Дори да има верни неща в този сайт, те са поднесени с цел да ни навредят. Георги правилно е забелязал, че нашите врагове искат да ни подтикнат към бездействие като ни внушат чувство за безпомощност и безнадеждност. Да, ама не! живи сме, значи още има надежда. А защо точно ти, Надежда искаш да ни отнемеш надеждата?

преди 20 години 6 месеца #4616
Добър въпрос, Елтимир, мнооого добър :thumbsup:

Абе, аз се чудя, защо като почна да чета дългите постинги на Надежда ме заболява главата!

преди 20 години 6 месеца #4619
Надежда внушава непрекъснато безнадеждност. Съзнателно или несъзнателно, ама го прави. Всички само това правят с тези непрестанни "разобличавания" на илюминетите и масоните. Те трябва да се приемат като бацили, а не като някакви господари. Никакви господари не са, не след дълго няма да има и помен от тях и от "хилядолетната им конспирация".

преди 20 години 6 месеца #4624

LETO писа: Абе, аз се чудя, защо като почна да чета дългите постинги на Надежда ме заболява главата!

Не знам за вас, обаче аз никога не мога да ги дочета до края.

преди 20 години 6 месеца #4628
Беше в края на 1989 година. Бяхме се събрали наши хора и дойде един, познат на някого от нашите. Като глътна няколко чаши взе да говори, че е масон. Между другото каза доста верни неща за онова, което е замислено, и което предстои да се случи. После излязохме, не си спомням вече повода. Но излязохме. И нашият масон така се беше разгорещил, че си изхвърли портфейла с парите и документите в Перловската река, та трябваше да слизаме и да ги вадим. Няколко месеца по-късно научих, че се е самоубил.
Мисълта ми беше, че не са чак толкова велики. Като престанем да гледаме на тях като на някакви величия, ще видим колко нищожни са всъщност. Гола вода, кал по гърба, тиня по ушите и рибка в джобчето.

преди 20 години 6 месеца #4629

Елтимир писа: Гола вода, кал по гърба, тиня по ушите и рибка в джобчето.

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Не го бях чувал това!

преди 20 години 6 месеца #4632

Искрица писа:

LETO писа: Абе, аз се чудя, защо като почна да чета дългите постинги на Надежда ме заболява главата!

Не знам за вас, обаче аз никога не мога да ги дочета до края.

Има едно решение. Почваш да правиш като мен. Въобще не ги четеш. :)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.