Сигурен съм, че тези нашите словесни обяснения са много по-повърхностни от това как би го обяснило чистото тенгрианство. Там затова няма мантри, няма кратки пътища. Всичко е резултат от продължителни усилия и търсения на отделния индивид. Затова посветения тенгрианин, преди да започне да търси обмен с други същности извън материалния свят се е научил да различава Истината по собствен път, развивайки собствена мъдрост и любов. Сърдечният му център работи с пълна сила. А и освен това не мисля че тенгрианин би търсил обмен по вертикала с друго освен със Абсолюта - своя Господар.
И тук ще спомена една скорошна публикация на сайта на Елтимир - за молитвите на юдеите. Докато се молят и изпълняват разни ритуали - те си намятат един плат през главата. Той им служи като свод - енергията не отива нагоре а се завихря и слиза надолу. Освен това те общуват с Яхвето си като с равен като със свой близък. Тоест ползват слънчевия сплит, при което за обмена спомагат привежданията напред от кръста, които извършват с относителна честота. Те не се молят нагоре към небето! То и аз се обръщам към моя Бащица-Господар, като към роднина, но никога не съм ползвал друг изход освен седма чакра и никога не съм допускал от мен да извира нещо към Него ако не е подпряно в четвърта чакра. Докато при тях едва ли насочват от по-нагоре от трета. Те изобщо не допускат съзнанието си в Светлината! Май открихме съществена техническа разлика и именно тя ми дава основание да нарека дадено вярване или ритуал - сатанизъм или свещенодействие.
И ако досега сатанизма е давал резултати поради отдалечеността на Земята от някои други Слънца и слънчеви системи, то напоследък и за в бъдеще енергийния натиск отгоре се очертава такъв, че въжделенията на нито една подземна същност няма да се осъществят, а самата тя няма да издържи на припек. А и покривалките им ще прегорят...
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.