Променените вибрации на ЙерСу Как влияят на хората?
Цитат от една книга. Нищо повече. "Виктор" не се оказа прав. Съжалявам,Викторе.
exist писа: Попитали едного философа защо е изпотен. "Препирах се с простаци" - отвърнал той.
Цитат от една книга. Нищо повече. "Виктор" не се оказа прав. Съжалявам,Викторе.
Цитат от една книга.Нищо повече.Достоверноста се отнася към Истината,така както Очевидното към Светлината.Но същото това очевидно,без да се променя,има различни аспекти в зависимост от състоянието на очите на наблюдаващия,от степента на тяхното отваряне и гледната точка;тя не съществува за очите,които се затварят или за слепите.Същото е и с достоверноста.Тя има своите условия,своите критични степени,кризиси знаци,съотвестващи у човека,в неговото Съществуване,колективно и индивидуално,образоващо и образовано, инволюиращо и еволюиращо.Училището нарича това Критерии,а ние добавяме към тази абстракна дума нейния жив субстрат.
Може да се каже,без риск от грешки,че три критерия си поделят човешкия Дух.По реда на тяхното влияние,това са :
1.Философията;
2.Науката;
3.Живота.
Ако философията заема първото място сред тези три критерия,по своето влияние,това далеч не е така от гледна точка на нейната реална стойност.
Първия критерий,този на философите, сам по себе си има единственно стойност на мнение и предположение;това е едно бърборене,повече или по-малко изискано,в зависимост от вроденото красноречие, повече или по-малко невинно,в зависимост от образованието,но винаги полунесъзнателно и целящо да издигне в Принцип идивидуализма, в Авторитет - мнението,а Анархията - във всичко.
Отдаден на самия себе си,а не подчинен на живота и науката, философският път не води към Истината,която е Живота; той се отдалечава от тях и издигането на Философите в управлението на Обществата винаги води до тяхното унищожаване.
Такава е била съдбата и на древния свят.Началото е във Вавилон;и при евреите излезли от Вавилон,царуването на книжниците и фарисеите продължило; при гърците,които забравили орфическата Синархия,както евреите забравили и изопачили какво ли не...философите и суфистите ни доказаха какво струва философския критерий сам по себе си за социалната Държава.Накрая видяхме и тук,ще го виждаме и за в бъдеще, накъде върви съдбата на съвременна Европа, благодарение на средното образование,което от времето на Ренесаса събуди тази ментална Анархия, а след нея и управленската анархия - достойна дъщеря на идивидуалистичната ФИЛОСОФИЯ.
Имаше един Митко, голяма работа. Любовник на Дарина Павлова и личен приятел на Георги Седефчов. Та Митето се опита да захапе кокал, който не бе според неговите устенца. Не бъди като него, iss.
Иначе промяната в настроенията и поляризацията на емоциите датира отдавна. Май започна 2004, но 2005-2006 настъпи сериозен разрив между двата полюса още тогава всеки се насочи натам от където е.
А нали Тот каза че за да се ровиш из Дълбините трябва да си достигнал също такива Висини, за да държиш Баланса; колкото надълбоко навлизаш в Мрака толкова силна трябва да е Светлината, която осветява пътя ти. Разбрахте ли сатанистчета. Затова сте изгубени. Не една и две души са отишли в казана докато задълбават в черното изкуство без да издигат духа си Нагоре. А Тот препоръчва изобщо да не се отправя взор към мрака. Човека е Светлина и натам му е Пътя! Цели цивилизации са заминали заради афинитета си към забранените изкуства...
От безразборния секс, през генното инженерство до употребата на алкохол и наркотици, измами, лъжи, кражби – всичко е сатанизъм и това е още по-осезаемо днес. Поведението ви храни демоните които ви разяждат и душите ви слизат все по-надолу надолу. Но понеже демоните пищят от страх и се крият от Светлината която напира – те вече не могат да ви осигурят комфорт в земния живот. Вие искате да си продадете душата, за да имате пари-коли-жени, но няма кой да ви я купи!
Но да продължа: според мен причината за това физическо неразположение е не вибрацията на Йер-Су а промяната в енергетигата, която отразява Слънцето към Земята. Промяната в йонните лъчения през които Земята и цялата Слънчева система преминават. И дискомфорта се получава от дисхармонията между вибрациите на физическото тяло, които все още не са се повишили окончателно и тези енергийното тяло, което директно поема новите енергий, но после физиката не успява да ги асимилира. Незнам дали всички хора преживяват едно и също, но определено не съм само аз. Има и хора с много по-сериозни състояния на тялото, което все още не е адаптирано към елемента Огън, който свободно навлиза в телата им.
Добре че има Йога и разни практики за децентрализация на енергийния поток, че иначе незнам. И блажени са невежите. Чувал съм че в Тенгрианството има много серизни езотерични практики, но те са толкова прецизни и ефикасни, че ако не се изпълняват стриктно и правилно могат да са опасни, пагубни.
Ако някой е скептично настроен към това което пиша мога да му кажа – ако не усещаш Вибрацията, човеко – тежко ти! Защото скоро ще се отворят пред теб възможности и способности и ако не си готов за тях ще страдаш неимоверно. Гибел те очаква, гибел и слепота, халюцинации, болести и мутации. Ви е с дебелите златни и сребърни „ланци“ – изобщо не си давате сметка какви щети си нанасяте и как ограничавате развитието си в този ключов за човешката еволюция период. Няма да ви помогнат щангите и лицевите опори! Продължавайте да си помпате егото, продължавайте да се величаете с материалните си изживявания. Колкото по-навътре в материята се ровите толково по-грубо ще изскочите в Небитието. Материята е една илюзия. Вашата материална памет дали стига и 100 години назад?! А Земята съществува от милони години! Давате ли си изобщо сметка през какво е минавала тя – през какви адаптации и какви промени?! Давате ли си сметка че има цикличност отвъд вашия и на вашите пра-баби и пра-дядовци живот?! Давате ли си сметка че сме изпратени тук в преломен момент и това не е случайно!?
Много ми е смешно като си говоря с хора и им споменавам за катаклизмите, за „2012“ - водя си статистика... Някои казват „лелеее кво ше прайме... къде да се скриеме.. сичките ше измреме“ други казват „глупости – нищо няма да стане“! А никой не казва „човек, какво да направим за да се спасим“! Никой не допуска че едновременно ще има катаклизми и едновременно хора ще оцеляват. На първите мога да кажа – „хората имат физологически ресурси да преминат през тези преломни години. Търсете и ще откриете, но не можете да се скриете!“ на другите мога да цитирам отново Тот: „Глупакът знанието смята за невежество и това благо вреди му. Той в смърт живее и глупостта е храната му.“
Как пък нито един не каза „да, катаклизъм ли?! Нали сме Българи - нас ни е дадено да минем Отвъд!“
Свързах се с Горския Дух. Благодарих му и го помолих да ни посочи обратния път. Не само че тръните вече не ни спираха, а дори знаех кои изсъхнали клони да повалям. Сработихме се с Природата. И така неусетно стигнахме до пътеката която самите ние бяхме прокарали на идване.
Направих си заключение: вибрациите, енрергиите, които управляват Земята се повишават, силата на Природата се възвръща. Онези които не знаят да живеят в хармония с Нея са обречени да се изгубят в трънака – болка, отчаяние, смърт, кръв – храна за Господаря на Материята.
На времето от морените на Витоша излизаха едни такива особенни неща..........
Сигурно и сега излизат, ала аз не съм ходил отдавна там.
Еххх, тази Исссс - толкова менторски звучи, че ме кефи. Лъха на чувство за собствена значимост от километри
Лично за себе си предприех таквоз едно нящу - насочвам се към течни храни, съвсем естественно задържайки все повече време от деня на кафета, бири и сокове.
И чаак привечер нещо смотвам, твърдо.
Е, няма такава лекота, казвам ви.
А Маслов във "Откровенията към хората" го е зачекнал от всички страни прехода. Няма косъмче, необяснено.
Все пак, името Йер Су ми харесва повече, не знам наистина защо
Много скоро след 2012 се предполага че вече ще имаме наличен потенциал да трансформираме прана във физическа енергия. По време на лемурийската епоха хората са се хранели с един плод на седмица - храна за тялото. Но са били постоянно включени във праничната верига. Енергийните им тела са били много по-мощни.
И друго нещо да споделя, което ми попадна неотдавна:
Хората трябва да се върнат към хранителните си навици от предишни епохи. Единствената храна предвидена за животните на Земята са плодовете на земята - плодовете и то не грудките а онези които растат над земята - под лъчите на слънцето. Яденето на месо е противопоказно за организма - това е да се храниш със смърт. Нали една от Десетте е "не убивай". Жалко но дори и в магазина ставаме съучастници на убийство - убиваме. Но това е повърхностно и оспоримо... Хищници сме били по природа...
Еми добре брато, ама аз ше ти кажа че месо+алкохол+стрес/страх = рак! Радваш ли се?! Наял си се с месо - пийнал си няколко чашки - честито - пълен си с метастази, които чакат да се отключат при първа възможност - само да се стреснеш нещо! Това е от езотериката и няма да го развивам защо и как - кои вещества с кои влизат в съединение и как те изпържват...
Но ще публикувам това - понеже вярваш само на учени с титли ако може от хАмерика:
www.segabg.com/online/article.asp?issuei...1§ionid=4&id=0000802
Да знаете - душевната чистота вече е тясно свързана с телесната. И двете са задължителни за да се "премине през ситото".
Само мога да гадая и да разчитам на Откровения:stonetales писа: Това с Горският дух ми хареса
На времето от морените на Витоша излизаха едни такива особенни неща..........
Сигурно и сега излизат, ала аз не съм ходил отдавна там.
...
Все пак, името Йер Су ми харесва повече, не знам наистина защо
Йер-Су е наречен могъщия дух на Земята, който управлява земните пластове и водата. Той е в хармония директно с Вселенските вибрации.
Горските Духове са могъщи духове от типа "вечно гладни/търсещи". Не са непременно добри нито зли - всеки си е индивидуалност. Другия вариант е да са полубогове, но едва ли един полубог би се ограничил да се свре в пещера за да си отглежда екзотично дръвче пред входа.
В крайна сметка вибрациите на Йер-Су влияят на целия живот на Земята, но Горските духове са много тясно свързани с тази вибрация - когато честотата й нараства и тяхната мощ нараства, както междувпрочем и нашата, на хората - повече дори - стига да повярваме.
Важно е да се изясняват тия неща. По принцип се смята че когато някой познае кой точно демон го е обсебил е много по лесно да се пребори с него - да го прати от където е дошъл. В материята си казваме - "да познаеш врага за да го победиш"...
Същото е и с другите енергии - на Светлината - ако ги разберем имаме шанса да сме в хармония с тях (евентуално да ги провеждаме).
Нито те знам, нито те познавам. Нито си ми сядал на масата, нито съм ти виждал очите.
Брато - вярвам само на себе си. Допускам, че го правя по-дълго, отколкото смяташ.
Недей и ти първосигнално да ме ядеш, наистина няма за какво
А за фанатизъма и равновесието има един лаф:
"Прекаленият светец и Богу не е драг"
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.