Мисията на Българите

преди 14 години 7 месеца #43421
Една интересна статия, посочена от наш участник. Смятам, че съотношението истина/неистина е 80/20, което е много добро попадение. Поздравления за автора!

България с мисия 2012

Пробуждането на земята обаче ще приключи, когато достигнем върха на галактиката след 19 години. т.е. около 2031 г. В това приключение българите като най-древна нация ще заемат централна роля

Макар според Едмон Ротшилд и Дьорд Шорош е заповядано през 2030 да няма нито българи, нито България. Кое от двете ще е вярно - от нас зависи. Небето ни е дало достатъчно знаци.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 13 години 9 месеца #44376

преди 13 години 9 месеца #44377

anti666 писа:

Einherjer писа: Така като ви чета, описвайки тия Тангроизбрани митологизирании българи си викам : абре аз май не съм българин па щом не съм тангроизбран да водя човечеството.
Вие истински българи ли сте? Тангра говори ли ви? Да , виждам че си следвате вярно мисията . Ама не знам да ви се доверя ли, Георги-НаЦи, анти666, и други...

Гледам че си се развихрил здраво докато го няма админа и си оспамил навсякъде. Преди да те баннем, искам да питам ти ли си автора на следните стихове?

"Мразя целият свят и всички хора. Проклети да са те.
Защото ме проклеха преди да се родя,
И след това сьм в Ада.
...и мрак когато ме обгьрне,
и в нищо стана нищо,
тогава моето проклятие ще бъде кат живот,
за тях и целия им шибан свят.
...и нека ужас те да видят,
Адьт в миг да се отвори.
И те при мен да заживеят.
Тук , кьдето Аз сьм в Ада.

Спас Минков
31.05.2001г. "

Спас Атанасов Минков от Русе. Същият, който заедно с Цветомир Георгиев Йолов пикаха под прозорците на Севар, а после му ги счупиха с камъни.

преди 13 години 9 месеца #44379
За Царичина. Почти всички участници в експедицията бяха самоубити или направо убити. Демократите се постараха да не останат свидетели на случилото се. Тетрадките на Логинова пък заминаха за Изсраел, за "изследване". Знам обаче за двама останали живи.
Надежда Джамбазова, която по едно време пишеше и тук. Бивша секретарка на пол. Наплатанов. Заминава за Швейцария, за да спаси кожата. Е, жената е леко мръднала, ама е жива.
Един мой стар приятел, който като войник копае там. Той също емигрира, но него го принудиха с икономически средства. И с предупреждението да си затваря устата, ако иска да остане жив.
За други оцелели не ми е известно.

преди 13 години 9 месеца #44455
ТУК СМЕ СИ ОТ ВРЕМЕ ОНО -
balkan1.blog.bg/politika/2010/07/03/ot-k...-na-balkanite.571532

преди 12 години 9 месеца #48251
ydara.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3430

Интересна статия, но не успях да копирам текста.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.