Истинско бедствие Българската болест
[Offtopic]
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
През ХХ век не друг, а видни теоретици-физици реабилитират понятието Бог в модерните разбирания за Вселената. В теорията на елементарните частици възниква понятието “физичен вакуум” като основно състояние, от което се раждат всички частици и полета. Академик Шипов пише: “Абсолютното нищо… е източник на всичко… Абсолютното нищо – искам да го подчертая – претендира за образа на Бога. Можем да кажем за тази същност само, че тя има абсолютни творчески способности…” и продължава: “Целият плътен свят, цялата плътна материя се ражда от вакуума. Но над вакуума стои първичното поле – полето на съзнанието! Първичните торзионни полета като вихри, носещи информация, по свойства са много близки до наблюдаваните явления в областта на психофизиката – телепатия, ясновидство, телекинеза и т.н. И като си представим, че съществува някакъв физически носител, като такава физическа същност ще се прояви полето на съзнанието, единното поле, което заема най-високото място в тази йерархия.” Така уникалните изследвания на академик Шипов, в резултат на точните решения на уравненията за физичния вакуум, дават възможност да се обособят и математически опишат седем равнища на реалност в мирозданието, да се получи математическо потвърждение за съществуването на Бог. А концепцията за торзионните полета дава физическото обяснение на съзнанието, душата и духа. Според академик А. Маркон: “Бог е преди всичко информационно битие, идея, дух, слово, логос. Но той е и финноенергийно битие, емоция, душа, любов. Той е и физическо битие, вещество (както и физическата енергия-вселена). Бог е всеобхватно начало, източник и причина за саморазвитие на битието, но също и негови многобройни персонификации.” Така за базисния си въпрос имах реални научни факти и получих реален и фантастичен отговор.
А относно преградите които искаш да си слагам ще кажа това:прегради към познанието не трябва да се слагат защото така се ограничаваш в едни рамки на общоприетото от стадото и се превръщаш в един от стадото,а за търсачите на истината това е недопостимо защото тогава спират да са търсачи !
колкото до духовноста ,академижите го обесняват много добре !
просто те съветвам като има нещо ново да го проучиш малко и тогава си давая мнението и прави оценки
Едни сили, бушуващи във финия свят, довеждат до усукване на торсионните полета, а други сили ги разсук-
ват. Силите, които усукват торсионните полета и способстват за съхранението на информацията са позитивни, а си-
лите, които разсукват торсионните полета, са негативни, | вредни, защото изтриват информацията
С други думи казано позитивни сили и негативни сили.
Или ако искаш духовно напреднал (или възвишен) човек и духовно деградиращ човек...но това е дълга тема и няма да се спирам на нея!
Тъи като не умея да качвам фаилове давам този линк да прочетеш фаила и да се позамислиш за мирогледа си!
Малко по широко гледаи на нещата който се случват в наши дни,ще ти е от полза!
star05.net/e-books/duhovna.lit/mistika/t...izika.na.viarata.pdf
===========================================
Първо - редактирай си поста, че нищо не ти се разбира. Второ - това което се разбира е, че много бързо си правиш изводи за човек, който не познаваш и който се опитваш да опознаеш само от 1 пост. Незнаеш кой съм и какво знам, а дори и да си врач или телепат нищо не виждаш. Просто звездите не ти го говорят. Толкова по този проблем.
Аз на физика не вярвам. Аз не вярвам в молекулите, атомите и всякви други по-малки елементарни частици и веднага ти казвам на какво почиват възгледите ми. Учените се опитват всички да убедят че космоса е вакум, но ако беше вакум, защо тогава продължава да се разширява вселената, а не се свива? Т.е. има нещо в този космос и това определено не са атоми и молекули, а щом не е и вакум, значи си е чиста енергия и представи си цял огромен космически океан от енергия (вселена пълна като балон с енергия) без физическа маса, защото самата енергия е вид материя, която не се нуждае от матерялен носител за да съществува, защото тя сама си е матерялен носител. Т.е. искам да кажа, че пълнежа на вселената не е вакум ами си е енергия. Толкова по този въпрос.
От всичките ти постове ти по-скоро звучиш като някъв физик, който се опитва да докаже с налудничивите си необосновани теории, същесвуването на единния вселенски бог, а не дава отговор на въпроса за множеството богове и пантеона - нали все пак твърдиш, че си езичник, а по-скоро звучиш като християнин физик, който се опитва да докаже пред себе си чрез някаква теория, независимо дали тя е правилна или не и независимо дали почива на някакви реални факти, че бог съществува.
Трябва да ти кажа, че аз не мисля, че бог е любов. За мен любовта съществува само между мъжа и жената, защото ако ти кажеш, че обичаш някой мъж, значи това си е чиста педерастия. Знаеш ли каква разликата между любов и обич? Любовта е привързаност, уважение и СТРАСТ, докато обичта е само привързаност и уважение. Виждаш ли колко е голяма разликата в едната страст?
Боговете не ни обичат, те са единствено справедливи към нас и действат според закона, което значи, че мисля всички нещастия по земята като болести, наводнения, земетресения, вулканични изригвания и т.н. като изпросени от самите си хора и донесени от боговете. Знаеш ли каква е разликата между емоция и чувство? Емоцията е преди всичко реакция в отговор на действие насочено срещу теб, поради някаква причина, която човек възприема като външен дразнител или провокация, докато чувството е нещо което мога да определя като любов, обич, щастие или нещастие. Чувството може да бъде придружено от емоция, но емоцията от чувство не. Омразата е емоция (само доизяснявам, за да го онагледя
Искаш да ми кажеш, че оставяш някой друг да мисли вместо теб? Това не говори много добре за теб. Но предполагам, че ти си знаеш най-добре.А относно преградите които искаш да си слагам ще кажа това:прегради към познанието не трябва да се слагат защото така се ограничаваш в едни рамки на общоприетото от стадото и се превръщаш в един от стадото,а за търсачите на истината това е недопостимо защото тогава спират да са търсачи !
Това, че живота е илюзие е твърдение на някои от будистките секти. Предполгам знаеш това (или може би не). Света си е напълно реален, недей да бягаш от него, тва не ти е филма "Матрицата". Знаеш ли какво всъщност е илюзия? Сега ще ти обясня понеже ти използваш думата подобно на много други хора без да знаеш какво означава. Когато хипнотизатор те хипнотизира, той може да те вкара в неговия илюзорен свят и да те накара да мислиш и виждаш света като истински, но тогава той съществува единствено в твоята глава, защото сетивата са ти подвластни на него. Ето това е пример за това какво представлява илюзията. Ако твърдиш, че света е илюзия, значи искаш да кажеш, че ние всички сме хипнотизирани от някой и че нещата, които ни се случват всъщност не ни се случват. Това ти го твърдиш, не аз! Това ми се струва твърде неправдоподобно да кажем.В теорията за торсионните полета е обяснено всичко от гледна точка на науката за духовния свят и реалния материален свят в който живеем и се оказва че е една голяма холограма (илюзия).
Академижите нищо не обясняват понеже физика и метафизика са неща, които не се обясняват едно друго. И затова физиката не може да обясни що е закон и какво е дух.колкото до духовноста ,академижите го обесняват много добре !
Няма такива сили позитивни и негативни. Има една сила, която действа според закона - съзидава или разрушава в зависимост от коя страна на монетата е. И информаията не се трие и не се губи, и тва го знам далеч преди да си се появил като същество на този свят. Не е нужно да ти обяснявам от къде знам колко си стар и колко не.Едни сили, бушуващи във финия свят, довеждат до усукване на торсионните полета, а други сили ги разсук-
ват. Силите, които усукват торсионните полета и способстват за съхранението на информацията са позитивни, а си-
лите, които разсукват торсионните полета, са негативни, | вредни, защото изтриват информацията
С други думи казано позитивни сили и негативни сили.
Така и неразбрах какво разбираш под духовно извисен и неизвисен. Така както философията описва духовното всъщност представлява религия, митология, метафизика и етика. Мисля, че вече обясних какво е метафизика по-горе.
Надявам се, че сега би ме взел по на сериозно. Не се подвеждай по ник нейма ми некромант. Първото впечатление е неправилно, заради неправилната представа за думата, която се е създала в нашето общество. Но не смятам да ти обяснявам каква е същността точно на некромантията. Това е нещо коренно различно от това което си мислиш, че знаеш, че е. Не ме питай какво, не искам да ти обяснявам. Но не е нещо лошо и нечестиво както си мислят хората.
твое право е да не вярваш и аз уважавам правото ти на избор.Желая ти успех в живота
Много думи, научни терминологии и прочее само за да кажат нещо по-така. Което ние от хилядолетия си го знаем и го наричаме с простичката дума Отключено небе. И го отбелязваме всяка година с ритуалите около Коледа и поганните дни.Приготви се земни човеко, времето на Четвъртото измерение ще стане реално ...
Случайно или не започващи с Еднажден - 22.12, българската Нова година.
Напротив, това е много важна тема и засяга не само хората, но и онези другомерни същности или прилепчивости. Щото отсейването ще засяга и тях, даже най-вече за тия, дето нямат земен характер и нямат работа на планетата ни. В крайните години са се развъдили прекалено много и си е верно време за прочистване. Заедно с главната им в йерархията, дето се крие на тъмната страна на луната да не я жилне Слънцето.Хората, които не са настроени спрямо бъдещето просто се отсейват,но това е друга тема
Към това няма какво да се добави, то е в основата на антигравитацията - бъдещия транспорт в Саракта. Казано си е ясно и точно;Няма такива сили позитивни и негативни. Има една сила, която действа според закона - съзидава или разрушава в зависимост от коя страна на монетата е
Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“
www.ivanstamenov.com/2011/06/3007/
Тази ваксина при нас вече бе изпробвана, наричаше се комунизъм/атеизъм. И въпреки, че нанесе страхотни поражения върху светогледа на цели поколения, тя не успя.iss писа: Изнамериха ваксина против влечението към духовното
Вирусът (който представлява и самата ваксина) ще имунизира срещу този ген VMAT2 (наричан още Божия ген) и резултатът ще е този, който показах – фанатикът ще бъде превърнат в нормален човек.“
www.ivanstamenov.com/2011/06/3007/
Режисьор: д-р Гари Нал www.garynull.com/
ЕДИН РАЗТЪРСВАЩ ФИЛМ ЗА ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВО НА ВАКСИНИТЕ!
Превод и субтитри:
Александър Василев и Христо Цанков
Торент-линк в Арена:
arenabg.com/details.php?id=6069ab6b8f99f...b7c67a7584b0ca038fd9
Торент-линк в Замунда:
zamunda.net/details.php?id=266667&hit=1
Този филм не се нуждае от реклама! Спечелил няколко фестивални награди, документалният филм на д-р Гари Нал разкрива черния свят на ваксините в неговата истинска светлина! Как ваксините увреждат бебетата и децата и предизвикват смъртта на няколко хиляди бебета ежегодно в САЩ и как невинни родители биват обвинени и осъдени на доживотен затвор заради смъртта на своите бебета – това е темата на този разтърсващ филм! Мнозина родители може би за първи път ще научат, че ваксините съдържат високо токсични и смъртоносни вещества, които вкарани в крехкия детски организъм, полагат основата на огромен брой тежки хронични, неврологични и автоимунни заболявания, съпроводени с временна или трайна инвалидизация! Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си!
ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО ВАЖНАТА СТАТИЯ НА Д-Р ГАРИ НАЛ И РИЧАРД ГЕЙЛ „ЧЕРНИЯТ СВЯТ НА ВАКСИНИТЕ – КАКВО НЕ ПИШЕ НА ТЕХНИТЕ ЕТИКЕТИ?“.
Върховно доказателство, че ваксините се използват от световния елит за депопулация на населението!
Бил Гейтс, собственик на „Микрософт“: „Светът днес има население от 6.8 млрд. души, които скоро ще станат 9 милиарда. Но ако си свършим добре работата чрез новите ваксини, „Здравеопазването“ и здравните служби по репродукцията, може би ще го намалим с 10-15 %!“.
НО МИСЪЛТА МИ Е ЗА ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ СПРЯМО Учението на Мелхизедек и другите учения - И СПРЯМО култа към Тангра.
Свещенниците Мелхизедеци явно са съзнание, което идва от звездата (съзвездие) Сириус. Именно около него е еклиптиката на Слънчевата система с цикъл десетки хиляди години (колко точно - различните автори ги определят от 26 000 до 260 000 години) и според тази цикличност в момента навлизаме в епоха наречена Сатя Юга. Понеже се приближаваме до Сириус - се повишават вибрациите на Слънчевата система. А понеже навлизаме в йонните лъчения на съзвездието Водолей се нарича епохата на Водолея. Друнвало М. дори е дал някакви техники-практики за повишаване на вибрациите на тялото в синхрон с предстоящото преминаване в "4-то измерение" - браво - похвално! С практика и размисъл, обаче съм стигнал до едно:
НО. Ние - Българите - бидейки СЛЪНЧЕВ народ - не би трябвало да прескачаме нашия Господар - колкото и по-могъща да е енергията на Сириус от тази на Слънцето. Според мен всеки трябва да си гони следващото ниво в Йерархията и да се прекланя пред прекия си Господар.
Освен това мисля, че каквато и енергия, с каквато и мощ да навлезе в Слънчевата система - тя преминава Санкцията на Слънцето и То я разпределя в системата.
Освен това - ако Българските Владетели - от Бога наместници - са съзнание изпратено от Плеядите (както подразбирам от този сайт) - ние Българите в никакъв случай не бива да се кланяме на разни енергии от Сириус или други съзвездия. Нашият път е друг! Звездният път на Българските души се бележи от Слънцето и Плеядите.
Не е случайно дето баба Ванга казва (цитирам по памет): >Блажени са народите, които имат звезда. Обречени на гибел са онези, които имат само планета. А Българите имат не една звезда, а цяло съзвездие." Дълго съм разсъждавал над тази мисъл. И мога да благодаря на сайта на Движението, че получих някои подсказки.
Учението на Мелхизедек явно е предназначено за народи, за хора, които си нямат звезда. Така - чрез техниките, които Друвало ПРОДАВА той отвлича съзнанието им към неговата звезда, която явно е мощен фактор за Слънчевата система и планетата Земя. Но ние - Българите - нашето съзнание клони в друга посока. Защото ако Сириус представлява две звезди - Плеядите са десет! И ако прецесията на Слънчевата система около Сириус е несиметрична, то влиянието на Плеядите може би е константа.
И тук мога само да изразя съжаление, че до нас Българите достигат най-различни четива и най-разнообразни информации за други учения и техники, но нашето си Слънчево учение е забулено в мъгла. Нито техники за контрол на Енергията, нито подсказки относно звездния ни произход. Надявам се това да е заради Проклятието - този мрак в който тъне Слънчевата вера. Един Спас Мавров има, но и нему не е дадено да навлезе в детайли. Друго обяснение, което мога да си дам е, че Слънчевият култ е опасен за непосветените - за онези души които не познават по произход Тайните на Вселената. И ако е така - сърцето ми се изпълва с радост, защото тежко му на врага - в деня когато се реши, че Проклятието може да се вдигне.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.