Нарушеното равновесие
Обединените усилия на седмина колобъри успяха да разрушат Закона за последователността. Но само удължиха и без това дългата агония на този свят. Колобърите се основаваха единствено на Завета и на предците. Още не бе изречено: "Съветът на мъртвите не е полезен за живите.” Почва за тяхното Дърво е изгнилата шума на хилядите години. Пазителят на Корена може да напътства, да наставлява, но не да управлява. Тук е заложено Равновесието. Властта трябва да е в ръцете на Владетел. Седмината магове обърнаха своите погледи Напред. "Само чрез смъртта се постига възраждане. Хармонията не е неподвижност. Тя е Движение - вечно Преобразяване.”
Земните учени вече са наясно, че цивилизацията неизбежно ще се разложи. Но ако е съхранена достатъчно жизненост, след разложението ще се роди нова цивилизация. По-яка, по-издръжлива, по-развита в умствено и технологично отношение. Но те не знаят, че така е с всеки разумен свят. Фазите на развитие и деградация се редуват и нищо не е в състояние да промени преливането им едно в друго. Нищо, освен смъртта.
Съдът над мъртвите е съд над духовно самоумъртвилите се
Защо не е предсказана годината, в която започва Ужасът? За да си мислят хората, че най-лошото предстои. Че страшното още не е започнало. Когато бъде предсказана годината на Края, годината в която най-страшното ще свърши, ще стане ясно, че и децата на децата ни ще се мъчат. Толкова дълго продължава най-тъмният период в историята на човешката Раса. Толкова много са замърсени хората, че по-кратко пречистване не би отстранило мърсотията от тях.
Отговорите на въпросите за бъдещето се крият в миналото. Спомнете си, че вторият Потоп ще бъде не с вода, а с Огън.
Какво трябва да знаем за Огнения вихър? Само едно! Той поразява не самите човеци, а злоносещите енергии, натрупани в тях. Какво правило трябва да спазваме, за да преминем живи през Огъня? Само едно! Не допускайте Злото. Не само не вършете зло, но не позволявайте на злите да ви използват. Не работете за тях. Не вярвайте на думите им. Прогонете ги от вашия духовен свят. Мракът не прониква насила, не влиза непоканен. Мракът обсебва, но доброволно, без насилие, а Тъмнината бяга от Светлите лъчи. Казвам ви неща, които вие и без мен знаете. Интуицията ви се докосва до бъдещето. Не е невъзможно да бъдете там, където подсъзнанието ви се разхожда свободно. Защо не се научите да влизате и излизате съзнателно?
Ние носим Светлината на един още нероден свят!
Всеки, ако искрено се стреми към спасение - ще го получи.Независимо коя религия изповядва. За естествените религии говоря. Не за Тъмните лъжебожествени култове. Нито за материализма или юдаизма. Ще ги различите по изискването за безкритичност и сляпо подчинение. Ще ги разпознаете по липсата на граница между добро и зло. Светлината не иска да Й се подчиняваме, а да бъдем като Нея. Щом сърцата ви искрено зоват Бога, то все едно е на какъв език ще се обърнете към Него. Но трябва да сте искрени.
Не казвам, че няма да е трудно. Злото се съпротивлява бясно. Все по-трудно ще е. Ето, затова трябва да знаете кога и как идва Помощта. Тангра винаги пом?га на стремящите се към Него.
Напрягали сте сили до пълно изтощение. Използвали сте всички възможности. Без резултат. Работили сте до пълна изнемога. Без капчица енергия сте, вече рухвате - тогава усещате подкрепящата Десница. Ако ли не - значи нещо сте забравили. Или не сте знаели. Или не сте допускали, че е възможно да го сторите. Помнете, че Помощта идва само на предела. Само миг, преди нишката да се скъса. Не преди това. И само при нужните за Божествения замисъл. Нищо не се дава даром, но честните усилия се оценяват от Небето.
Приближава часът на големия Избор!
Готови ли сте да избирате?
В предишните свои избухвания морът е бил възстановяване на Хармонията. Сега е нейно нарушаване. И макар да казват, че явлението е предизвикано от човека, то всъщност е донесено от хората, самоотделили се от човешкото семейство. Ето как ги характеризира една от техните собствени книги: "Човеци отхвърлени, човеци без име, измет на земята." - /Иов 30:8/ Днес трябва да решим: на кого да вярваме? На нашите врагове, наричащи ни "гои", "добитък" или на своя Помощник и Закрилник, Когото напоследък забравихме?
"Бог никога не праща наказания по-големи, отколкото можеш да понесеш." Думите ми бяха казани след един особено жесток удар на съдбата. Като резултат бях принуден да си сменя жилището. Дълго е за разказване, но смяната ми спаси живота. Затова не роптайте, не падайте духом, ако ви сполетят нещастия. Не винаги сте в състояние да уловите перспективата. За Помощта се плаща. Но не си ли струват всичките страдания, щом след тях ще се освободим от паразитите, изсмукващи кръвта на цялото човечество?
Ние отново ще отвоюваме естествените си права, отново те ще бъдат фиксирани и неотменни. Моралните абсолюти отново ще станат постоянни. Денят отново ще Грее над нас!
Питат: "Защо грубите материалисти, жестоките, безскрупулните, егоистите, хитреците, безчувствените - защо те живеят спокойно и щастливо, а ние непрекъснато сме подлагани на изпитания?"
Същото отбелязва и Владимир Свинтила: "Съвременният човек е човек без цивилизация. От огромните сгради на културата му е оставена единствено едната инструменталност - оставени са му само плугът и стругът, оставено му е Самсоновото колело от Библията". Казвам ви: нищо не ни е отнето! Ние всичко предадохме доброволно! Враговете ни предложиха нещо, ние го приехме, а сега се сърдим, че сме го приели. Отишли сме в един чужд свят, а се възмущаваме, че той не живее по наши закони.
Едно обаче е вярно: в чуждия свят неведението защитава хората. Дойде ли знанието, започват удари. Но водопада в края на влачещия поток не е по-добро решение. Като избягваме плесницата днес, ние се подлагаме на юмрука утре.
Обзетият от паразити свят така или иначе ще бъде ударен. Въпросът е кой пръв ще го удари. И как? Древното предсказание твърди: "Моят трон ще наследи онзи, който премине жив през земята на Мрака и достигне далечните брегове на Деня”. В началото на Пътя ни бе казано какъв ще бъде неговият завършек. Научихме ли се да тълкуваме правилно древните слова? Ра преминава от Дневната ладия в Нощната. Върху двете ладии стоят фигури, удивително напомнящи скици на съвременни многоетажни жилищни блокове. Указанието за времето не можеше да бъде разбрано преди да е настъпило. Но главната причина за неразбирането не е от незнание, а поради внушаваната ни омраза към едни или други личности и събития. Омразата задържа злото, пречи то да си отиде. Незнанието не позволява да вземем чистото знание, да видим доброто, да извлечем смисъл, да се поучим от грешките. Храмовете крият руини на други, по-стари храмове. Отправяйки се назад, по пътя на възходящото величие, ние стигаме до началото на Древността.
Ние се учим да Разбираме!
Разумът отрича много явления, но тях ги има. Наистина ли именно разумът е, който ги отрича? Отрицанието идва от недоразвитостта на онова, което хората наричат "разум”. Развитието не е самоцел. Отречем ли се от него, ние ще отречем единствено себе си.
Сега ви учим как да започнете да учите сами. Бързаме. Вие също трябва да побързате. Скоро, много скоро Вселената ще заговори с нов глас. Нови, непознати думи ще изречем и ние заедно с нея. От съдбовно значение е разбирането да започне от днес.
Иначе как ще посрещнем Утрото заедно?
Омразата на неприспособимите изгражда и узаконява Небесното владичество. При съществуването на външен натиск пробудените изпитват желание да се съюзят за отпор, за отбрана, за взаимна защита. Тарканите се откриват пред издържалите Изпита, в чиито зеници не бяха издайническа сянка. Малцината неотхвърлени не само се съгласяват, те искрено пожелават да се включват в Братството, стремят се да получат поданство в Небесната Империя. Към тях тарканите проявяват внимание не на управители, а на приятели и съветници. Превръщат ги в Искрици от общия Огън. И без значение е присъединилият се от кой дом идва. Обединението прелива в Сила, а Силата - в победоносещо упование. Събитията не са благосклонни към неразбиращите. Самообожествилият се Ревнивец вкарва своите избранници в измамната бездейственост на непрестанно повторение. И никой вещ не говори за мъст, не насажда страх от разплата. Вещият сочи полезността от нея.
Врагът се храни от страха на вашите народи, таркани. Научете своите хора да не се страхуват. Накарайте врага да гладува, уморете го от глад, принудете го сам себе си да изяде.
Действайте без колебание!
Колебанията правят изстрела неточен!
Много хора умират вследствие настъпилата непрозрачност между Слънцето и Земята. От прекратения достъп на светлина и топлина. Градовете са прогонени като ято диви гълъби. Изкуствено произвежданата енергия е недостатъчна. Ичургу-колобър изкачва планински връх, подкрепян от шестима багатури. Силната ръка подкрепя слабата, и слабата извършва Благословение! В тъмнината засиява пътеводна Звезда.
"Ще се изсипе мъка върху нас и в мъка ще се възроди България"
Бог е предоставил земната суша на човека. Никой не може да завладее планетата без човешка помощ. Самовъздигнали се в ранг на избраници група лихвари и търговци искат да подчинят на себе си целия човешки род. Те не разбират, че дори без един от своите народи човечеството не би било човечество. Ползват чужда помощ, без да съзнават, че всъщност чуждите ползват тях. Едно слабо място на измамниците е манията им за безпогрешност. Никой, роден от жена не е безгрешен, а колобърите са откриватели на грешки. Докато ги има, докато са тук - човешката Раса няма да загине. Яростта не заслепява колобърите. Те са наясно, че никой не бива да носи отговорност за делата на друг, освен ако доброволно, по собствена воля и желание не е приел отговорността върху себе си. Колобърите знаят какво трябва да изрекат и какво да извършат.
"... и думи от Силата..." - писа Гари Ка. Врагът още не получил цялата пълнота на знанията, но вече се досеща. Само че време не му е останало!
Канартикинът хвърли посечената в схватка стара броня. Уви се в словата на своите воини като в хубава дреха.
Посрещнат бе на Празненството с подобаваща за сана му почит.
Петър Дънов твърдял, че тръгналите в грешна посока ще получат поражения на нервната система. Страхотно човеколюбие! То е като да кажеш на болния от рак, че всъщност е хванал най-обикновена настинка. Единичните случаи на поразяване зачестяват. Спонтанни изгаряния без видими източници на огън. Без околното пространство да пострада. Появяват се странни зони. Там злото изгаря, унищожавайки своя биологически носител. Бог не демонстрира размерите и обсега на Силата. Той само сочи направлението на прилагането й. Натам са се запътили и воините на Тангра. Как ще се спасите от самоизпепеляване, ако не ги последвате? Даже враговете на всички народи са предупредени:
"Но едно страшно очакване на съд и едно огнено негодувание, което ще изпояде противниците." - Послание към евреите 10:27.
Огненият Вихър не прави разлика между нечули, неразбрали и неповярвали!
"Писано е в книгите: след Желязото иде Огънят. След Железният Баща ще дойде Огненият." - из легенда, разказана от колобъра Абрек - Бол. Тангра ще прати на хората обещания Закрилник, и над Земята отново ще се възцари очакваният Златен век. И на оцелелите от Бурята народи отново ще се каже:
"Той е Светлина, разпръсваща мрака. Той връща радостта и живота на Земята. Той е съпътстващата топлина, която оплодотворява природата. Той е Господарят на обширните полета, който ги прави плодородни. От Него е растежът, от Него е изобилието, от Него са стадата, от Него е потомството и животът. Той щедро разлива водите и кара посевите да растат. Той дарява на почитащите го телесно здраве, голямо богатство и пълноценно поколение. Той е, Който разпределя не само материалните блага, но и добродетелите на човешката душа. Той е благодатният Приятел, който заедно с успеха дава и покой на съвестта, мъдрост и слава и установява съгласие сред почитащите Законите на Тангра. Злите алпове, населяващи Мрака носят на Земята наред с безплодието и страданията, всички пороци и всички нечистотии. Той, бдящ без сън пази творението на Тангра от техните посегателства."
Светлината и Мрака водят Битка. Сражение, продължаващо хилядолетия. Ето, дошъл е часът на последния Сблъсък! Ето, кометата пресече небето. Римската Империя се въздигна и евреите се върнаха в Ерусалим. Но братът не е убил още брата си и ние с теб сме още живи. Не е късно, повярвай ми! Ти не се нуждаеш от страха на другите, за да повярваш в своята Сила. Намери своето изгубено безстрашие и тръгни!
Дълго спа, Тенгрианино! В своя дом заспа, а се събуди бездомен в земята, която твоите деди отвоюваха за теб с меч. Погледни, Тенгрианино, Мечът е още у теб. Вдигни го!
И Тангра ще ти дари непобедимата Си Мощ!
Кръгове - червена книга
erigkan.ucoz.ru
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Не знам по каква причина но като прочета нещо за слънцето или слънчевата система нещо много почва да ме сърби отзад.Дръгна се от бая време и нещо ми прищрака в ума.Нека да го споделя и със вас щото възникна у мене и един въпрос.Надявам който може да ме упъти.
Почвам от по далече.Та на въпроса:
Като малък и като по голям съм разглеждал снимки (стари) на български семейства.На снимките се вижда(цитирам по памет) Мъж облечен или със народна носия или по-модно седнал на стол.На заден план се вижда жена окичена с деца.Но ако се взрем по внимателно се вижда че жената е прегърнала децата отзад.Децата остават между жената и съпруга и.Дотука нищо ново.Но? Ако вдигнем глави или погледнем снимки на слънчевата система(семейство) ми се стува че някой го няма.При положение че каквото долу това и горе(и обратно) изскоква въпроса- А каде е Мама??? Извести сме с това че запазваме информация по какви ли не начини(песни,танци,приказки,навярно и снимки).Това е въпроса от който явно имам сърбеж.Някой да има някакво предположение???
Живи и здрави.
П.с. От 2007 след сърдечен масаж на Земата , сърцето и заработи .До тогава беше(в "будна кома") само на животоподдържащите я системи.Аурата и се възстанови и някои почнаха да придрискват.Струва ми се че няма да мине много време и всички планети от слънчевата система ще живнат(ще се забелязват аурите им).Слънчевата система е едно семейство.Та ще поживеем и ще видим.
Ами в българската космогония сме имали числата 5+2. А ако добавим и още 5 за снахите стават 12. Предците ни добре са знаели, че освен Слънцето има още една планета сред другите, която като газов гигант отговаря повече на звезда. Янкулица.При положение че каквото долу това и горе(и обратно) изскоква въпроса- А каде е Мама??? Извести сме с това че запазваме информация по какви ли не начини(песни,танци,приказки,навярно и снимки).Това е въпроса от който явно имам сърбеж.Някой да има някакво предположение???
Вижте:
www.dnes.bg/science/2011/02/14/nova-plan...-sistema-tihi.111176
Де го чукаш, де се пука.
Значи ние тука си задаваме въпроси а "братския "американски народ веднага на помощ.Тва дали не четат и те форума на воини на тангра?Пък може и да е някакво съвпадение а?
Живи и здрави.
Благодарности на anti666 за помощта ма сега събежа ми се премести от другата страна на дупето ми.
Та:
От време оно жените ни неофициално са носели името на мъжа си и то със гордост.Даже и самите жени са се обръщали една към друга на мъжкото име.
На жената на Иван са и викали Ивановица,на Петър - Петровица,на Кольо-Кольовица.И явно на Янко/чо-Янкулица. При положение (лично съм го чувал като малък)мъжете ни се обръщаха към с слънцето с името Ян/чо/ко.То по правилата на живота за семейството-с какъвто се събереш такъв ставаш.То Ян/ко/чо е светило,светъл,светлина то и съпругата му е такава.И се оказва че нашите предци са знаели че слънчевата система(семейство) има две слънца-Татко Янко и Мама Янкулица.
Въпроса ми е:
1 - Каде спаха всезнайните учени та не на образоваха по въпроса.И дали необразоваността ни не е умишленна ???
2-Защо мама Янкулица гасне и не грее ???
Изскокна и още един въпрос?
Едно уточнение приемам иконата на богородица за икона на майката а на бог за бащата.
Та:
ПО каква причина нашите жени се молят за помощ на една мазна миризлива чеврейка(мария) а не се обръщат към Пресвета Майка Янкулица???
Струва ми се че скоро Майка Янкулица ще грее на небосвода заедно с мъжа си Янко.
И ми е много интересно как ще се покаже чеврейката Мария (или Яхве) и какво ще се случи.И дали това не е причината за неистовото им бързане.
Живи и здрави.
П.с. Сега ми дойде и още нещо на ум.При положение че нашите предци са дали име на слъцето ЯН/ко(ко има значение и на И) и от уважение име на жена му ЯНкулица дали тя не е ИН..? Правя съпоствка на ИН и ЯН и дали при това положение някои народи би трябвало да си наврат главите в задниците си от срам че са крали история и знания от нас. Въпроса ми е риторичен и предполагам и със последствия.
1. Ако Мария е еврейка значи и Христос е евреин. А той е част от светата Троица, следователно и Бог е евреин. И всяка лоша дума против евреите е лоша дума против Бог и християнството.
И разбира се 2. След като Бог е евреин, значи те наистина са богоизбрания народ и всички народи трябва да целуват расото им (както е написано в Талмуда). Както и всеки опит на съпротива срещу този ред е cрещу божествените порядки, ерго обречен предварително на неуспех.
Хитро, но не съвсем. Света дева Мария е арамейка от Самария (северната част на окупираната от цар Давид Филистимия). Има и точен пасаж в Евангелието, където талмудистите от Синедриона се обръщат към Помазания като самарянин (гой, неевреин).
Света Богородица (Божа майка) в тенгрианството е известна като Умай. В православието за разлика от католицизма много рядко се използва обръщението Дева Мария, а най-правилното Св. Богородичка. Защото този мистериален акт не се е случвал само там, в Самария, а и преди и смятам дори съвсем наскоро тук някъде из нашите земи. Така че наистина Мария е само частен случай на нещо много по-свято и велико. Ето и снимка на една икона като илюстрация, публикувана преди време от Йордан.
Трирогата Божа Майка
Там е работата че не съм,се хванал на лъжите им.Чевреите са чужд нам(на земята) народ които е дошъл тука заедно с боговете от тяхния род.И целия им катун се мести от планета на планета за да имат(чрез измама) богове от апетитни места(или целият им род да стане "божествен").Нарушени са всякакви правила на живота.Нещата са много дълбоки.Целта им е чрез човечеството да достигнат много високо, но за наша сметка.Бомбаджиите предизвикали големия взрив са тука до един.На времето същите тези са прецакали земята и слънчевата система и сега я довършват(опитват се).НО от цялата работа пирамидата им остана плоска(горната част с окото падна на земята) и полека се разплита кълбото на лъжите им.Някои се бъркат че ставащото сега е заради новия световен ред.Според мен въобще не им е до това, а как да забавят връхлитащото ги възмездие от техните дела.Земята вдигайки вибрациите си вдига вибрациите и на живота(земнородения).Основите на пирамидата им се разпада,а тя е изградена върху човеците и със помоща на демоните им се държи на нужното им място.Но демоните им са подбрани и всичко почна да се руши.Предполагам ще се пробват с варианта след нас потоп(за кой ли път)но имунната система на земята работи.А горе чака и имунната система на живота (всемирната).Явно делата им са стигнали до най-високо място.Черни сме им но- Кой каквото прави на себе си го прави.Никаде в живота няма робовладелство камо ли богове да го практикуват.Само те са,и само тези богове (тяхните) властват чрез кръв.Но положението им сега е че бяха "богове".За това и толкоз бързат с технологиите.С живота шега не бива,а технологиите нарушават правилата на живота.
Живи и здрави.
Честита баба Марта.
Моля да ме извините но пак събеж.
Някой знае ли имената на месеците,но както са ги знаели предците ни.Т.е. имената им.
Благодаря предварително.
Живи и здрави.
П.с. Мисъта ми е следната щом имаме баба Марта дали месеците не са като родово дърво на Българите.А щом си знаем родословието дали няма да си турим дупетата в гащите и да навирим големия пръст на крака си.
Най-изразеният цикъл на слънчевата активност се счита 11-годишният. От момента на началото на наблюдението на слънчевите петна, официално бяха регистрирани 23 цикъла на слънчевa активност, като 23-ият беше през 2001г. Вероятно помните, че от края на 1999г. до 2004г. станаха много катастрофални земетресения. 2007г. може да бъде определена като година на минималната слънчева активност. Но от 2008г. тя отново започна да нараства. За съжаление сегашният 24-ти цикъл не е като предишните и на основата на предишните цикли учените успяха да представят какъв ще е 23-ти цикъл. Прогнозите им съвпаднаха на 98 процента.
Провели по този начин своя модел на изследванията, в началото на 2006г. те разработиха и предвидиха и започналият 24-ти цикъл на слънчевата активност, чиито връх ще бъде през 2012г. Прогнозата е, че 24-ият цикъл ще бъде 1,5 пъти по-мощен от 23-ия. А това означава , че енергията на земетресенията и изригванията на вулканите ще е по-висока от предишните. Освен това през този период съвпадат максимумите на циклите на слънчевата активност, което трябва да доведе до енергиен резонанс, т.е ако върхът на слънчевата активност бъде през 2012-2015г. на Земята ще бъде горещо и страшно.
В споменатия „огнен пояс“ (дъговидното крайбрежие на Тихия океан от Нова Зеландия, Филипините, Япония , Аляска, до Южна Америка) ще бъдат най-силните земетресения. На второ място по сеизмична активност ще бъде Алпийско-Хималайския сеизмичен пояс, а в него най-опасните територии ще бъдат в Индия, Китай, Пакистан, Афганистан, Централна Азия, Иран, Кавказ, Турция, Италия, Гърция. В Италия могат да заработят Етна и Везувий. Ще има нарастване на сеизмичната активност по цялото западно крайбрежие на Северна и Южна Америка.
Не трябва да се изключва и още по-неприятна изненада – смяната на знаковете на магнитните полюси на Земята. Много хора свързват магнитните и географските полюси на Земята, но това са различни понятия и тяхното разположение не съвпада.
Геомагнитното поле не е постоянно и постоянно се променя. Най-новите данни за състоянието на арктическия магнитен полюс, движещ се по посока на Източно-Сибирската световна магнитна аномалия през Ледовития океан, показват, че от началото на 2002г. скоростта на изместването на северния магнитен полюс се е увеличила от 10 км на година, до 40 км през 2001г. Наблюдава се и падане на напрежението на земното магнитно поле, което дава основание за предположението, че в даденото изместване на полюсите трябва да се вижда промяна на знаците на магнитното поле на Земята.
Тревожен е и фактът за ускореното движение на магнитните полюси през последните 40г. почти пет пъти. Ако магнитните полюси са се задвижили по-бързо, значи и енергетиката в ядрото на земята се увеличава. А именно дълбочинните енергийни процеси там задвижват гигантски потоци в мантията, които от своя страна движат литосферните плочи на чиито граници стават земетресенията и изригванията на вулканите. Следователно ускорението на движението на магнитните полюси показва, че скоростта и мащабите на енергийните процеси в недрата на нашата планета нарастват, което отговаря на извода за наближаване на периода на високо равнище на сеизмична и вулканична активност. Климатичните изменения ще бъдат следствие на тези процеси.
Почти сигурно е, че става въпрос за един от най-трудните периоди на човешката цивилизация.
Това което си постнал като че ли не ми върши работа.Но пък има какво да се разгледа.Относно слънчевата активност периода би трябвало да намаля.От каде съдя-МИ мама земя е лечителка защото нейните щерки от един народ достигнаха до това ,а при жените някои неща(знания) се връщат до трето(женско) коляно.Т.е. и земята и би трябвало и янкулица да са лечителки.Какво следва-поглеждайки слънчевата система(семейство) само мама е що годе е добре и има живот а според мене би трябвало да имаме много братовчеди.Какво е станало,защо е пострадало семейството ни мисля че ще разберем.Очакването ми е че скоро ще се забелязват и аурите на останалите планети,лечителите го могат.За нас земните(мамините) деца няма опастност,никое семейство не си трепе децата и внуците.Движението на полюси,енергийни процеси в мантията показват че мама работи.И щом пътеката на живота е възстановена то значи че мама е свързана със останалия живот във вселената и може да провежда необходимите и енергии за оздравяването на семейството ни.Така че причини за паника аз не виждам е зор може ма всеки сам си постила.Според мене вдигат врява и създават паника само тези което се страхуват от нещо.Може би от делата си? Имаме една чудесна приказка-Гузен негонен бяга.Ще ми се да разбера има ли връзка между имената на месеците и рода ни.
Живи и здрави.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.