Манифестация на сексуалните патологии

преди 14 години 2 месеца #44008
Че хомосексуализма е противоестествен е ясно. Аз обаче искам да насоча разсъжденията в друга посока - генетика. Сексуалните контакти водят до дълбоки последици на енергийно ниво. За педерастите и особено за лесбийките те са фатални. Генетичната дегенерация у наследниците на хора, които са поддържали хомосексуални контакти е неминуема. За това ги съжалявам. От друга страна са много гнусна напаст. Не че имам нещо против парада им - нека парадират - тя Вселената ги посича още на първото коляно наследници. Но когато се стигне да те управлява кабинет с 80% вътре педали - трябва човек да се замисли. Щото това един мъж да го сърби дълбоко в гъзъ - това определя и поведението му, и в крайна сметка всички действия на кабинета са извратени и противни на естественото състояние на нещата. Ама пък и тия педерасти добре се прикриват - инак никой няма да им гласува! Защо? Защото дори и педерасите знаят че педала си е педал и не става за нищо, тъй като генетическата дегенерация започва още от първото хомосексуално сношение и много скоро се стига до там че мозъка се втечнява (образно казано) и бившия вече човек става неспособен на нормален мисловен процес и поведение. Вижте за пример президента плевел! Да сте го видяли да се държи нормално? Вече разбрахте защо изглежда винаги като надрусан. Щото заради сърбежа там където.
Да не се разбираме погрешно - имам познати гейове. Някои са ми симпатични - особено жени гей. Развиват някакво достоинство и мъжество които са много интересни и напълно неприсъщи на мъжете педерасти. Мъжете гей са по правило утрепки. Докато жените по правило винаги се обръщат накрая в правия път. Инстинкти и то майчински - какво да ги правиш. И тук става интересно да се изследва - при какъв процент от поколението на бивши хомосексуалисти се наблюдават генетични аномалии.
Така че гейовете нека си парадират ама ако искат да разберат каква присъда им издава Вселената и на какво превръщат генетичния си материал с обратно наклонените си навици - има едно четиво "Теория на енергийния обмен" от Спас Мавров. Намира се из нета - да го намерят и да зачетат преди следващия си парад.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 14 години 2 месеца #44010
Прайдът се изпрайди... Аз лично бих се обидил, ако ме приравняват с животните, чрез думата "прайд", но явно определено демократски индивиди, нямат нищо против да бъдат животни, особено, кога се касае за сексуалния нагон. В крайна сметка на тоя прайд, имаше и негри и, о, вместо хамериканския посраник, с розови прашки се появи енгилизкия такъв, който в прав текст си каза, че туй, прайдът, било техно дело, на Запада, искали дивите източноевропейски туземци, да ги "опрайдат" и да ги направят цивилизовани европейци. Не ми се ще да го призная, но навремето политкомисарите на соц. системата са били прави за "упадъчната западна пропаганда". Наистина културата на Запада е упадъчна. А мултикултурализъма е такава дивотия, щото само некой болен еврейски мозък може да я измисли!

Посраник Уорлок на прайда обяснява: "Важното е, а съм пеерас, пък друг, ще ме тъпче в захлас", с което осветли същността на демокрацията, която идва отвъд океана :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.