ПСИХОТРОННА ЖЕРТВА

преди 20 години 7 месеца #3662
Nadejda, вместо да иронизираш хората, кажи ще помогнеш ли за вестника. Там ще има страница, посветена на психотрониката. Със снимки и цитиране на факти. Да не забравяме, че далеч не всички българи влизат в интернет и четат какво се пише по форумите. Бел е направила много за нашия вестник и за просветата на българите. Сега ми се иска да видя ти какво ще направиш. Хайде нещо конкретно, нещо реално. Всички ние даваме от себе си и смятаме това за редно. Обаче понякога силите ни не достигат, когато останем 3-4 души да вършим абсолютно всичко, а останалите да стоят отстрани и да изчакват.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 7 месеца #3663
Виж кво, лелче, незнам ква жертва си и кви са тия радияции дето съседите те облъчват и кви са тея твойте филми, но само ще ти кажа че моя дядо е бил изтезаван 14 години по концлагери докато ти си правиш козметични процедурки при разни еврейки и никога не съм го чувала да говори такива простотии и небивалици като тебе.

На него до скоро го тровеха до кома по болници и го причакваха по ъглите и се спасява от смъртта по чудо пък незнам кви са тия психотроники дето на тебе чак по тавана ти ги слагат!
Ти явно си ВИП и се ползваш с привилегии!

Голям смях! Бива си те в иронизирането най-вече на теб самата!

преди 20 години 7 месеца #3664
ПСИХОТРОНИКАТА И НЕЙНИТЕ СЛУГИ ПОПАДАТ В ТОП СЕКАРЕТА НА ВСЯКА ДЪРЖАВА, КАТО ФАКТИЧЕСКИ СЕ ЯВЯВАТ ДОРИ НАД ДЪРЖАВАТА И НАЙ-ВЕЧЕ НАД ЗАКОНА. ИМАТ ВСИЧКИ ПРАВА И СА НАД ВСИЧКИ.
НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ, ОТ НАЙ-ГОРЕ, ДО НАЙ-ДОЛУ.

Например: Аз изпратих до всички официални инстанции, включая до президента и трибунала на Швейцария за отваряне на анкета, никой не отговаря, оставят те в пълен вакуум, все едно не съществуваш.
Никакви срещи, никакви въпроси. Нищо, абсолютно нищо. Никакъв отовед, нито положителен, нито отрицателен. Не съществуваш за другите и си извън закона.Само психотронните господари имат власт над теб, другите са винаги изолирани от теб и ти от тях.
Това е и причината, да няма почти информация за и от преките жертви.
Казвам преките жертви, защото в последна сметка, всички са жертви, но в по-общ план.
И точно това трябва ясно да се разбере от всички, ако човечеството иска веднъж завинаги да се отърве от тези сатани.

Да не говорим, че за всеки случай ти създават абсолютно фалшиво досие, което за тях не е никакъв проблем и им служи двуяко, най-малкото.
От една страна създават около теб фалшив климат и фалшиви клюки, за да те държат в изолация, с изключение на техните хора. От друга страна, в случай, че стане все пак некаква издънка и жертвата успее да предизвика някаква анкета, което е апочти невъзможно, но се случва, негативното досие им идва на помощ.
И тогава, ходи докажи, че не си камила, като знаеш че всички са в кюпа на всичкото отгоре.

Та това е положението.
Ще ви оставя сами да си вадите изводите.

ВСИЧКИ, КОИТО СЕ СЪГЛАСЯВАТ ДА РАБОАТЯТ В ТАЗИ ОБЛАСТ, НЕЗАВИСИМО КАТО КАКВИ, ПОДПИСВАТ СПЕЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ, КАТО ИМ СЕ ДАВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ СМЪРТ ГИ ЧАКА, АКО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА И МНОГО НЕПРИЯТНОСТИ, МЕКО КАЗАНО ЗА ЦЕЛАТА ФАМИЛИЯ.

СКОРО ПРОЧЕТОХ ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ФРАНЦУЗИН ПО ТОЗИ ВЪПРОС.

КОЛКОТО ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ НАЕМНИ ПИОНКИ, КОИТО ДОРИ НЕ СА МНОГО НАЯСНО НА КОГО И ЗА КАКВО СЛУЖАТ, НА ТЯХ ИМ ПРАВЯТ ЖИВОТА АД И ТЕ СЪЩО ПОПАДАТ ПОД СТРОГ КОНТРОЛ НА ЖИВОТА СИ.
ИМАШЕ ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДНО МОМИЧЕ, КОЕТО СЕ СЪГЛАСЯВА ДА ПРАВИ РАЗНИ МНОГО ДОЛНИ НОМЕРА НА ЕДНА ЖЕРТВА, ПРОСТО ЗАЩОТО ИМАЛА НУЖДА ОТ ПАРИ.
ТЕ ДОБРЕ ПЛАЩАТ И МНОГО МЛАДИ ХОРА И СТУДЕНТИ СА ГОТОВИ ДА ГО ПРАВЯТ, ДАЖЕ С УДОВОЛСТВИЕ.
ТЯ ПОНЕ РАЗКАЗВАШЕ, ЧЕ И БИЛО ИНТЕРЕСНО В НАЧАЛОТО КАТО НОВ ЕКСПЕРИАНС И ИЗДВЕСТНОТО ЧУВСТВО НА НАДМОЩИЕ И ВЛАСТ НАД ЖЕРТВАТА СИ.
НО ПО-КЪСНО, РАЗБИРА, ЧЕ И ТЯ САМАТА ПОПАДА ПОД СЪЩИТЕ УДАРИ, ОТ ДРУГИ ТАКИВА КАТО НЕЯ.

ПОЛУЧАВА СЕ ЕДИН ОМАГЬОСАН КРЪГ ФАКТИЧЕСКИ, В КОЙТО СИ ПРАВЯТ ЕДИН ДРУГ ЖИВОТА НЕВЪЗМОЖЕН.
МНОГО БЪРЗО ИМ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ОТ НЕГО НЯМА ИЗЛИЗАНЕ, БЕЗ ДА СИ НАЙ-МАЛКОТО ЯКО ОПЪРЛАТ ПЕРУШИНАТА.
НО ВСИЧКИ РАЗБИРАТ, ЧЕ СА НАВЛЕЗЛИ В СТРАХОВИТ КРЪГ И НАИСТИНА СЕ СТРАХУВАТ И НЕ СМЕЯТ МНОГО ДА МЪРДАТ, ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ИМ СЕ ВЪЗДЕЙСТВА ВЪРХУ ПСИХИКАТА И ВОЛЯТА СЪЩО.

В БЪЛГАРИЯ ДАЖЕ ОЩЕ ОТ 60 ГОДИНИ РАБОТЯТ АНТЕНИТЕ, НО ПСИХОКОНТРОЛА И ВЪЗДЕЙСТВИЯ Е ОЩЕ ОТ 50-ТЕ ГОДИНИ.
ОТ ТОГАВА СА ПОЧНАЛИ ДА ФРАГМЕНТИРАТ МОЗЪЦИТЕ НА ХИЛЯДИ ДЕЦА ЧРЕЗ СИЛНА БОЛКА. НАЧИНИТЕ СА ХИЛЯДИ, НО ПОСЛЕДСТВИЯТА СТРАШНИ ЗА ЦЯЛОСТТА НА ЛИЧНОСТТА, КОЯТО СТАВА СТРАИШНО ПОДАТЛИВА НА ВЪЗДЕЙСТВИЯ ОТВЪН, КОЕТО Е И ЦЕЛТА.

ДОКТОРИТЕ ИМАТ МНОГО ГОЛЯМ ПРИНОС В ТАЗИ ОБЛАСТ. РАЗБИРА СЕ, СИ ТРАЯТ ПО ВЪПРОСА КАТО ПУКЕЛИ. ТЕ НЕ УБИВАТ НИКОГО, ГОРКИТЕ, САМО РАЗБИВАТ ПСИХИКАТА НА ХИЛЯДИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЗАРАЗЯВАНИЯТА, КОИТО ПРАКТИКУВАТ ОЩЕ ОТПРЕДИ СПИНА, КОЙТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА АБОЛЕСТ ЗАРАЗИТЕЛНА И ЛОША.

ТОВА Е МНОГО ВАЖЕН МОМЕНТ ОТ ТЯХНАТА РАБОТА ЗА МАСОВО ВЪЗДЕЙСТВИЕ, СЪЩО.

ЗАСЛУЖАВА ДА СИ НАМЕРИТЕ ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ, КАК ФРАГОМЕНТИРАТ МОЗЪЦИТЕ НА ДЕЦАТА ОТ НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ, БЕЗ НЯКОЙ ДА ПОДОЗИРА ТОЧНО КАКВО СТАВА И КОЛКО СА СТРАШНИ ПОСЛЕДСТВИЯТА ЗА ДЕЦАТА ПО-КЪСНО.
РАЗАБИРА СЕ, ВСИЧКО ПРАВЯТ ПОД БЛАГОВИДНА МАСКИРОВКА, КОЕТО НИКАК НЕ Е ТРУДНО, ДОКАТО ДЕЦАТА СА МНОГО МАЛКИ И НЕ МОГАТ ДОРИ ДА КАЖАТ КАКВО ИМ Е.

РАБОТАТА Е МНОГО ДЕБЕЛА В ТАЗИ ОБЛАСТ И МНОГО ХОРА СА ЗАМЕСЕНИ.

И ЕСТЕСТВЕНО, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СА ЗАМЕСЕНИ И ВИНОВНИ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО НЯКОЙ БИ ЗАГОВОРИЛ, В НАЙ-ДОБРИЯ СЛУЧАЙ БЪРЗО СЕ ПОТУШАВА СКАНДАЛА, БЕЗ ДА СЕ УСЕТИ ТОТАЛНОСТТА НА ПРОБЛЕМА, А САМО ЛОКАЛНО.

БЕ ВСИЧКО СИ Е ПЕРФЕКТНО ОРГАНИЗИРАНО И СИ ВЪРВИ САМО ПО ТЕХНАТА ПРОГРАМА. ЗАМЕСЕНИТЕ ОТ НАЙ-НИЗСШИТЕ ДО НАЙ-ВИСШИТЕ СА ПОСЛЕДНИТЕ, КОИТО БИХА ПРОГОВОРИЛИ ИЛИ СЕ БОРИЛИ.

:karte4:

преди 20 години 7 месеца #3665
С БАБИ ЯГИ НЕ РАБОТЯ, А ТИ ЩОМ РАБОТИШ С ТАКИВА, ДОНИКЪДЕ НЕМА ДА СТИГНЕШ И САМО ВОДА ЩЕ НАЛИВАШ В МЕЛНИЦАТА НА ВРАГОВЕТЕ.

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ВСИЧКО Е ПОД КОНОТРОЛ И ПО ВСИЧКО ЛИЧИ, НО ЩОМ НЕ ГО ВИЖДАШ, СИ Е В ТВОЙ МИНУС.

преди 20 години 7 месеца #3666
Покойният вече Никола николов веднъж ми сподели, че причината, поради която ционистите позволяват отпечатването на антиционистка литература, е да внушат чувство на безнадеждност. И че самите ционисти понякога финансират издаването на такива книги.
- Ти как мислиш, безнадеждно ли е наистина? - попита Николов.
- Не е. Ако наистина беше безнадеждно, те нямаше да хвърлят пари, за да убеждават когото хи да било.
- Правилно, и аз мисля така.
Та Николов поиска да вдъхне надежда на хората и ционистите го убиха. Отровиха го с един буркан мед, който му занесла негова "почитателка". А ти, Надежда защо искаш да ни убедиш, че няма надежда? Ако можеш - помогни в нашата борба. Ако не можеш, поне се обезсърчавай хората. Бездруго ни е достатъчно трудно. Също и обидите са неуместни. бел е с нас още от предишния сайт, който го скапа бившия ни админ Цветомир Йолов по поръчение на НСС. И мога да те уверя, че не е никаква баба Яга, а красива млада дама. Не ти отива на годините да проявяваш подобно отношение към нашите хора, които са доказвали себе си и своята вярност към Делото в трудни моменти. Впрочем попитах те ще помогнеш ли с нещо за вестника, а ти не ми отговори. Мислех да ти дам един адрес в Цюрих, да се обадиш на едни хора. писах ти ЛС, също не ми отговори. Та наистина, трудно ми е да си съставя мнение за теб и за истинското ти отношение към всички нас.

преди 20 години 7 месеца #3667
Понеже си дала сайт със снимки и тн, ето какво ми направи впечатление:

Враца On-Line Форуми В СТРАНИЦАТА НА Стефан Чолаков под псевадонима Данко

Явно имаш връзка с онзи "Доктор" Чоли Боли или нещо от сорта.

Нищо чудно, че постовете ти (копирани и сложени тук от онзи сайт) са безкрайни.

В такъв случай ми е ясно защо си толкова напомпана на тия теми- и двамата сте "във филма"!!!

Не искам да обиждам човека- не е лош, но който е присъствал на нашествието "Чоли" знае за какво говоря :-D :-D :-D

преди 20 години 7 месеца #3668
Елтимир,

Не ти ли се струва твърда странен фактът, че някой който претендира да се бори срещу психотронните терористи, реагира така яростно срещу една жертва на същите, без значение, дали му вярва , или не ?

Номерът с дядото не ти ли мирише много на комунистическа манипулация, без значение, че може да е истина.

Не мислиш ли, че си много лесно манипхулируем ?
Аз да, гледайки отстрани.

Хубавата дама, сама се е подписала като Баба Яга.

Не е лошо да я попиташ защо реагира така, аз не съм се объръщала към нея лично.

Няма нищо логично в нейното нападателно отношение, освен, че е с тях.
Нищо !!!

Мислех само, че те интересуват мненията и житиетата на жертавите.

Такова отношение, говори само за обратното.

Тази подставена личност и миналата седмица ме нападна, без никакви основания, на теб е да си задаваш авъпросите и си вотоговаряш сам.

Запомни от мен,
Никога няма да те оставят да се съюзиш с някой, който наиестина иска да направи нещо с общи усилия.

В лоши ръце се намираш.
Сигурно ще го разбереш, но малко късничко.

Не съм получавала нищо от теб лично за сведение.

Не се включвам в борба, в която са включени подставени лица.

Не, мерси !

П.П. Личното отчаяние, може и да говори друго, например, че наистина терорът е твърде непоносим.
Не е лошо и да допускаш и други варианти, иначе ще се окаже, че си напълно манипулиран.

Това е последното ми посещение в този форум.

Продължавайте да си се залъгвате един друг, далеч нема да стигнете така.

Като истински скорапион ще ти кажа право в очите, манипулиран си до дупка, човече и е много жалко, защото ти наистина искаш да помогнеш, но първо апочни от себе си.

преди 20 години 7 месеца #3669
Не реагирам яростно. Ако си чела мои писания срещу други лица, щеше да разбереш колко рязък мога да бъда. А дядото го познавам много добре, това е не само един изключително достоен човек. Това е един от малцината истински български герои. Един мъченик, страдал по лагери и затвори единствено заради своите националистически убеждения. Иначе е много добър и кротък човек с изключително мирна професия - учител математик. Така че аз знам за кои хора говоря и знам дали тези хора могат да ме манипулират или не. Обещал съм да не разкривам самоличността на Бел, затова няма да говоря повече. Само ще ти кажа, че познавам нейния дядо и нейния баща преди да се запозная с нея. А разликата във възрастта ни е толкова голяма, че за манипулации и заблуди и дума не може да става. Бел не може да е с нашите врагове по много, прекалено много причини, включително и семейни. Тя е с нас, защото е от нашата черга и ние сме от нейната черга. От чергата на националните революционери. хайде да не говоря повече.
За личното съобщение ясно. Тогава ми пиши на eltimir@mail.ru, ще ти пратя един адрес в Цюрих. Предполагам, че на теб ще ти бъде по-лесно да се обадиш там, отколкото на мен. Пък хората може и да ти помогнат, те имат тази възможност. Дано имат и желание. Същото се отнася и до помощта за нашия сайт и нашия вестник, която очаквам от тях. Хайде, направи нещо, а после, на базата на своите заслуги ще имаш основание да поставяш и своите изисквания. мисля, че е справедливо.

преди 20 години 7 месеца #3670
Аз си имам мнение и го изказвам независимо дали ти харесва или не, Надежда.

Обикновено хората които търсят истината са критично настроени....

Така или иначе аз ти обясних няколко пъти че не целя да те обиждам и нападам а коментирам това което си писала. Лично аз имам сериозни приятели които търсят промяна и искат да реагират на положението но като влизат в този или други форуми като видят такива като тебе на секундата се отблъскват. Не за друго а защото твоето наистина граничи с реалността, ти не си реална заплаха за никого за да ни представяш подобни фантастики. Самата ти каза че нищо не правиш по никой въпрос, не си дори националистка, какво си тогава та така те преследват? Хората които са реална заплаха заплащат с живота си. Наистина не изкоментира нито веднъж моята критика към теб, кажи защо си била на козметик когато други са били по лагерите-отговори на всички въпроси а после се прави на великата пророчица!

Аз пък мисля че точно ти се появяваш в много "подходящ" момент. Явно всички искат съвсем да объркат Елтимир в момента. На моменти ми се отщява да влизам във форума заради такива като тебе, от две седмици не съм писала понеже не мога да търпя да си мълча и именно не искам да съм все трън в очите. Но после си дадох сметка че е много удобно да се поддавам на подобни провокации и манипулации както казваш ти (много удобно за недоброжелатели разбира се).

Ако Елтимир има съмнения в мен може да си каже и ще се махна веднагически и няма да седя да го обеждавам никого в своята доброжелателност! Когато ме изгониха от стария форум за разлика от други не само не съм се регистрирала под скришен псевдоним а дори не влизах да го чета повече.

Вместо да говориш наизуст защо верно отбягваш моите въпроси, а светицо?

Писах ти просто мнението ми защото смятам че такива като теб гонят сериозните хора от форумите. Само лунатици като тебе могат да ти се вържат наистина на глупостите!

преди 20 години 7 месеца #3675
Надежда, колкото и да кълнем Тъмнината, все е по-добре да запалим една свещ, както гласи китайската поговорка. А нашата свещ е този сайт, както и вестник "Съпротива". Хайде, нека да помогнем на Елтимир с каквото можем. Да не го оставяме сам да прави цял вестник!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.