до автора на писмото в затворената тема

преди 16 години 11 месеца #37395
Хайде да кажа още няколко думи преди пак да съм изгонен от този форум. Да, случва се понякога да нямам за себе си. Да нямам с какво да си купя храна, например. Затова пък имам какво да дам на другите и го давам. Като идеи, като знания, като информация. И още много, за което заклетите материалисти, запознатите единствено с материализма не подозират. Мързи ме да им обяснявам сега, пък и те едва ли ще разберат.
Да, те имат за себе си. Имат с какво да си купят каквото си поискат. Което и правят. Нямат обаче какво да предложат на другите. Няма какво да им дадат. Което също правят.
Те с мен не могат да имат нищо общо, както и аз не мога да имам нищо общо с тях. Ние просто сме различни. Въпрос на ценностна система. Времето и предстоящите събития ще покажат коя ценностна система е по-истинска, и кои ценности са по-трайни.
Предполагам, че думите, които пиша тук ще бъдат изтрити. Запознатите единствено с материализма не търпят нищо, противоречащо на техния „мироглед” и на „авторитета” им. Написаното обаче ще остане. Просто защото ръкописите не горят. Истинските ръкописи. Каквито са моите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 16 години 11 месеца #37396
Видях, че писмото на Надежда Джамбазова е изтрито. Само че нали казах, ръкописите не горят. Това писмо, заедно с още други ще го пусна и в някой от моите сайтове. За пример и за поука. За да се знае и да се помни.

"Запознат:
"И наглостта ти вече минава всякакви граници. Само се погледни какъв си убитак, камо ли някой да има нужда от теб тук. Аз не знам ти на някой да си помогнал с нещо, тъкмо обратното, всички по стари тук сме ти помагали и то не веднъж. Като те разбраха обаче какъв си всъщност, всички си оттеглиха доверието и никой не ще да има нещо общо с теб. Ти се самоотстрани вече не разбираш ли."

Ето ти типичен отговор на типичен настървено зомбе. Той вижда единствено материалния аспект на нещата, в един форум който претендира да бъде изключително идеологичен. Тоя тип очаква нещо материалнФЛУД

преди 16 години 11 месеца #37397
"Той вижда единствено материалния аспект на нещата, в един форум който претендира да бъде изключително идеологичен...."

Аз викам първо мадам Надежда Всяказабрави да ни покаже на нас, зомбитата колко духовно е извисена. Защото освен черните психодрами, които никой не чете, не съм видял нещо друго от нея. Предлагам да започне като си продаде златното колие, което е поне 5000 евро и да ги прати на Елтимир, наместо евтиното ерзац-кафе. Тогава да ни поучава с високопарни приказки и да нарича лицемери хора, за които няма и идея госпожата в климактериум. Щото тук всички стари участници, включително и Запознат са му помагали с нещо повече от кафе и психописма.

Тия жени ще му изядат главата. То не беше Силвия Мирчева, Дора Апостолова, сега и лудата мадам Джамбазова. Това психотронния генератор с микро-ондови лъчи ряпа да яде.

преди 16 години 8 месеца #37841

Тия жени ще му изядат главата. То не беше Силвия Мирчева, Дора Апостолова, сега и лудата мадам Джамбазова. Това психотронния генератор с микро-ондови лъчи ряпа да яде.
:tooth: :tooth: :tooth: Е,тук просто няма как да не се съглася!
Отдавна не се бях смял така!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.