Хайде да кажа още няколко думи преди пак да съм изгонен от този форум. Да, случва се понякога да нямам за себе си. Да нямам с какво да си купя храна, например. Затова пък имам какво да дам на другите и го давам. Като идеи, като знания, като информация. И още много, за което заклетите материалисти, запознатите единствено с материализма не подозират. Мързи ме да им обяснявам сега, пък и те едва ли ще разберат.
Да, те имат за себе си. Имат с какво да си купят каквото си поискат. Което и правят. Нямат обаче какво да предложат на другите. Няма какво да им дадат. Което също правят.
Те с мен не могат да имат нищо общо, както и аз не мога да имам нищо общо с тях. Ние просто сме различни. Въпрос на ценностна система. Времето и предстоящите събития ще покажат коя ценностна система е по-истинска, и кои ценности са по-трайни.
Предполагам, че думите, които пиша тук ще бъдат изтрити. Запознатите единствено с материализма не търпят нищо, противоречащо на техния „мироглед” и на „авторитета” им. Написаното обаче ще остане. Просто защото ръкописите не горят. Истинските ръкописи. Каквито са моите.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.